funky fico!
+11
Zoki
Zloćko
zok fićo
puyolov tata
miro
puyol
prka126
Hrki
Camshaft
miniV8
funkymonoloko
15 posters
Stranica 1 / 3.
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
funky fico!
Prvo slike pa ostalo.
funkymonoloko- Aktivni Član
- Broj komentara : 397
Registration date : 26.08.2010
Re: funky fico!
dobar ti je figi, sad samo rad rad i onda buš se malo i vozio.....
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Dobar fićo, ajd javi di stoji pa da si dođem po noći po ovaj šuspleh...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
odlicno samo naprijed
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
dobro ocuvani fico svaka cast samo di tako zdrave ficeke nalacite sve koje sam isa pogledati su mrtvi ili su tesko groblje ili su nikako polimareni Camshaft imam ti ja taj suspleh samo moram pogledati u kakvome je stanju
Gost- Gost
super, samo kaj ne vozi!!!!
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Još jedan fićo fan u klub navratio, ako di zapne znaš di smo.
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Sretni dalje!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Camshaft je napisao/la:Dobar fićo, ajd javi di stoji pa da si dođem po noći po ovaj šuspleh...
Minirana zona oko Cofleka ,steta nogu ili glavu izgubit zbog obicnog Pleha
puyol je napisao/la:super, samo kaj ne vozi!!!!
Hhahahahah Bu on vojzil skoro !!!
miro je napisao/la:Još jedan fićo fan u klub navratio, ako di zapne znaš di smo.
Hvala !
I hvala svima !
Nego imali tko weberov dupli za moju jurilicu u izradi
Imam ja
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
:-D hahahahaha tooooooooooo Cu postat stalni korisnik vasih uslugaminiV8 je napisao/la:Imam ja
E sad Limar da mi ispegla udubine,te pojaca gdije treba i to je Spremno za pripremu prvo Bitumen pa -Lakiranje Naravno dok placica dode
Getribica skup s motorom spremna
Getribica skup s motorom spremna
Officialno Fico je Gotov jos samo slike postavit
Ajde više, ja sam videl ono nekaj na mobitelu pa mi se činilo veri najs...
Naravno da i napisem koju ...
Oduvijek htio ficu, od malena sanjo,vozio ugasenog na dvoristu dok nisam ni vidio preko volana. Masta klinca!
I sad uspio,ostvario svoj san i ispunio ideju najboljeg mi frenda kojeg vise nema!
Bilo je prilika i prije za ficu al nekad nemozes protiv sudbine...
Nakon zavrsenog vozackog i rada par godina skupio para za ficu i to 10000kn prije 5godina za narandastog ficu 850sredenog.
Fica je bila jedini auto star iznad pet godina u salonu blizu Prisavlja na slavonskoj aveniji.
Al dobio zabranu da bi kasnije kupio forda U.S.A koji me nedugo nakon kupnje spasio od koje kakvih ozljeda nakon sto sam dozivio prometnu u kojoj sam dva auta skrsio krivnjom vozacice koja mi je iznenada zaprijecila cestu kojom se pici 80km/h.
U isto vrijeme je brat kupio Ovog Ficota za 5000kn kojeg je vozio godinu i ostavio ga meni na koristenje od tada se poceo cuvati mali pizdek!
Od tada pa do registracije na forumu lezao je danima,mjesecima par godina sve do dodatne godine koju je proveo samnom i mojim idejama!
Pocelo sa rastavljanjem "Cigija Zuce" u dijelove za reparaturu do onih za bacit i kupit nove .
Poceo sam sa tehnikom uradi sam a sve zavrsio sa Ovim Forumom I Vama ....Hvala...
Sve je bilo promotreno do detalja misleci na sve vazne i one manje vazne dijelove i njihove funkcije
Izvadio motor koji nije balio ali je guro brezon glave van tako da se ventili koji su lupali nikako nisu dali ustimati Pa rekao novi ili generalka-tako je i bilo kupio motor iz 83 koji je od tada lezao ispod nekog talianskog kamiona koji ceka restauraciju 30godina kod frenda ciji je stari maher limar i vlasnik motora iz83 kojeg je izvadio iz svog skrsenog 850kombija i od tada ga ostavio na zraku da se lufta!!!
Motor je imao hoda 13000km al ipak se mjenjalo sve!
Nakon motora krenuo sam na podvozje i sve sto je vezano uz njega,gumice,bitumen,lajtunzi,nesta hrde.... postepeno dio po dio
Nakon ... vremena dosao je dan povratka u buducnost vracanje svega uzetog-obnovljenog nazad na lim koji ima Dusu!
Tako je ucinjeno piksiranje,svi seleni,lajtunzi,diskovi,pakne,cilindri,gumene cijevi,zastita,preradenja gitriba,preradeni motor ,nove sajle,limar,farbanje,farbanje tulea,novi lezajevi,nedavno kupljeni inox nosaci,krom ruckice,....dosta dijelova,rada,vremena :-D
Eto pisem kojih 20 min digo se u 5 zbog posla pa mozda naletite na nelogicne recenice al mislim da cete remizirat sami :-D
Oduvijek htio ficu, od malena sanjo,vozio ugasenog na dvoristu dok nisam ni vidio preko volana. Masta klinca!
I sad uspio,ostvario svoj san i ispunio ideju najboljeg mi frenda kojeg vise nema!
Bilo je prilika i prije za ficu al nekad nemozes protiv sudbine...
Nakon zavrsenog vozackog i rada par godina skupio para za ficu i to 10000kn prije 5godina za narandastog ficu 850sredenog.
Fica je bila jedini auto star iznad pet godina u salonu blizu Prisavlja na slavonskoj aveniji.
Al dobio zabranu da bi kasnije kupio forda U.S.A koji me nedugo nakon kupnje spasio od koje kakvih ozljeda nakon sto sam dozivio prometnu u kojoj sam dva auta skrsio krivnjom vozacice koja mi je iznenada zaprijecila cestu kojom se pici 80km/h.
U isto vrijeme je brat kupio Ovog Ficota za 5000kn kojeg je vozio godinu i ostavio ga meni na koristenje od tada se poceo cuvati mali pizdek!
Od tada pa do registracije na forumu lezao je danima,mjesecima par godina sve do dodatne godine koju je proveo samnom i mojim idejama!
Pocelo sa rastavljanjem "Cigija Zuce" u dijelove za reparaturu do onih za bacit i kupit nove .
Poceo sam sa tehnikom uradi sam a sve zavrsio sa Ovim Forumom I Vama ....Hvala...
Sve je bilo promotreno do detalja misleci na sve vazne i one manje vazne dijelove i njihove funkcije
Izvadio motor koji nije balio ali je guro brezon glave van tako da se ventili koji su lupali nikako nisu dali ustimati Pa rekao novi ili generalka-tako je i bilo kupio motor iz 83 koji je od tada lezao ispod nekog talianskog kamiona koji ceka restauraciju 30godina kod frenda ciji je stari maher limar i vlasnik motora iz83 kojeg je izvadio iz svog skrsenog 850kombija i od tada ga ostavio na zraku da se lufta!!!
Motor je imao hoda 13000km al ipak se mjenjalo sve!
Nakon motora krenuo sam na podvozje i sve sto je vezano uz njega,gumice,bitumen,lajtunzi,nesta hrde.... postepeno dio po dio
Nakon ... vremena dosao je dan povratka u buducnost vracanje svega uzetog-obnovljenog nazad na lim koji ima Dusu!
Tako je ucinjeno piksiranje,svi seleni,lajtunzi,diskovi,pakne,cilindri,gumene cijevi,zastita,preradenja gitriba,preradeni motor ,nove sajle,limar,farbanje,farbanje tulea,novi lezajevi,nedavno kupljeni inox nosaci,krom ruckice,....dosta dijelova,rada,vremena :-D
Eto pisem kojih 20 min digo se u 5 zbog posla pa mozda naletite na nelogicne recenice al mislim da cete remizirat sami :-D
Zadnja promjena: funkymonoloko; 5/11/2011, 09:40; ukupno mijenjano 2 put/a. (Reason for editing : some writing mistakes)
Carski!
odlicno daj jos koju sliku
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Upakirao si ga, super zgleda.
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
odlično ipak si uspio stavit kutiju na nosače,svaka cast,a zasto crne felge,bolje bi sive pasale?
zok fićo- Aktivni Član
- Broj komentara : 479
Registration date : 11.01.2010
SVAKA ČAST!!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
E svaka ti dala
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968