FićFirić
+13
Ćofi
jeremija
puyolov tata
johan
miniV8
Lav
miro
prka126
Hrki
puyol
Filip
Miljenko
Camshaft
17 posters
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: FićFirić
kratki apdejt: nazalost lakirirer/limar mi je otkazao dogovor, neki posao nesto. radio sam za faks danas pa se nije maknulo s mjesta sto se tice radova, ali.... pjeskarenje je u subotu, dakle do onda mora bit gola skoljka.
nabavio sam opet neke zvucnike, od frenda.
imam ponudu za 850 masinu i getribu za 900kn, neznam koje stanje.
pala mi ideja da mozda uzmem samo getribu(a i nemam bas 900kn) jer imam mogucnost nabaviti i y45 masinu cjelu.
e pa sad kolko bi vrijedila 850 getriba da se znam cjenkat?
i par simbolicnih slikica tek tolko da je malo sareno...
Frendu se tokare pikse za skuter u mojoj garage
unutrašnjost, još sa izolacijom (sad nema vise)
od ispod par random slika
opet zvucnici....
i jel mozda rezolucija slika malo prevelika?
nabavio sam opet neke zvucnike, od frenda.
imam ponudu za 850 masinu i getribu za 900kn, neznam koje stanje.
pala mi ideja da mozda uzmem samo getribu(a i nemam bas 900kn) jer imam mogucnost nabaviti i y45 masinu cjelu.
e pa sad kolko bi vrijedila 850 getriba da se znam cjenkat?
i par simbolicnih slikica tek tolko da je malo sareno...
Frendu se tokare pikse za skuter u mojoj garage
unutrašnjost, još sa izolacijom (sad nema vise)
od ispod par random slika
opet zvucnici....
i jel mozda rezolucija slika malo prevelika?
Zadnja promjena: golob; 21/4/2010, 23:21; ukupno mijenjano 2 put/a.
Gost- Gost
znaci pocelo je kopusanje
ali bit ce najljepse kad se bude slagalo
ali bit ce najljepse kad se bude slagalo
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
I meni se čini pod prilično zdrav. Vidim neku ne-tvorničku zaštitu,ako se ne varam..Što je dobro naravno..
To majstore, samo daj
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Miljac
Ceka te mnogo posla. A kaj se tice motora i getribe pa tu ima mnogo kobinacija. E sad trebas izabrat zaista najbolju. A oko ugradivanja iza homokinetickih i diskova to ti ja nezam. Ak je neko javio kak i od cega pa nek javi. Al treba i rucnu slozit itd. A neznam dal je neko kod glavasevica kupovo onaj set trokraki krst. Pa raspitaj se o tome ko ima kakva iskustva. Zaista ti zelim puno srece strpljenja i love da slozis taj auto onak kak si ga zelis.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
za getribu ako je dobra nedaj preko 300 kuna... druga stvar prerada na homo kinetike se radi od jugovih ili stojadinovih kratkih poluosovina sve mora na strojnu obradu i zglob se mora po tokariti itd.... javi se Hornetu ako te to interesira on to radi
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
i sta je pjesnik tija reci????
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
ode na pjeskarenje, radilo se jucer citavo popodne. a zaboravio slikat. danas nastavak pa odma limaru da me poduci.
sve si sam radim osim lakiranja to ce cika farbar.
sve si sam radim osim lakiranja to ce cika farbar.
Gost- Gost
Ljepo to tebi ide al neces valjda sam limariju radit??? Nije ni bio tak los koliko se sjecam. Pa sretno u daljnim radovima.
pragove treba mjenjat i jos par sitnica ima, inace je okej. otkrila je svasta pjeskarilica.
a za limariju ma necu sam radit, al ocu bit prisutan i pomoc maksimalno a bome i da naucim.
jedino sta stvarno tesko ide dolje onaj bitumen sa poda, skoro sam odapeo jucer.
a za limariju ma necu sam radit, al ocu bit prisutan i pomoc maksimalno a bome i da naucim.
jedino sta stvarno tesko ide dolje onaj bitumen sa poda, skoro sam odapeo jucer.
Gost- Gost
Znaci fico bu ko iz tvornice. Ajd nek se samo radi. Jer si nabavio sve dj? Samo polako bez zurbe.
Pozdrav iz grada Zaprešića. Imam dva fićeka, jedan se vozi i radi, a drugi se samo radi. Predlažem kontakt i susret na pijaći ili kod fićeka.
Gost- Gost
moze naravno!
@miljenko: nisam jos nista djelova nabavio. pregovaram za jednog bez papira za djelove. sad je krenulo pa ce se uskoro u nabavku djelova
@miljenko: nisam jos nista djelova nabavio. pregovaram za jednog bez papira za djelove. sad je krenulo pa ce se uskoro u nabavku djelova
Gost- Gost
Si rešil šajbu??
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
a covjece ja mislija da si ga odveja u ciosa u presu hahahahahaha,vec sam se tija naljutit na tebe.....
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
hehe nije nije u cios otisao, nikako.
@puyolov tata: a nisam ju rjesio jos, nisam vas htio gnjaviti jer sam bio stvarno s vremenom na vi.
@puyolov tata: a nisam ju rjesio jos, nisam vas htio gnjaviti jer sam bio stvarno s vremenom na vi.
Gost- Gost
točno tak johan!!!
geledam raskopan, kamion, i reko nije valjda rešil u cios, kad ono sljedeci post da ga je počel radit, sreća kaj me srce nije izdalo!!
odlično, krenuo si sa poslom i to je za pohvalu da imamo više voznih na cesti!!
geledam raskopan, kamion, i reko nije valjda rešil u cios, kad ono sljedeci post da ga je počel radit, sreća kaj me srce nije izdalo!!
odlično, krenuo si sa poslom i to je za pohvalu da imamo više voznih na cesti!!
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Kad bu došla na red slobodno zvrcni!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
ovo se zove odlican posao.
ja bi ti jos preporucio da ako ces vec mjenjati kolone,da ih sad odrzes i odmah da ga ispjeskaris ispod kolona jer je i tamo vec ruzinav
ja bi ti jos preporucio da ako ces vec mjenjati kolone,da ih sad odrzes i odmah da ga ispjeskaris ispod kolona jer je i tamo vec ruzinav
Hrki- Administrator
najbolje bi ti bilo pitati limara koji ce ti raditi limariju da ti dodze skinuti kolone,jer bi ih trebalo ljepo skinuti odnosno po puntima skinuti ,izbusiti tvornicke punte i tako ih odvojiti.golob je napisao/la:gdje da rezem ak nije problem skicirati?
Hrki- Administrator
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 2 / 3.