motor abarth 70 hp
+7
Marko ZG
dr.Damba
miniV8
Abarth
Lama
puyol
Hrki
11 posters
Stranica 1 / 2. • 1, 2
motor abarth 70 hp
http://www.subito.it/accessori-auto/motore-abarth-70-hp-bari-16907673.htm
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Re: motor abarth 70 hp
kaj hrki kupuješ???
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
nemam perija hahahahahhahahaha.
prvo sloziti ostalo motor na kraju
prvo sloziti ostalo motor na kraju
Hrki- Administrator
Kupuj dok je ura as pokle ces plakat, poslusaj mene ....
Ti motori su ko i zlato nemores zgubit na njen ....
Ti motori su ko i zlato nemores zgubit na njen ....
Lama- Aktivni Član
- Broj komentara : 164
Registration date : 23.04.2010
boli me k.... nedam tolike pare za takve stare motore,ko voli nek izvoli ja ne hvala.
imam doma 3 od 900 pa cu radze za milju eura ga nanovo sloziti stavit ga na zadnje brusenje urediti dobro glavu i jos par stvari,odnosno dobro ga nakopati i meni ce biti dobro.
radze du na ovoga potrositi milju pa i milju i pol eura nego dati za neku staru baju 1000 kojeg opet moram otvarati i nanovo ga slagati.
imam doma 3 od 900 pa cu radze za milju eura ga nanovo sloziti stavit ga na zadnje brusenje urediti dobro glavu i jos par stvari,odnosno dobro ga nakopati i meni ce biti dobro.
radze du na ovoga potrositi milju pa i milju i pol eura nego dati za neku staru baju 1000 kojeg opet moram otvarati i nanovo ga slagati.
Hrki- Administrator
Ama neznas ca propustas, 900 i to nemores uspoređivat .... ni blizu ....
Lama- Aktivni Član
- Broj komentara : 164
Registration date : 23.04.2010
ma da al za 1000€ u čofa moreš nagurat motor da čof ide 2 puta toliko ... ak niš drugo 1.4T
Abarth- Aktivni Član
- Broj komentara : 647
Registration date : 16.04.2009
ak ćeš tak abarthe onda možeš i subaruov motor staviti i sva 4 pogon itd....
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
ma samo kažem ... 800€ je puno novaca za motor koji se realno ne vozi na vrhu gasa .. a da na to još dodaš cijenu karika, letećih, glavnih(koji su cca 5glavi pa nadalje) pa dihtunzi, pa obrada glave .... začas si na debelo preko soma € samo s djelovima ... a ko zna kakav je blok .... .... tak da .... u ovo doba recesije ... a ko zna do kad ce trajati ... moramo tražiti alternativu il igrati loto
Abarth- Aktivni Član
ahhh, može se i tako reći
miniV8- Administrator
Abarth je napisao/la:ma samo kažem ... 800€ je puno novaca za motor koji se realno ne vozi na vrhu gasa .. a da na to još dodaš cijenu karika, letećih, glavnih(koji su cca 5glavi pa nadalje) pa dihtunzi, pa obrada glave .... začas si na debelo preko soma € samo s djelovima ... a ko zna kakav je blok .... .... tak da .... u ovo doba recesije ... a ko zna do kad ce trajati ... moramo tražiti alternativu il igrati loto
upravo tako abarth ko je god imao taj motor nije snjim isao nedjeljom na placu nego ga je gazio i sve su to stare baje precjenjene i zato ja nedam te pare makar neimo nikakav motor.
ako naleti za neku razumnu cjenu ko sta ga je naso mitroni cu ga kupiti ako ne naleti jebe mi se zivo
Hrki- Administrator
ma znam ja kaj govorim ... jer imam jednu takvu vreču bez dna i sam doma i znam koliko šuške proždire ... a još se ni vozil nisam ....
Abarth- Aktivni Član
Hrki je napisao/la:Abarth je napisao/la:ma samo kažem ... 800€ je puno novaca za motor koji se realno ne vozi na vrhu gasa .. a da na to još dodaš cijenu karika, letećih, glavnih(koji su cca 5glavi pa nadalje) pa dihtunzi, pa obrada glave .... začas si na debelo preko soma € samo s djelovima ... a ko zna kakav je blok .... .... tak da .... u ovo doba recesije ... a ko zna do kad ce trajati ... moramo tražiti alternativu il igrati loto
upravo tako abarth ko je god imao taj motor nije snjim isao nedjeljom na placu nego ga je gazio i sve su to stare baje precjenjene i zato ja nedam te pare makar neimo nikakav motor.
ako naleti za neku razumnu cjenu ko sta ga je naso mitroni cu ga kupiti ako ne naleti jebe mi se zivo
za tu lovu ga neces nac sigurno
Guest- Gost
onda ga necu ni kupiti
Hrki- Administrator
Hrki je napisao/la:onda ga necu ni kupiti
Abarth- Aktivni Član
a ti si baš hrki lakovjeran, da smo ti rekli kupi ti bi ga odma kaparil!!!
o cemu ti puyol ne kuzim te. ko je spominjo da bi ga uopce kupio
ovaj motor je negdje vani sa nekog oglasa
Hrki- Administrator
Hrki je napisao/la:o cemu ti puyol ne kuzim te. ko je spominjo da bi ga uopce kupio
Cemu onda uopce otvaranje ovog oglasa,kao neko bi ga sa foruma mozda cak i kupio pa nek se zna ili zapravo tema za diskusiju i misljenja clanova o pojedinim oglasima skinutih sa neke adrese. Mislim da je fulano mjesto za ovu teme! Meni osobno ova kupnja preko slikica-ja to zovem na nevidjeno je stvarno smijesna solucija jer danas citajuci pojedine postove kojih je sve vise u kojima se ljudi zale kako su umjesto nekog jedva docekanog paketa dobili ne jednog neg citavo leglo macaka u vreci se zapitam dali se isplati riskirat 800€ sta po mojem misljenju nije mal novac radi nekog motora koji je ovako skinut sa strane van iz auta i sanse su mu 50-50 da ce kad stigne u nase garaze upali,a ako se to u protivnom ne desi znate sta onda slijedi i kako zavrsava...
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
Tko hoće abarthov motor, kupit će ga, promijenit kaj treba i vozit, i bolje da kupi sad nego kasnije jer će cijene očito samo rast... Bilo kaj sa značkom škorpiona košta, ovih motora nema puno na prodaju i eto...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
ma samo se šalim hrki.
Mene i dalje nervira što se svi oglasi prenose u temu "oglasi" a postoji tema otvorena baš zbog toga, "oglasi vrijedni gledanja" koja je na vrhu zalijepljena baš za te stvari, ne vidim razlog da se glasi prenose ovdje u naš oglasnik i nepotrebno zatrpavaju podforum oglasi.
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
Moram se sloziti sa flojdom u vezi ovoga, hrki ti si tu sad glavni i moras biti primjer drugima....
miniV8- Administrator
mini naovom forumu nema glavnih.postoje vodeci ljudi i oni se svi međusobno dogovarajuminiV8 je napisao/la:Moram se sloziti sa flojdom u vezi ovoga, hrki ti si tu sad glavni i moras biti primjer drugima....
Hrki- Administrator
Stranica 1 / 2. • 1, 2