dali miljac treba uzeti od minija ficu i napraviti ga
+7
miro
Floyd ZG
Hrki
Special
dr.Damba
Miljenko
miniV8
11 posters
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: dali miljac treba uzeti od minija ficu i napraviti ga
miljac imas zdravu peglu nju slozi
Guest- Gost
ajme kako su dobre......
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Ja sam dosta slagal. Vise mi se neda po njoj sarafit i ulagat. Sad se trazi fico i onda polako slozit. Nista posebno al dovoljno brzo. No o teme vise kad fico stige. Do tad skupljam djelove zapisujem bitne svari. Samo jedno me muci motor od yuga 45 sa drugim brusenjem dal to bi bilo prejako? Jer fico bi bio obican bez spustanja prosirenja itd. Na lageru su dva ficeka sad treba vidjet na kojem je manje posla. Samo da ljudi svate da treba ficeke spasit ili njegove djelove. Da se nemora sve prodavat da se treba poklanjat. Tak da budite slozni odite jedan drugome i pomazite slagat. Dao bi prjedlog da se napravi popis fici tu na forum koliko ih se slozi u godini dana ili od kupnje do rege. Jer ih ima puno koji samo kukaju kak nemaju love za dovsit ili neke. Kad se zeli od fice napravit svemiski brod itd. Cemu kupit ak bu stajal godinama. Ja nemam nista protiv replika al ak nije 80 % napravljan po ogrinalu onda cemu i zapocet. Zna se kakav je Abarth imal ovjes rolbar itd pa po tome radit. Mozda se neki budu uvrjedili ili neslazeju al ja tak zamisljam da bi replika trebala biti slozena.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
Ne znam za ostale, al meni je pomalo pun kufer filozofiranja, najbolje bi bilo da svatko radi svoje u miru, ako treba pomoć, pomoći će se svakome, al ovakve rasprave ne pomažu nikome i ne vode ničem... Svatko od nas radi svoju verziju fićeka prema svojoj viziji i prema svojim željama... I malo kome je fićo jedini auto pa da ga se mora čim prije skrpat i s njim na cestu, to je hobi, gušt, polagano otkrivanje mana, njihovo uklanjanje, unapređivanje postojećih stvari, kreativnost na djelu, a ne samo krpanje kolica da se može taranjkat na posel i s posla... Zbog toga to nekad i traje duže jer svi imamo prioritete kao što su stan i hrana, a u vrijeme kad puno ljudi jedva skrpa za to dvoje, teško je nać dovoljno love da se utroši u hobi ili gušt... I sad nas se našlo kaj odvajamo koliko možemo, svaki prema mogućnostima, i to je pohvalno i trebali bismo se podržavat međusobno, a ne da zamjeramo jedni drugima i tražimo mane u tuđim projektima...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Potpis Camshaft!
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
evo samo da jos nesto velim meni nije nikad bilo problem nekome pomoci ili nesto napraviti ali gledajte jednu stvar za limariju treba imati alata koji nije nimalo jeftini i sve sa cim se radi limarija to kosta .Ruke u toj prici su najjeftinije nego je materijal skupi znaci rezne ploce zica za varenje plin temeljna boja a sav alat koji se koristi je na struju i koja se i dosta trosi pa zato ja nemogu nekome bas cjeli auto napraviti besplatno drugo je to zvarim jedan prag ili par rupica besplatno to je ok ali bas cjeli auto to nemogu jer to trazi dosta vremena i dosta materijala a sve sta sam kupio od alata krvavo sam ga platio i ja sam poceo raditi limariju sa jednim skarama za lim i jeftinom brusilicom i jedino sta sam u to vrijeme kad sam poceo raditi doma u fusu nije bilo za kupiti co2 aparata tu kod nas i kupio sam ga u austriju u metrou i to einhela 131 amper i njega sam platio 800 maraka plus bocu 100 maraka i manometar 100 maraka ali sam radio da si to povratim i konstantno ulaga o u alat i zato danas imam to sve kaj imam zato velim ako nekaj oces i stvarno oces onda ces to i imati a ne stalno cviljeti ja to nemogu to je skupo itd. niko te ne tjera na to to je tvoja dobra volja i tvoja zelja da nesto imas a ako zelis onda ces stavarno imati
a druga stvar danas ima kod nas jeftinoga hobi alata koji nije toliko skupi i dobar je za kucne potrebe i cak za auto popravke i imas co2 aparate ispod 3000 kn pa ako ti je nekome puno platiti za limariju npr 200 € onda si kupi svoj alat i ostati ce ti i napravi posao sam a mi smo tu da ti pomognemo di ti zapne
Pa ljepo ulozi u alat i dok budes imal sve potrebno za popravak staroga auta onda si kupi stari auto kojega ces si sam moci popraviti i prisparati ces na puno stvari Ili lepo plati nekome da ti odradi kvalitetan posao i nemas brige sa alatom i niti sa trulim autom dobijes gotov auto u kojega se sjednes i vozis a ako nebude dobro mozes uvjek reklamirati i traziti da ti to popravi
a druga stvar danas ima kod nas jeftinoga hobi alata koji nije toliko skupi i dobar je za kucne potrebe i cak za auto popravke i imas co2 aparate ispod 3000 kn pa ako ti je nekome puno platiti za limariju npr 200 € onda si kupi svoj alat i ostati ce ti i napravi posao sam a mi smo tu da ti pomognemo di ti zapne
Pa ljepo ulozi u alat i dok budes imal sve potrebno za popravak staroga auta onda si kupi stari auto kojega ces si sam moci popraviti i prisparati ces na puno stvari Ili lepo plati nekome da ti odradi kvalitetan posao i nemas brige sa alatom i niti sa trulim autom dobijes gotov auto u kojega se sjednes i vozis a ako nebude dobro mozes uvjek reklamirati i traziti da ti to popravi
Zadnja promjena: damba; 28/11/2010, 12:45; ukupno mijenjano 1 put.
Camshaft je napisao/la:Ne znam za ostale, al meni je pomalo pun kufer filozofiranja, najbolje bi bilo da svatko radi svoje u miru, ako treba pomoć, pomoći će se svakome, al ovakve rasprave ne pomažu nikome i ne vode ničem... Svatko od nas radi svoju verziju fićeka prema svojoj viziji i prema svojim željama... I malo kome je fićo jedini auto pa da ga se mora čim prije skrpat i s njim na cestu, to je hobi, gušt, polagano otkrivanje mana, njihovo uklanjanje, unapređivanje postojećih stvari, kreativnost na djelu, a ne samo krpanje kolica da se može taranjkat na posel i s posla... Zbog toga to nekad i traje duže jer svi imamo prioritete kao što su stan i hrana, a u vrijeme kad puno ljudi jedva skrpa za to dvoje, teško je nać dovoljno love da se utroši u hobi ili gušt... I sad nas se našlo kaj odvajamo koliko možemo, svaki prema mogućnostima, i to je pohvalno i trebali bismo se podržavat međusobno, a ne da zamjeramo jedni drugima i tražimo mane u tuđim projektima...
svaka cast na napisanom boris upravo je sve tako kako si napisao zato
potpis i od mene
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
gustevi i hobiji kostaju tolko kolko vlasnik ili covjek moze izdvojiti
damba je napisao/la:gustevi i hobiji kostaju tolko kolko vlasnik ili covjek moze izdvojiti
upravo tako damire.ko voli nek izvoli
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
@ damir potpuno se, ma ne potpuno nego apsolutno slažem s tobom. Alat košta i vrijeme košta. a meni ( osobno ) nije žao platiti nekom tko zna što radi i tko me neće zaj*at. Vjerujem da si ti takav.
@ Miljac slažem se da treba pomagat besplatno jer zbog toga i postojimo. ali tamo di se besplatno može pomoć. Nažalost neki nemogu biti besplatni , ali mogu nam izać u susret sa cijenom
@ camshaf majstore u pravu si svakako. Ja si dajem oduška dečke tu na forumu za*ebavat za piljenje fićeka i slaganje abartha, ali ekipa vjerujte mi nikad, ali baš nikad niti u jednom trenutku nisam to napravio zlonamjerno, nego da vas malo dignem da vam bude žao rezat fićeke. opet naglašavam ono što sam već rekao da držim fige i maksimalno navijam za Hrkija, Rafu, Ljubasa, Bobu ( i ostale koje se sad nemogu sjetit ) da završe što prije svoje jurilice jer bilo bi mi drago da se provozamo. Kada potkurim vatru nije zlonamjerno nego da vas malo za*ebavam. Problem je foruma to što se ne vide gestikulacije i ton glasa pa kada bih ja nekom rekao npr. da je peder, netko bi se mogao uvrijediti, jer ne vidi mi kreveljenje na faci i ne kuži da se glupiram. tako je i za aute. svako radi što ga volja. ali ja vas neću prestat nikad j*bat za piljenje fićeka. pa makar iz vode bio izvučen. hehe
uživajte mi dečki i manje stresa, više slika!
@ Miljac slažem se da treba pomagat besplatno jer zbog toga i postojimo. ali tamo di se besplatno može pomoć. Nažalost neki nemogu biti besplatni , ali mogu nam izać u susret sa cijenom
@ camshaf majstore u pravu si svakako. Ja si dajem oduška dečke tu na forumu za*ebavat za piljenje fićeka i slaganje abartha, ali ekipa vjerujte mi nikad, ali baš nikad niti u jednom trenutku nisam to napravio zlonamjerno, nego da vas malo dignem da vam bude žao rezat fićeke. opet naglašavam ono što sam već rekao da držim fige i maksimalno navijam za Hrkija, Rafu, Ljubasa, Bobu ( i ostale koje se sad nemogu sjetit ) da završe što prije svoje jurilice jer bilo bi mi drago da se provozamo. Kada potkurim vatru nije zlonamjerno nego da vas malo za*ebavam. Problem je foruma to što se ne vide gestikulacije i ton glasa pa kada bih ja nekom rekao npr. da je peder, netko bi se mogao uvrijediti, jer ne vidi mi kreveljenje na faci i ne kuži da se glupiram. tako je i za aute. svako radi što ga volja. ali ja vas neću prestat nikad j*bat za piljenje fićeka. pa makar iz vode bio izvučen. hehe
uživajte mi dečki i manje stresa, više slika!
Fico je napustio minijevu garazu i otiso u nepoznatom smjeru. Pretpostavka na vjecni pocinak u Cios. Djelove smo podjelili neko vise neko manje. Pa tema moze LOOCK ak se slazete.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Dali je netko posjetio ako nije izvolite !!
» Šta velite? ovo treba znati :D
» dali netko ima švas aparat za posuditi na par dana?
» Dali je moguće ??
» Auspuh Fiat 850, nosac frgica, hladnjak, frgic, lanci za snijeg i stanga za slepanje
» Šta velite? ovo treba znati :D
» dali netko ima švas aparat za posuditi na par dana?
» Dali je moguće ??
» Auspuh Fiat 850, nosac frgica, hladnjak, frgic, lanci za snijeg i stanga za slepanje