motor abarth 70 hp
+7
Marko ZG
dr.Damba
miniV8
Abarth
Lama
puyol
Hrki
11 posters
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: motor abarth 70 hp
miniV8 je napisao/la:Moram se sloziti sa flojdom u vezi ovoga, hrki ti si tu sad glavni i moras biti primjer drugima....
Abarth- Aktivni Član
- Broj komentara : 647
Registration date : 16.04.2009
Marko ZG je napisao/la:Hrki je napisao/la:o cemu ti puyol ne kuzim te. ko je spominjo da bi ga uopce kupio
ovaj motor je negdje vani sa nekog oglasa
Cemu onda uopce otvaranje ovog oglasa,kao neko bi ga sa foruma mozda cak i kupio pa nek se zna ili zapravo tema za diskusiju i misljenja clanova o pojedinim oglasima skinutih sa neke adrese. Mislim da je fulano mjesto za ovu teme! Meni osobno ova kupnja preko slikica-ja to zovem na nevidjeno je stvarno smijesna solucija jer danas citajuci pojedine postove kojih je sve vise u kojima se ljudi zale kako su umjesto nekog jedva docekanog paketa dobili ne jednog neg citavo leglo macaka u vreci se zapitam dali se isplati riskirat 800€ sta po mojem misljenju nije mal novac radi nekog motora koji je ovako skinut sa strane van iz auta i sanse su mu 50-50 da ce kad stigne u nase garaze upali,a ako se to u protivnom ne desi znate sta onda slijedi i kako zavrsava...
marko tebi je mozda fulano i glupo a nekome mozda nije.sto ljudi sto cudi.
postavljen je tu ako nekog interesira neka kontaktira oglas i to je to
i moje je misljenje da je glupo kupovati tako te stvari ali to je samo moje misljenje sta ne znaci da je ispravno.
taj sam oglas postavio jer je danas jako tesko doci do tog motora pa ako nekog slucajno interesira neka ga kontaktira
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Ma hrki sve 5 sto se tice mog misljenja nemoram bit u pravu jer mozda i nisam ali stvarno mislim da bi ovaj i slični mu oglasi se mogli nać u temi oglasi vrijedni gledanja,al kao što i sam kažeš postoje vodeći ljudi pa pošto mi ostali nemožemo reagirat na vama je sve ostalo!
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
marko ako se ostali sloze biti ce sve prebaceno u tu temu i ubuduce ce se tako raditiMarko ZG je napisao/la:Ma hrki sve 5 sto se tice mog misljenja nemoram bit u pravu jer mozda i nisam ali stvarno mislim da bi ovaj i slični mu oglasi se mogli nać u temi oglasi vrijedni gledanja,al kao što i sam kažeš postoje vodeći ljudi pa pošto mi ostali nemožemo reagirat na vama je sve ostalo!
i navest ce se u prvilniku foruma da se tako radi
i rijesen problem
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
sta se ima ko slagati,ja cu pribaciti pa tamo pivajte.......
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Stranica 2 / 2. • 1, 2