ajmo reć abarth pegla
+2
Camshaft
prka126
6 posters
Stranica 1 / 1.
ajmo reć abarth pegla
Ovo je peglica koja je donor mojoj peglici što se tiče volana siceva, ćukica, i još brdo toga. Oni koji su iz kluba znaju za priču, uglavnom evo zašto se je nije isplatilo spašavat, ovo čak ni ja koji bih rado složio sve što je jednom davno bilo auto nebi išo slagat...
Re: ajmo reć abarth pegla
Ne znam, Prka, ne znam, sve se da spasit, mogel si je dat nekome tko je željan peglice umjesto da je ti komadaš....
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Hvala imenjace ueo si mi rijec iz usta
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Nema papire, ako Vas zanima ja sam još uvijek spreman otići po nju i pokloniti je nekom da je slaže. Prijevoz je na moj račun.
Uvijeti su da mora riješiti papire i da peglica mora biti kompletirana u 36 mjeseci. Jedan dio restauracije ja sufinanciram.
E sad Borisi ako odbijete ovakvu ponudu onda ste fakat piz*e!
Uvijeti su da mora riješiti papire i da peglica mora biti kompletirana u 36 mjeseci. Jedan dio restauracije ja sufinanciram.
E sad Borisi ako odbijete ovakvu ponudu onda ste fakat piz*e!
E da i bitno je reći da ne vraćam ništa sa nje što sam uzeo, ali svaki dio koji fali poklanjam od original peglice.
Ma daj Prka, šteta je komadati peglu, pa dalo bi se to složiti
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
@Lav 2004 godine, i nisam imao pojma kako je to vrijedno, počupao sam s njega sve što je valjalo i ostavio ga ispod mosta. Iako je bio trul toliko jako da mu je prilokom guranja jedan kotač otpao
@Miro i za tebe vrijedi ono gore što sam napisao
@Miro i za tebe vrijedi ono gore što sam napisao
Camshaft je napisao/la:...mogel si je dat nekome tko je željan peglice....
A to nismo mi...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Ruzna slika, al sta ces...!?
Nisam jedino svatio zasto "abarth". Vidim da su felge abartove, misim 4,5J12 sto nije lose da spasis.
Nisam jedino svatio zasto "abarth". Vidim da su felge abartove, misim 4,5J12 sto nije lose da spasis.
Gost- Gost
@bregasta onda ne kenjkaj
@dejo pa to je jedna priča o toj "abarth" peglici.. stvar je u tome da nema nikakve veze s abarth, ali skraćena verzija priče: pošto ima natpis abarth iz tog razloga sam je ja iz milja nazvao abarth peglica
felge su spašene i idu na fiat 500L
@dejo pa to je jedna priča o toj "abarth" peglici.. stvar je u tome da nema nikakve veze s abarth, ali skraćena verzija priče: pošto ima natpis abarth iz tog razloga sam je ja iz milja nazvao abarth peglica
felge su spašene i idu na fiat 500L
E prka to ti je tak kad puno pricas pa te svi malo je..... Zato ti se ja drzim one radi i nepricaj puno. Najgore je kad neke velis sto drugima nepase. Kad bi neki znali kaj sam ja unistio i bacio bi me na vjesala metnulh. Reci cu samo neke a to je nove poluosovine i paljenje od fice itd. Al donor je ok taman za cabrio.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
Stranica 1 / 1.