Jel ima ko el. shemu od 750LC?
3 posters
Jel ima ko el. shemu od 750LC?
Dakle shemu kompletne instalacije.... Kad mi auto ode na lakiranje i limarenje, ja bi prvo papirnato htio rjesit sve sta cu pospajat unutra kako bi znao sta da radim.... jer planiram kupit 8 kilometara kablova i sve instalacije razvuc nove... sve zice bi stavio fino 2,5mm2 (osim onih za koje je bas potrebna veca kvadratura), nove stopice, buksne i konektori pa da sam znam sto sam i kako napravio....
dakle, shemu molim
dakle, shemu molim
Gost- Gost
Re: Jel ima ko el. shemu od 750LC?
najlakše ti je kako skineš da si pšopišeš i po staroj da si radiš novu,i pored toga da pustiš i za radio ako češ ga stavljat i još šta.
ja sam je raskopao komplet 2 puta i sam složio.
ja sam je raskopao komplet 2 puta i sam složio.
Gost- Gost
da popisi si i provuci si za radio nek budu malo deblje zice da ti ima sto bolji napon vjeruj mi i cd i sve ti manje preskace ako je napon dobar cak se i samo radio manje grije...
nedo- Aktivni Član
- Broj komentara : 259
Registration date : 19.02.2009
Kolega Peraklo poslat ću vam shemu da riješite problem -bez problema .pozzzz
Gost- Gost
Ja bi to popisivao ali je instalacija na mom fici vec promijenjena na nekim mjestima... npr, danas sam 2 sata proveo da prokuzim na koji nacin pospajati sat sta god da sam probao ili ne radi kazaljka goriva, ili se ne pali osvjetljenje, ili nesto trece... sad sam dobio da skoro sve radi kako treba, muce me jos zmigavci (kad upalim sva cetri zmigavca svi raded ok, kad pomaknem rucicu na ablenderu nista se ne pali)...
Gost- Gost
Neznam o kome je modelu, može ipak i to nekom zatrebati
https://2img.net/r/ihimizer/img5/9021/elektroemafi263e.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img5/9021/elektroemafi263e.jpg
A-B-A-R-T-H- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 11
Registration date : 08.05.2009
Meni je najlakse tako sto imam dvije kompletne instalacije izvadjene i sad samo usporedjujem ako mi nesto nije jasno...Tu i tamo ima nekih 'home made' prepravaka,ali to odmah pocupam i pobacam i sredjujem kablove dalje.. ajbolje tako radi,i malo uz pomoc el.sheme... Jer samo u nju gledati...trebat ce ti puno vise vremena a i nemas dimenzije,tj duzine kablova...Pozz