PEGLA MILJAC
+14
Floyd ZG
tempo gt
Camshaft
dr.Damba
puyol
miro
prka126
puyolov tata
miniV8
Filip
BISer
Hrki
johan
Miljenko
18 posters
Stranica 1 / 6.
Stranica 1 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
PEGLA MILJAC
Napokon je stigo i taj dan da vidite davno obečane slike.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
Re: PEGLA MILJAC
bitno da je dosa i taj dan,nikad nije kasno za slike,samo polako sa radovima....
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
glačalo spremno za retsauraciju.
samo naprijed
samo naprijed
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
provaj slikavati da normalno slika stoji,inace cemo svi siju iskriviti hahahahahahhahaahhahahaha
johan- Moderator
Miljac
A sto rec nego da se polako radi. Namjena joj je da napravim cabrio od nje. A majstora sam naso tak da da ak ima da neko treba limara za ficu ili zeli cabrio nek se javi mi. A peglica je u dobrom stanju i limariski na njoj je malo posla. Vise ima mehanike. A posto je ovakva stituacija male sanse su da cu ovo ljeto uzivat u voznji. A znam da vecina bu rekla pa grjeh je radit preinake i treba sacuvat izvornost. A sad imam pitanje o ugradnji diskova naprjed od cega pase? Dal od zastave 900AK PASE? Pa ak ima ko kakvu ideju kak da izgleda cabrio pegla neka napise. Hvala svima
kolega pasu ti diskovi sta ih mi sami upasivamo na fice,prakticki je isti trap kao u fice,pogledaj u mojoj temi ili puyolovoj temi o ficama a mislim da ima cak i negdi shema jos na forumu,a ako zelis mogu ti skicu poslati postom pa daj nekom da je izradi tu kod tebe.....samo da znas da ti std felge pegle nece stati na diskove ako ih ne prosiris ili nadjes prosirene ili trinaestke neke montiras...
johan- Moderator
Samo naprijed kolega, i sretno.
Što se tiče prvog pitanja, pegla kabrio ti treba izgledati ovako:
naime radila ih je serijski poljska tvrtka BOSMAL ako se dobro sjećam, napravljen ih je mali broj, uglavnom probaj kopirati takav dizajn, izgledala bi odlično.
što se tiče diskova znam dečke iz engleske koji stavljaju diskove od cinquecenta sportinga, to sam i ja mislio staviti na svoju ali sam odustao, jer trebaju nekakve adapterske ploče, a meni se nije dalo zezati oko sigurnosti auta. osim toga mnogi su se žalili da diskovi mogu sjb cijelu karoseriju auta jer puno jače koče od doboša, pa se auto počne uvijati...
a ovo što si me pitao na pm, ja sam podizače, alarm i centralno kupio ovjde:
http://www.c-mod.hr/
eto toliko, sretno u radovima i nabaci koju sliku na koju neću morati slomiti vrat
p.s. pogledaj i filmić, riječ je o bis cabriu ali nema veze:
https://www.youtube.com/watch?v=tQzxKhhkAPg
Što se tiče prvog pitanja, pegla kabrio ti treba izgledati ovako:
naime radila ih je serijski poljska tvrtka BOSMAL ako se dobro sjećam, napravljen ih je mali broj, uglavnom probaj kopirati takav dizajn, izgledala bi odlično.
što se tiče diskova znam dečke iz engleske koji stavljaju diskove od cinquecenta sportinga, to sam i ja mislio staviti na svoju ali sam odustao, jer trebaju nekakve adapterske ploče, a meni se nije dalo zezati oko sigurnosti auta. osim toga mnogi su se žalili da diskovi mogu sjb cijelu karoseriju auta jer puno jače koče od doboša, pa se auto počne uvijati...
a ovo što si me pitao na pm, ja sam podizače, alarm i centralno kupio ovjde:
http://www.c-mod.hr/
eto toliko, sretno u radovima i nabaci koju sliku na koju neću morati slomiti vrat
p.s. pogledaj i filmić, riječ je o bis cabriu ali nema veze:
https://www.youtube.com/watch?v=tQzxKhhkAPg
BISer- Aktivni Član
- Broj komentara : 639
Registration date : 19.02.2009
Miljac
Hvala svima na zeljama. Slike je stavljao kolega prka126 pa je bilo na brzinu al bumo to ispravili. A ima puno peglica cabrio koje se daju ljepo slozit. Sad samo skupljam ideje. Djelova je dosta 3 motora 3 getribe par lapmi vrata stakla. A ljudi mi sami daju djelove a ja ko hrcak uzimam pa nek stoji. Imam zelju da ima 4 diska alu felge pa pokusat ubacit motor pande one 3o ks. A bit ce pojacana cjela kad bu bez krova. Nazalost ja nemam komp doma ni internet. Sluzim se mobitelom pa mi oprostite na gramatiki jer jako tesko je pisat itd. Pozdrav svima na forumu i pokusat cu pratit vase radove.
lipse izgleda nego fico kabrio iskreno,ovo sam prvi put sad vidija u zivotu,nice...
johan- Moderator
Miljac
Evo opet malo mene. Mozda sam dosadan al bolje pitat pa znati. Zanima me vezano za getribe. Volio bi slozit da mi se nerasipa. Pa dal neko zna kaj o getribama zupcanicima. Kakvu getribu ima panda 3o dal ima sinhrone itd. Dal su od fice i peglice pasu kakvi zupcanici. Dogodilo mi se da kad sam slozio motor,stavio vece klipove zbrusi glavu i isla ko luda al getriba doslovno se zdrobila. Pa ak ko zna kaj o getribama peglice fice itd nek pise. Hvala svima.
MILJAC
LJUDI ZNAM DA BU OVO SVE VAS SOKIRALO AL ODLUCIO SAM PRODAT PEGLICU. A imam zasta puno djelova od nje dva motora tri getribe i brdo toga. A od cabria nisam odusto vec na ovoj peglici jako malo limarije za radit. Treba prekitat i pofarbat. Kocnice stu nove i cilindrici. Sicevi sa naslnom glave itd. Ak nekog zanima neka se javi porukom.
MILJAC
Evo nekih novosti i od mene. Posto nema kupaca moro sam krenut sa radovima. Slozile se kocnice i auto je stavljen u ordinaciju i sad sljedi stavljanje motora itd. Slike budu stavljene cim se domognem kompa ili kad ulovim prku da ima vremena to stavit. A nadam se da budu radovi isli svojim redosljedom pa da bu uskoro mogla do limara i na lakiranje. Toliko za sada.
ajde da vidimo i peglu u nastajanju...
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
getriba pegle ti je slicna koncepcijski kao ficina,tako da nema nekih problema sa njom,a od pande getriba naravno da ima sinhrone kao i svaka normalna auta....
johan- Moderator
MILJAC
A znam da su slicne. Ficine getribe se daju kombinirat malo od ove malo od one i evo jurilice. Al poznavatelji peglica znaju da su getribe im lose. E sad dal koji zupcanik od fice pase itd. Neki budu rekli pa ima dva cilindra pa nemoze to ic brzo. Stavit nove vece klipove glavu sa duplom frgom i auspuh pa pegla bu jurilica. A sad ak neko se kuzi kak kvalitetno i duzi period slozit neka napise. Hvala puno
Kod pegle ti je bitno da se šalta na vreme tak da ne BRUSIŠ sinhrone POGOTOVO ČETVRTU! Ak ju tu sačuvaš dugo buš ju teral bez problema.Obavezno prati trag ulja i ne dozvoli da ti fali kamoli da si na suhom HIP 90 !! SRETNO
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
MILJAC
Hvala hvala. A o getribi i motoru cu razmisljat kad bu pegla koplet uredena. Trebam vidjet dal bu i ovaj motor radio i to se pokrenulo. Kocnice rade a sad sajle nove i tak redom malo po malo. A to tak slazem da iskristim ove dj koji stoje. Pa svaki savjet o uredivanju je dobrodoso. Slike budu pa budete vidli kak napreduju radovi.
početak radova, nekoliko slika
MILJAC
Evo da se malo pohvalim a to je da sam peglicu uspio pokrenut. Tocnije sam sam napravio dir u njoj nakon 10g kaj je stajala. Sad me ceka dalje slaganje. Al barem nesto se radi.
samo nek se kotrlja.... biti ce nešto od nje cim pali....
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
hehe, zove me danas miljac i pita dal čujem nešto u pozadini? slušam ja i čujem samo neko rondanje i trokiranje. aaaaaaaaaaaaa reko upalio si peglu?!?!?!?! hahaha
znači glačalo je upaliloprka126 je napisao/la:hehe, zove me danas miljac i pita dal čujem nešto u pozadini? slušam ja i čujem samo neko rondanje i trokiranje. aaaaaaaaaaaaa reko upalio si peglu?!?!?!?! hahaha
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Stranica 1 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» pegla bis
» pegla 70 hp
» PEGLA THAT WANTS TO BE CABRIO
» ajmo reć abarth pegla
» pegla po hanuminoj mjeri
» pegla 70 hp
» PEGLA THAT WANTS TO BE CABRIO