Dimenzije motora (ficek)
+3
Abarth
miniV8
fuzzy
7 posters
Stranica 1 / 1.
Dimenzije motora (ficek)
Jedno kratko pitanje...
Zanima me koje su "vanjske" dimenzije motora od ficeka i prblizno dimenzije zvona od getribe tam gdje se spaja na motor. Pitam jer me zanima koliko bi velik smio biti ne-ficekov motor da bi sjeo na mjesto postojeceg (ficekovog) motora...
Thnx!
Zanima me koje su "vanjske" dimenzije motora od ficeka i prblizno dimenzije zvona od getribe tam gdje se spaja na motor. Pitam jer me zanima koliko bi velik smio biti ne-ficekov motor da bi sjeo na mjesto postojeceg (ficekovog) motora...
Thnx!
fuzzy- Član
- Broj komentara : 31
Registration date : 18.06.2010
Re: Dimenzije motora (ficek)
neznam mjere, ali stane puno toga do 1600 ccm samo međuploču moraš raditit između zvona mjenjača i motora.... ak smijem pitati zakaj ti to treba??
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
da je bilo ko odgovoria ja nebi nis reka ali ti brate mili sta ti znas o meduploci i minjacu ma daj ne seri mini,dostupni motori koji ti pasu na u jesu 903 yugo,panda,fiat 127i autobianchi bi bia najaci 1050,sve ostalo 1100 1600 2000 po meni su majmunarije koje se ne isplate radit jer to std minjac ne more trpit
Guest- Gost
Pitam jer se pokusavam rijesiti jednog svog auta i htio sam pod racun uzeti ficeka. S obzirom da mi se kod kuce skupilo svega i svacega, ako bi se ispostavilo da imam motor koji je unutar dimenzija standardnog ficinog motora, mozda bi uzeo i ficeka bez karoserije i unutra napiknuo toga kojeg imam. Stvar je u tome da se ne radi o fiatovim motorima, a ficeka nemam. Eto, to je ukratko razlog zakaj pitam, htio bih znati di sam, kaj imam i kaj da trazim
BTW, Za yuga znam da pase, a vidio sam prije i par "swapova" gdje je zadnji kraj bio rezan pa je motor strsao van i to mi je gadno i ne dolazi u obzir.
A kaj sa ovim fire motorima kaj su isli u cinquecento? Jel to dimenzijama ista veci motor?
BTW, Za yuga znam da pase, a vidio sam prije i par "swapova" gdje je zadnji kraj bio rezan pa je motor strsao van i to mi je gadno i ne dolazi u obzir.
A kaj sa ovim fire motorima kaj su isli u cinquecento? Jel to dimenzijama ista veci motor?
fuzzy- Član
rafo je napisao/la:da je bilo ko odgovoria ja nebi nis reka ali ti brate mili sta ti znas o meduploci i minjacu ma daj ne seri mini,dostupni motori koji ti pasu na u jesu 903 yugo,panda,fiat 127i autobianchi bi bia najaci 1050,sve ostalo 1100 1600 2000 po meni su majmunarije koje se ne isplate radit jer to std minjac ne more trpit
..... mini .... tebe rafo obožava ..... (PS-SLAŽEM SE S RAFOM)
Abarth- Aktivni Član
- Broj komentara : 647
Registration date : 16.04.2009
imaš čak i jedan iz cinquea koji je isti koncepcijom ko i ovi, a ostali opet samo kemije...
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
mozes staviti sta god hoces,ali sa ovakvima pitanjima pokazivas da bas to tebi nebi nesto uspilo,zato se drzi rafinog odgovora,sta manje kemije osim ako nemas love za platit,a onda je sve moguce.....
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
johan je napisao/la:mozes staviti sta god hoces,ali sa ovakvima pitanjima pokazivas da bas to tebi nebi nesto uspilo,zato se drzi rafinog odgovora,sta manje kemije osim ako nemas love za platit,a onda je sve moguce.....
Zasto "po takvim pitanjima" ? Nisam jos nigdje nasao dimenzije motornog prostora/motora (nije da bas trazim jako dugo, ali ipak), karoserije nemam pri ruci, pa sam mislio da pitam na pravom mjestu... Keine lova, ali imam vremena Puno vremena.
A nish, budem vec nasao negdje to...
fuzzy- Član
Ljepo metar u ruke i do prvog fice. Prvo kupi nekog pa onda kad bu doma razmisljaj o motoru. Svasta se da nagurat umutra al po meni i orginal kad se na novo slozi je dobar. Osim ak nemislis sa njim vozit utrke brdo itd pa ti treba jaka masina. Kupi ficu pa onda razmisljaj o masini getribi i svemu. Ak te zanima znam ja za jednog ficu uredenog za 1.500 eura.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
Kako su kolege već gore rekli ,svaka ugradnja jačeg Motora ,zasigurno će za sobom povlačiti u gradnju jače Getribe ,klasična sigurno neće izdržati jer već motor od 903 ccm malo ojačan rastura Fićinu klasičnu getribu , znači moralo bi se razmišljati i o drugim doradama . Najbolje je ostati u Klasi što Fićo može podnijeti !
Gost- Gost
Stranica 1 / 1.