IMAO SAM I NJEGA...
3 posters
Stranica 1 / 1.
IMAO SAM I NJEGA...
Skoro sam se zaboravio pohvalit da sam imao i ovaj strojček. Kupio sam ga u namjeri da ga složim ali s vremenom mi je uletio ovaj drugi koji sad slažem koji je u dosta boljem stanju makar je stariji 9 godina. Tako da sam ovog prvog riješio! Žućo je bio 750 le 84.god.
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
Re: IMAO SAM I NJEGA...
A pes kaj ga čuva??
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Heehe pesa još uvjek imam a nadam se da ću ga još dosta dugo imat makar znam da nije moguće jer psi jebiga stare dosta brže od nas(nekih)!
Inače je moj najbolji prijatelj koji mi i u jednu ruku dođe ko nekakva zaštita ili ti ga alarm za ovog sad fiću šta ga imam,da mi se nebi desile slične stvari kao i našem kolegi,nažalost!
Inače je moj najbolji prijatelj koji mi i u jednu ruku dođe ko nekakva zaštita ili ti ga alarm za ovog sad fiću šta ga imam,da mi se nebi desile slične stvari kao i našem kolegi,nažalost!
Čuvani objekt pod budnim okom čuvarice Lide!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
ljep pas i djeluje mi pitomo sto mu i prilici samo mi sa ove slike nije jasno ko se vraća kući fico ili lesi!? Ma nema alarma do kera u dvorištu, samo bi ovaj moj zastekao kad bi bio neki dobar komad hrane u pitanju... Ja sam svog bio malo privikavo kad sam radio ficu da malo udje jer se inače boji prostora u autu al se sad supak udomacio i čim otvori neko vrata utrpa se unutra i neće van i ne jebe ga ja brusim unutra podove struzem,prašina leti po njemu ne miče se tak da kad got radim nešto po fici prije nego sebe operem moram njega isprasit ko tepih,a ovaj uživa koda ga masiram,al neka bitno je da ficu voli.
interesanto i znakovito je da su svi boli primjerci fiće stariji od 1980god ... a ovi mađi kao da su od šperploče jel ovi kojeg imas je 1975god tako nekako zar ne ako sam dobro razumia i boli je od zuce iz 84god ??
Neznam Lave jer to puka slučajnost ili je stvarno tako ali i meni se čini to sto kažeš, ovaj sto sad slažem je stariji 8 godina jer je 76. krivo sam gore naveo u poruci a Zuco je bio 84. al strava koja razlika u stanju pa čak i na mjestima di vanjski utjecaji i oštećenja nemogu utjecat na daljnje truljenje...
Stranica 1 / 1.