18.09.2010 roštiljada na jarunu
+11
Hrki
štrumfeta
Juraj83
prka126
dr.Damba
miro
Luka 850
Camshaft
puyolov tata
fodor
miniV8
15 posters
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: 18.09.2010 roštiljada na jarunu
Evo i fotki sa mesine, nismo išli na kraju na jarun, ali usudio bih se reći da nam je ovdje bilo pun pogodak.
Imali smo cugu blizu, gdje sjest, za prvi put opet odličan provod.
Bilo je svega, od čevapa od 3 svinjice, luka koji i nije bio domaći, dvije vrste vina od kojih neznaš koje je kvalitetnije, prejake i preslabe vatre, memorijalne utakmice Miljac 1901, novog člana Bože, i dalje da ne nabrajam ja budu ostali dali svoj obol...
Nismo tata i ja mnogo slikali ali biće još fotki samo da se ostatak ergele otrijezni i odabere manje eksplicitan materijal....
Imali smo cugu blizu, gdje sjest, za prvi put opet odličan provod.
Bilo je svega, od čevapa od 3 svinjice, luka koji i nije bio domaći, dvije vrste vina od kojih neznaš koje je kvalitetnije, prejake i preslabe vatre, memorijalne utakmice Miljac 1901, novog člana Bože, i dalje da ne nabrajam ja budu ostali dali svoj obol...
Nismo tata i ja mnogo slikali ali biće još fotki samo da se ostatak ergele otrijezni i odabere manje eksplicitan materijal....
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
vidim da Vam je bilo jebeno, svaka čast i samo da velim da sam se ja tek sad otreznil od jućer sa svadbe , ljudi moji žešća retardacija od alkohola.... fuj
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Naučili smo puno toga, da se možemo kvalitetno prezentirat među puno starijim klubovima, da vinu nije mjesto u plastici, da ćevapi i alkohol nisu idealno gorivo za nogometaše, da se od komada drveta i dva pivska čepa može stvorit idealna žena, da je Denis živa apoteka i da mi je dvaput u jednom danu spasil glavu svojim preparatima i pripravcima, da je Miro otac predivnog stvorenjca, da je Zdenko spreman prolit krv za klub i tako dalje, uglavnom puno pozitivnih dojmova, svaka čast...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Ovo je stvarno bio provod za pamćenje. Stvarno neopisivo, od ranog jutra do kasnih noćnih sati di su samo najjači bećari ostali!
I NE ZABORAVITE MI SLIKE NA MAIL POSLATI INAČE ĆE BITI SANKCIJA!
I NE ZABORAVITE MI SLIKE NA MAIL POSLATI INAČE ĆE BITI SANKCIJA!
Camshaft je napisao/la:Naučili smo puno toga, da se možemo kvalitetno prezentirat među puno starijim klubovima, da vinu nije mjesto u plastici, da ćevapi i alkohol nisu idealno gorivo za nogometaše, da se od komada drveta i dva pivska čepa može stvorit idealna žena, da je Denis živa apoteka i da mi je dvaput u jednom danu spasil glavu svojim preparatima i pripravcima, da je Miro otac predivnog stvorenjca, da je Zdenko spreman prolit krv za klub i tako dalje, uglavnom puno pozitivnih dojmova, svaka čast...
Ideš stari moj
Luka 850- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 364
Registration date : 26.12.2009
Nadam se ubrzo ponovnom druženju jer je ubrzo zimulja pa da još ove godine napravimo koju pijanku
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Zaista se nema sta puno reci osim da je bilo ljepo. Svakako bi trebalo ponovit. Vrlo brzo bu Martinje pa uz mlado vino se da dobro jesti i jos bolje proveselit. Oni koji nisu bili neka im bude zal.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» Roštiljada Ivanić!!!! Pozivnica kluba Fiatisti!!!
» 09-10-2010 Roštilj kluba
» Ispričnica za 5.5.2010!!
» Križeva 2010
» PADOVA 2010
» 09-10-2010 Roštilj kluba
» Ispričnica za 5.5.2010!!
» Križeva 2010
» PADOVA 2010
Stranica 3 / 3.