Karburator
+2
750
vlaovic
6 posters
Stranica 1 / 1.
Karburator
Primetio sam da mi se sraf za podesavanje smese na praznom hodu (koji se nalazi u cevi) sam od sebe u toku voznje zavrce (zavrne se skroz do kraja) pa mi se peglica gasi na svakom semaforu (gubi ler gas). Kako je to moguce? Da li moram promeniti taj sraf ili?
vlaovic- Član
- Broj komentara : 69
Registration date : 26.07.2010
Re: Karburator
u fice na tom sarafu ima neka gumica koja je dihtung i ne dozvoljava bas lako okretanje sarafa...
750- Aktivni Član
- Broj komentara : 291
Registration date : 28.01.2010
Prka pitanje za tebe koliko taj sraf za smesu mora biti odvrnut (za koliko okretaja) da bi motor peglice ispravno radio?
vlaovic- Član
Znam za fiću ti reći. Na grubo ti ide da odšarafiš jedan i pol krug. Znači zašarafiš do kraja i onda 1.5 krug vratiš. Onda upališ,zagriješ motor i namjestiš kako treba
Zadnja promjena: Filip; 20/2/2011, 11:00; ukupno mijenjano 1 put.
nema tu pravila,ali mislim da priko 2 kruga vec nesta nije u redu....vlaovic je napisao/la:Prka pitanje za tebe koliko taj sraf za smesu mora biti odvrnut (za koliko okretaja) da bi motor peglice ispravno radio?
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Kako su dečki rekli. Stegneš do kraja i onda krug i pol u smjeru obrnuto od kazaljke na satu. Iako je najbolje po sluhu namjestit...
A sto se tice podesavanja plovka? Na koliko se steluje visina plovka u loncetu?
vlaovic- Član
Meni kaže po knjizi za f126 da od dihtunga do plovka treba biti 6,7 - 7,25 mm a skok plovka (znači kada je skroz dolje je ova dimenzija + 8mm (znaci 14,7 - 15,25 mm)
Similar topics
» P:Karburator IPM30
» Karburator Yugo i Fićo
» Dupli karburator za 903 motor
» Preliva karburator
» Karburator 750/850 i 750 special
» Karburator Yugo i Fićo
» Dupli karburator za 903 motor
» Preliva karburator
» Karburator 750/850 i 750 special
Stranica 1 / 1.