4. desant ZAGREB 17.10.2010.
+13
JURICA
kombi
baho
puyolov tata
Luka 850
borac
puyol
miro
prka126
Camshaft
Abarth
Floyd ZG
miniV8
17 posters
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: 4. desant ZAGREB 17.10.2010.
U postu sa slikama sam zaboravio ostaviti mail na koji mi šaljete slike:
ficofanklub@gmail.com
ficofanklub@gmail.com
Prka ja ti sutra nosim slike na sticku tako da ove uploadane nemoraš skidat...
Evo i našeg skromnog doprinosa:
Evo i našeg skromnog doprinosa:
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
zanimljiv rostilj!!!!
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Djeca kukuruza...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
nekoliko dana prije desanta na oldschool forumu u jednoj temi posvecenoj desantu gdje se komentirala moja recenica kako jugici -lade-golfovi , stojadini nisu auti koji participiraju na desant estetici neki zlonamjernici ubacili su u tu kategoriju i ficeke a dokaz je bio kako je borac jednom negdje nekom nekad rekao kako i ficeki spadaju u doticnu kategoriju...nekoliko ljudi mislim i sa fico foruma su objerucke prihvatili to kao zdravo za gotovo....
pa da napisem cinjenice:
1. fico je od prvog desanta u zagrebu 2007 prisutan kao model na susretima ( mislim da su bila 3 ficeka..2 i zg i jedan iz čakovca )
2. isti taj desant u medijima fico je na nekim tekstovima izasao kao naslovnica
2. pisao sam na forumu kako je fico jedna od modela koji bi trebali biti temelj desanta
4. na 4 zg desantu ficek je bio na majici desanta
evo i fotki s 1 desanta:
http://www.citroenclub.hr/cpg135/thumbnails.php?album=277
prema tome stvarno ne znam kome trebaju takva podmetanja a svima vama zelim da ne nasjedate na takve price ...
puno srece u daljnjem radu fico kluba i foruma zelim....
pa da napisem cinjenice:
1. fico je od prvog desanta u zagrebu 2007 prisutan kao model na susretima ( mislim da su bila 3 ficeka..2 i zg i jedan iz čakovca )
2. isti taj desant u medijima fico je na nekim tekstovima izasao kao naslovnica
2. pisao sam na forumu kako je fico jedna od modela koji bi trebali biti temelj desanta
4. na 4 zg desantu ficek je bio na majici desanta
evo i fotki s 1 desanta:
http://www.citroenclub.hr/cpg135/thumbnails.php?album=277
prema tome stvarno ne znam kome trebaju takva podmetanja a svima vama zelim da ne nasjedate na takve price ...
oni su nasa braca pa su se isto tako poistovjetili s nama koji vozimo yuge
i stojadine ,peglice
i stojadine ,peglice
tempo gt- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 257
Registration date : 12.02.2010
Pusti ti to, džaba se sad izvlačit ... prika pazi kaj pišeš ako ti se neda opravdavat kasnije.
Da nisu pobrisane teme na oldschool forumu vezane za prošli Ozalj lijepo bih te sada citirao. I to znaju svi ovdje, kako god bilo, nebitno, nećemo raspravljat, je ili nije, kasno je sad, pisalo je i gotovo. A ti se moš izvlačit koliko hoćeš, to je najmanje važno u cijeloj priči.
Da nisu pobrisane teme na oldschool forumu vezane za prošli Ozalj lijepo bih te sada citirao. I to znaju svi ovdje, kako god bilo, nebitno, nećemo raspravljat, je ili nije, kasno je sad, pisalo je i gotovo. A ti se moš izvlačit koliko hoćeš, to je najmanje važno u cijeloj priči.
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
potpis za tebe floyd sjecam se toga ko da bilo juce kad si u ozalj dosao s motorom iz toga razloga a ne s peglom a ja s trojicom namjerno iz inata dosao sa yugarom
tempo gt- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 257
Registration date : 12.02.2010
johan je napisao/la:zanimljiv rostilj!!!!
Ii ja sebe vidim uz taj rostilj nekako najrade
Guest- Gost
ovo nije tema za raspravljenje ako se zelite raspravljati otvorite temu u birtiji pa navalite
ovdije bez off
ovdije bez off
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
A tek mesina kaj je Juraj spekel!!!rafo je napisao/la:johan je napisao/la:zanimljiv rostilj!!!!
Ii ja sebe vidim uz taj rostilj nekako najrade
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
borac je napisao/la:
Hvala!
A bogme je bilo za guzicu grijat!!!rafo je napisao/la:a sta mislis dady da bi bio uz rostilj jer mi je hladno
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
evo 4 godine je kako desant postoji i razvija se na neki samo sebi svojstven način…stotine starodobnika i ljudi je prošlo kroz njega i polako je kao događaj prešao u urbani mit..
često sam u zadnje vrijeme razmišljao da bi volio vidjeti kako desant izgleda kad se poklopi ružno vrijeme i hladnoća iz razloga da se vidi koliko je jaka volja desant ekipe za koju doista mislim da je posebna i jedinstvena…
i to se dogodilo na zadnjem desantu,,uz već izrečeno visoko razmišljanje o desant ekipi mislio sam da ce broj sudionika tj. strojeva naspram prijašnjih godina biti prepolovljen - kad ono preko 120 strojeva…
kaj bi se tek dogodilo da je bio lijep sunčan jesenski dan s recimo 17 C
gdje bi bila granica ?
160 – 170 strojeva ? koliko motora i automobila je ipak preplašilo ružno vrijeme…nema veze neka to ostane materijal za maštanje….
činjenica je da desant kvantitativno i kvalitativno raste iz godine u godinu i pomalo već nadilazi vlastite okvire…moje osobno mišljenje je da nije bitan broj strojeva nego kvaliteta druženja…
a kvaliteta druženja između klubova, vlasnika i ljubitelja starodobnika po prvi puta se nadogradila u velikom broju građana zagreba koji su zahvaljujući medijskom pritisku
došli u lijepom broju
prvi puta na desantu je bilo uočljivo veliki broj obitelji, penzionera tj. nekoliko generacija koji su s nostalgijom promatrali skup
mislim da je jedan od najvećih trenutaka ovog četvrtog desanta kad se spojilo nekoliko svjetova i zbog toga idući jubilarni 5 desant na zagreb namjeravam organizirati da bude puno više stajanja a nešto manje vožnje jer mi se čini da tih sat vremena prije starta preleti u trenutku i da bi taj trenutak trebalo protegnuti u osjećaj vječnosti !!!
mi gradimo desant –desant gradi nas !!!
često sam u zadnje vrijeme razmišljao da bi volio vidjeti kako desant izgleda kad se poklopi ružno vrijeme i hladnoća iz razloga da se vidi koliko je jaka volja desant ekipe za koju doista mislim da je posebna i jedinstvena…
i to se dogodilo na zadnjem desantu,,uz već izrečeno visoko razmišljanje o desant ekipi mislio sam da ce broj sudionika tj. strojeva naspram prijašnjih godina biti prepolovljen - kad ono preko 120 strojeva…
kaj bi se tek dogodilo da je bio lijep sunčan jesenski dan s recimo 17 C
gdje bi bila granica ?
160 – 170 strojeva ? koliko motora i automobila je ipak preplašilo ružno vrijeme…nema veze neka to ostane materijal za maštanje….
činjenica je da desant kvantitativno i kvalitativno raste iz godine u godinu i pomalo već nadilazi vlastite okvire…moje osobno mišljenje je da nije bitan broj strojeva nego kvaliteta druženja…
a kvaliteta druženja između klubova, vlasnika i ljubitelja starodobnika po prvi puta se nadogradila u velikom broju građana zagreba koji su zahvaljujući medijskom pritisku
došli u lijepom broju
prvi puta na desantu je bilo uočljivo veliki broj obitelji, penzionera tj. nekoliko generacija koji su s nostalgijom promatrali skup
mislim da je jedan od najvećih trenutaka ovog četvrtog desanta kad se spojilo nekoliko svjetova i zbog toga idući jubilarni 5 desant na zagreb namjeravam organizirati da bude puno više stajanja a nešto manje vožnje jer mi se čini da tih sat vremena prije starta preleti u trenutku i da bi taj trenutak trebalo protegnuti u osjećaj vječnosti !!!
mi gradimo desant –desant gradi nas !!!
Lijepo napisano,
nadamo se da će iduće godine nas iz Fićo fan kluba biti i više.
nadamo se da će iduće godine nas iz Fićo fan kluba biti i više.
FOTO FILM - 4. OLD SCHOOL DESANT NA ZAGREB - 2010.
trajanje 8:04
https://www.youtube.com/watch?v=sqR1xSWoHP0
trajanje 8:04
https://www.youtube.com/watch?v=sqR1xSWoHP0
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» 6. OLD SCHOOL DESANT: OZALJ 24.- 25.4.2010.
» 6. Promotivna vožnja Fićo fan kluba Zagreb 2010
» 7. Oldschool Desant na Ozalj - 26./27.04.2014
» 6. oldschol desant na Ozalj
» 4. OLD SCHOOL DESANT NA OZALJ 30.4. - 01.05.2011.
» 6. Promotivna vožnja Fićo fan kluba Zagreb 2010
» 7. Oldschool Desant na Ozalj - 26./27.04.2014
» 6. oldschol desant na Ozalj
» 4. OLD SCHOOL DESANT NA OZALJ 30.4. - 01.05.2011.
Stranica 3 / 3.