dali miljac treba uzeti od minija ficu i napraviti ga
+7
miro
Floyd ZG
Hrki
Special
dr.Damba
Miljenko
miniV8
11 posters
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Re: dali miljac treba uzeti od minija ficu i napraviti ga
Miljac kad ti netko nekaj pokloni onda se to uzme i zahvali, auto je kompletan sve ima nis ne fali ali tebi nije dovoljno dobar jer ima posla na njemu, ******* care meni djelovi isto trebaju ali sam ti htio dati cijeli auto a ne da si ga ti dodjes raskapati kod mene! S toga ja tebi nisamm poklonio mogucnost da si raskopas auto kod mene nego sam ti poklonio auto a to su dva razlicita pojma!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Sve ok MiniV8 nista se ja neljutim. Ja sam ti odma reko da je to trlulo i da to bum raskopal a ne slozio. No ti uvjek mozes nazavat i rec evo ove dj ti poklanjam kak i drugi daju kaj im netreba.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
legende hhahahaahhahahhahahhhahahhaah
ocu ja trulog ficu pod bor moze DJEDE BOBO bio sam ti jako dobar slusaosam i tatu i mamu i sve vas hahaahhahahahhahhaha
ocu ja trulog ficu pod bor moze DJEDE BOBO bio sam ti jako dobar slusaosam i tatu i mamu i sve vas hahaahhahahahhahhaha
Moze damba ali pod uvjetom da ga slozis....
miniV8- Administrator
Istoga sam mišljenja kao Prka,NE U PREŠU NE isplati se pokloniti(prodati) nekome ako će je složiti
makar za 10 god,bolje prosljedite nekome ko će spasiti,nego da si skidate dijelove i bacite u prešu,ima ih puno na
forumu bez fića,koji bi sigurno htjeli spasit jedan takav primjerak.Ja sam svog žutog fiću nešto sitno platio,ali sam ga spasio od preše i svi mi govore,tko god ga vidi,da sam lud,to se nikad neće složit i takve stvari...neka govore ja se samo nasmijem i u glavi mi prođe slika kakav bi trebao bit kad bude završen A taj minijev sigurno nije puno gori od moga
Tako da tko od ga uzme želim mu sreću i da se spasi još jedan fićo
makar za 10 god,bolje prosljedite nekome ko će spasiti,nego da si skidate dijelove i bacite u prešu,ima ih puno na
forumu bez fića,koji bi sigurno htjeli spasit jedan takav primjerak.Ja sam svog žutog fiću nešto sitno platio,ali sam ga spasio od preše i svi mi govore,tko god ga vidi,da sam lud,to se nikad neće složit i takve stvari...neka govore ja se samo nasmijem i u glavi mi prođe slika kakav bi trebao bit kad bude završen A taj minijev sigurno nije puno gori od moga
Tako da tko od ga uzme želim mu sreću i da se spasi još jedan fićo
Special- Aktivni Član
- Broj komentara : 308
Registration date : 04.10.2009
Special- Aktivni Član
dali miljac treba uzeti od minija ficu i napraviti ga
Ja sam vidio ficu i jako je trul. Ti si kupio ficu jer imas tatu kuma susjeda koji budu ti ga napravili. Ja moram sve platit. I limara i lakirera i mehanicar. Kad to zbrojis i sve djelove sigurno 3 tisuce eura bi kostal. Ko zna sam napravit tome je lako. Ja 75% moram platit jer nema mi ko za badava sve napravit. Mini tebi hvala na ponudi.
jedno je fico sa trulim pragovima a nesto sasvim drugo sa trulim stokovima i krovom
Guest- Gost
potpisrafo je napisao/la:jedno je fico sa trulim pragovima a nesto sasvim drugo sa trulim stokovima i krovom
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Ma ne sve se rafo da spasiti pa tako i onaj tvoj bmw 700 jel tak...
Nhf ali ima jedna pametna izreka koju necu pisati mozda i bolje
Vi se morate malo probuditi i shvatiti da se neda sve spasiti.....
Nhf ali ima jedna pametna izreka koju necu pisati mozda i bolje
Vi se morate malo probuditi i shvatiti da se neda sve spasiti.....
miniV8- Administrator
mini sve se da spasiti samo se nema ko uhvatit posla lakse je tu filozofirati na forumu
Hrki- Administrator
miljenko je napisao/la:Ja sam vidio ficu i jako je trul. Ti si kupio ficu jer imas tatu kuma susjeda koji budu ti ga napravili. Ja moram sve platit. I limara i lakirera i mehanicar. Kad to zbrojis i sve djelove sigurno 3 tisuce eura bi kostal. Ko zna sam napravit tome je lako. Ja 75% moram platit jer nema mi ko za badava sve napravit. Mini tebi hvala na ponudi.
Ja nisam napisao da ti trebaš napraviti tog fiću već da ne treba završit u preši
ne samo konkretno taj,meni je žao svakoga koji završi u preši
Special- Aktivni Član
Dobro i kaj sad...
Mislim, ebote, Miljenko bi da mu netko da 3000€ ili fiću složenog kakvog svi sanjamo, za dž.
Nećeš ovog!? Pre trul ti je, nebi ti to slago...
Uredu, nećeš i gotovo, ok, a kaj će ti dijelovi, ne razumijem baš najbolje, za kaj? Veliš nemaš para, ok, kad bude para kak veliš, kupil buš si fiću i zdravo, osim ako prije toga ne baciš pare na noviji pežo, sorry moram spomenut...
Ako je auto tak trul, baš do jaja, ne treba ga žalit, nije jedini napravljeno ih je skoro milijun u Kragujevcu, skini šta valja otatak u smeće, ko mu jebe mater, kraj priče.
Još ćeš dobit 200-300kn za železo, a bazu za slaganje kupiš za cca 300-400€, dobru, kolega Denis, je nedavno kupil odličan autić za 600€ u koji sedneš i voziš se.
I sad da se ide radit neka trula školjka stvarno nema smisla, mislim da ima jednostavnijih varijanti za bolji auto konačnici...
Mislim, ebote, Miljenko bi da mu netko da 3000€ ili fiću složenog kakvog svi sanjamo, za dž.
Uredu, nećeš i gotovo, ok, a kaj će ti dijelovi, ne razumijem baš najbolje, za kaj? Veliš nemaš para, ok, kad bude para kak veliš, kupil buš si fiću i zdravo, osim ako prije toga ne baciš pare na noviji pežo, sorry moram spomenut...
Ako je auto tak trul, baš do jaja, ne treba ga žalit, nije jedini napravljeno ih je skoro milijun u Kragujevcu, skini šta valja otatak u smeće, ko mu jebe mater, kraj priče.
Još ćeš dobit 200-300kn za železo, a bazu za slaganje kupiš za cca 300-400€, dobru, kolega Denis, je nedavno kupil odličan autić za 600€ u koji sedneš i voziš se.
I sad da se ide radit neka trula školjka stvarno nema smisla, mislim da ima jednostavnijih varijanti za bolji auto konačnici...
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
Floyd ZG je napisao/la:Dobro i kaj sad...
potpis
Guest- Gost
Potpis kolega Floyd.
Ja sam uzeo također jednog za dijelove koji je trul di god može biti, kolega Camshaft može potvrditi.. Ostat će za njim čisti papiri tak da se može opet spasiti neka druga dobra školjka koja nema papire. Dijelovi će svi dobro doći, što meni, što ljudima iz kluba. U svakom slučaju ništa ne propada. Ak se nekaj ne isplati slagati onda se ne isplati pogotovo ako sve plačaš. Ima ih za naći u pristojnom stanju za 5 somova, pa ko voli ......
Ja sam uzeo također jednog za dijelove koji je trul di god može biti, kolega Camshaft može potvrditi.. Ostat će za njim čisti papiri tak da se može opet spasiti neka druga dobra školjka koja nema papire. Dijelovi će svi dobro doći, što meni, što ljudima iz kluba. U svakom slučaju ništa ne propada. Ak se nekaj ne isplati slagati onda se ne isplati pogotovo ako sve plačaš. Ima ih za naći u pristojnom stanju za 5 somova, pa ko voli ......
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Daleko od toga, sve se može spasit... Jedino se možda neke stvari ne isplate... Ak si emotivno vezan za neki auto koji je skroz trul, onda ćeš ga vjerojatno ić slagat, a ne skinut s njega kaj valja i preselit na neki zdraviji, to mogu razumjet, al iskreno, da nađem nekog truljavog fiću jeftino, skinul bih bome s njega sve kaj vredi i počastil svojega tim dijelovima...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
mene samo zanima skoljka i da mi je na kotacima da ga mogu seliti dok mi smeta u garazi a trebam ga samo zbok toga da si po njemu napravim sablone za nove komade trebam ga samo za mjere i da vidim i da mogu sprobati nove komade koje cu si raditi a ako nije toliko los i ima papire mogao bi ga i sloziti a iskreno meni je sve jedno dli ce zvrsiti u presi u komadima ili u djelovima nije ni prvi ni posljedni koji ce tamo zavrsiti
Najpametnije mi je da sutim. Neki kupili ficu izvadili motor prodali jer im slab i sad nemaju se cime vozit. Vec mi sve ide pomalo na zivce. Naprosto je glupo napisat za kaj ti trebaju dj kad nemam ficu. Umjesto da se veli evo ti pa mozda dobis volju pa ga prije nabavis. Ja sam zval covjeka za ficu jer je prodaval a trul je. Nije ni znao da postoji forum da postoji ducani da ima novih dj. Reko je da je bio uvjeren da nema nis za kupit od dj. Sad veli da zna i da mozda odustane od prodaje. Tak sam i ja imal dj doma koje mi je bilo zal bacit pa sam iso kupit peglicu i evo danas vozi. Nije dovoljno napisat ili rec bravo samo nastavi slagat. Koliko ljudi danas ima kaj ti bu doslo pomoc slagat ficu ili neki auto a da neuzmeju lovu. Ja znam da svacije znanje i ruke kostaju al ak se nepomogne taj fico bu se mozda i godina slagal . Najgore je kad neko veli kak si je slozio ficu a zapravo su drugi slozili pa to zeli sebi pripisat te zasluge. Ja znam da bu mini ili neko od vas naso jos nekog boljeg ficu di netreba mjenjat pod i varit krov i stupove itd. Ja da imam 500,600 eura bi ga kupio al nemam.
Vidiš prika, prva rečenica je sasvim na mjestu, druga je također istinita, no npr. ja ne vozim svog fiću zato što sam izvadio motor jer mi je bio slab, već zato što ne radim od 3. mjeseca, pa nemam sredstava za sređivanje i registraciju, da mi padne s neba sad sve to opet nebi imao za gorivo. Volje imam da se usereš, ni ne znaš koliko, vrijeme kratim polirajući i čišćeći dijelove motora i slično, imam žuljeva kolko ti srce želi, a mali je još daleko od vožnje. Da ne navodim da o limarenju i lakiranju niti ne razmišljam, da kad se pruži šansa da vozi, vozit će, takav hartav kakav je.
Poglavlje broj 2. Do sada sam dečkima iz kluba i van njega radio svašta na autima, što ti svatko od njih može i potvrdit, servisiće, reparature karbova, mijenjanje mašina itd. i nikad nikoga nisam tražio jednu kunu za svoje ruke, vrijeme i znanje, već sam to radio sa željom da pomognem dečkima, jer svi oni imaju volju i rade si koliko znaju, a kaj ne znaju fino pitaju i prema takvoj ekipi sam uvijek otvoren. A ako jednog dana meni nekaj bude trebalo, znam kome ću se obratit.
Moj savjet ti je da prodaš peglicu za 100€ ako dobiješ i to, puna šaka brade i pomalo zaštediš za fiću, na ovaj ili onaj način snađi se. Jer ovo što ti sad radiš, sa tim farbanjem itd. nećeš niš postići, bez ljutnje. Puno puta sam shvatio na kraju balade da sam potrošio vrijeme na nekim stvarima koje sam radio na autima bezveze, ništa nisam profitiro, samo sam vremena potrošio, a mogao sam ga prodat takvog kakav je za novce koje vrijedi kao takav, jer sve što ti sad budeš muljao po tome vjeruj nećeš naplatit više no što vrijedi, eventualno ćeš pokriti trošak, a vrijeme ćeš popušit, + kaj ćeš se naradit i onda se pitaj jel ti to trebalo.
Poglavlje broj 2. Do sada sam dečkima iz kluba i van njega radio svašta na autima, što ti svatko od njih može i potvrdit, servisiće, reparature karbova, mijenjanje mašina itd. i nikad nikoga nisam tražio jednu kunu za svoje ruke, vrijeme i znanje, već sam to radio sa željom da pomognem dečkima, jer svi oni imaju volju i rade si koliko znaju, a kaj ne znaju fino pitaju i prema takvoj ekipi sam uvijek otvoren. A ako jednog dana meni nekaj bude trebalo, znam kome ću se obratit.
Moj savjet ti je da prodaš peglicu za 100€ ako dobiješ i to, puna šaka brade i pomalo zaštediš za fiću, na ovaj ili onaj način snađi se. Jer ovo što ti sad radiš, sa tim farbanjem itd. nećeš niš postići, bez ljutnje. Puno puta sam shvatio na kraju balade da sam potrošio vrijeme na nekim stvarima koje sam radio na autima bezveze, ništa nisam profitiro, samo sam vremena potrošio, a mogao sam ga prodat takvog kakav je za novce koje vrijedi kao takav, jer sve što ti sad budeš muljao po tome vjeruj nećeš naplatit više no što vrijedi, eventualno ćeš pokriti trošak, a vrijeme ćeš popušit, + kaj ćeš se naradit i onda se pitaj jel ti to trebalo.
Floyd ZG- Aktivni Član
Floyd ja znam da bus ti uvjek doso i uskocio svakom kome treba pomoc. Peglicu cu napravit sad kad sam krenul. Nema odustajanja. Netreba nikog osudivat ak hoce svoj auto ficu ili neki drugi raskopat. Svako sa svojim radi kaj zeli. Ja sam isto bacio u smece autobianchi i to pisalo cabrio u papirima. Nisam imal za dj i limara i dj neke prodo ostalo dal. Danas medu ljudima nema povjerenja i sloge. Sve se gleda kroz lovu. Ja sam dobio od covjeka haube lampe i neke sitnice od fice a nemam ga. Al je reko imas volju pa bus ga kupil jednom. Mene sto kuna nebu spasilo ak to prodam nekom. Jako sam zelio ovog ficu tojest djelove pa doma polako cistit i uredivat. Nebi sigurno prodo jer volju i zelju imam da nabavim ficu. Al ak ovak nastavi se dalje i neki rekli spasi neki rezi baci kud bumo dosli. Samo izbila svada i mrznja jer je neko nesto unistio. Svi se zalezemo da se ocuvaju ti auti al ak je nemoguce onda je tak i treba ic dalje. Ima ficeka kaj truneju po Hrvatskoj i niko nepoduzima nista da se spase. Mozda sam neke uvrjedio no ak imas 3 masine getribe hauba siceva pa ostavi si rezerve ostalo daj onom koji nema i pomogni da se jos vise ficeka vozi po Hrvatskoj. Toliko od mene i jos jednom Hvala Mini na ficu al moji su rekli da trulez nevozim doma i ja nemogu protiv roditelja dok sam pod njihovim krovom.
u dolini panjevaprka126 je napisao/la:bobo onaj bmw se da spasit
Hrki- Administrator
Hehehe! Mislim da Rafo već radi na njemu hahaha!
Floyd ZG- Aktivni Član
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Dali je netko posjetio ako nije izvolite !!
» Šta velite? ovo treba znati :D
» dali netko ima švas aparat za posuditi na par dana?
» Dali je moguće ??
» Auspuh Fiat 850, nosac frgica, hladnjak, frgic, lanci za snijeg i stanga za slepanje
» Šta velite? ovo treba znati :D
» dali netko ima švas aparat za posuditi na par dana?
» Dali je moguće ??
» Auspuh Fiat 850, nosac frgica, hladnjak, frgic, lanci za snijeg i stanga za slepanje