Garaža Puyolovi!!
+37
Sasha19_81
FILAVU
megi
funkymonoloko
cofi69
TheStig
weber
Abarth
damir_zg
Zoki
xxyy333
ARIEL
FLASHmata993
johan
petra
ljubas
jasmin.ck
fusher
Miljenko
Stipe_92
solex
Floyd ZG
kris vidic
puyolov tata
dr.Damba
miniV8
maky
Ćofi
Zloćko
Marko ZG
miro
prka126
Filip
Hrki
Juraj83
Camshaft
puyol
41 posters
Stranica 6 / 26.
Stranica 6 / 26. • 1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 26
Re: Garaža Puyolovi!!
potpuno sam van sebe.....oću ja na 2 cm!!
kako je moguće? skraćene su mi oni gumeni oslonci za dobrih 2-2,5cm, lisnata skoro leži na njima i opet na 10 cm vida od poda.....jel nekakvo posebno kovanje listova ovdje il sje.ana lisnata?
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
pa fusheru sjedni gospođu u fiću paš vidjeti kako se spušta do poda!!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
ja sam je toliko speglal da je bila ravna i kad se opteretila se je povinula prema dolje pod opterecenjem
pa i meni je speglana na 10 cm bez opterećenja! kad je gore stoji tako da je nemoguće još spuštati, jedino skinut gumene odstojnike .....
inače tvrdo ko lička bukva...
inače tvrdo ko lička bukva...
fusher- SPAMER
tu je bez tih guma zato je prepigana i pomaknula se je na onim uhima koje ju drze trebalo je samo staviti pankhardovu polugu da ne mjenja nagib
aaaaa, tako već da....s polugom je-pretvrdo...
fusher- SPAMER
Evo nevjerni Tome!!!
Ovako izgleda visina nakon probe kočnica po kvartu prije odlaska na valjke.
Nakon nočne vožnje sparkana Krafla kod majstora od siceva.
Nočas kasnije filmić kako motor (ne)radi, hlađenje privremeno preko 900AK pumpe. Sve u svemu karburator JAKO loš(luft na leptiru preko 2mm), potrošnja nemjerljiva. Motor također nepoznanica!!!
Ovako izgleda visina nakon probe kočnica po kvartu prije odlaska na valjke.
Nakon nočne vožnje sparkana Krafla kod majstora od siceva.
Nočas kasnije filmić kako motor (ne)radi, hlađenje privremeno preko 900AK pumpe. Sve u svemu karburator JAKO loš(luft na leptiru preko 2mm), potrošnja nemjerljiva. Motor također nepoznanica!!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
kako sam i rekao leptir je u luftu i to debelome i to se nece moci nastelati jer vuce fals zrak
dajte to spustite, skoro sam se šlagiral
nasajen je kod koza!
nasajen je kod koza!
fusher- SPAMER
fusher je napisao/la:dajte to spustite, skoro sam se šlagiral
nasajen je kod koza!
petra- ČLANICA MISS
- Broj komentara : 174
Registration date : 05.12.2010
Zamjenski motor ni došel tak da ovaj mora spalit dost benge da(ne) vidim taj beli dim!!
A sigurno se još digne malo dok ovaj muž ne sedi nutra...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
fusheru molim te lijepo da nevrijeđaš koze jer to su životinje koje su spuštenije od ovoga fiće ovo sada izgleda jako dobro samo da je stavit gume 19-ke ito 295/80/19 tako da popuni ovu prazninu između blatobrana i niskoprofilne gume a sad ozbiljno..za moj gušt ovo izgleda uistinu odvratno ma koliko god ga krasili detalji sve dok se ne spusti bar upola od ovoga što je sad napravljenofusher je napisao/la:dajte to spustite, skoro sam se šlagiral
nasajen je kod koza!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
zloćko je napisao/la:fusheru molim te lijepo da nevrijeđaš koze jer to su životinje koje su spuštenije od ovoga fiće ovo sada izgleda jako dobro samo da je stavit gume 19-ke ito 295/80/19 tako da popuni ovu prazninu između blatobrana i niskoprofilne gume a sad ozbiljno..za moj gušt ovo izgleda uistinu odvratno ma koliko god ga krasili detalji sve dok se ne spusti bar upola od ovoga što je sad napravljenofusher je napisao/la:dajte to spustite, skoro sam se šlagiral
nasajen je kod koza!
ae!
ko da su sve 4 rezervne gore one male do 80km/h
fusher- SPAMER
puyolov tata je napisao/la:Zamjenski motor ni došel tak da ovaj mora spalit dost benge da(ne) vidim taj beli dim!!
kakav zamjenski motor receno mu je da su ruzinavi cilindri jer je motor stajao u vlaznoj konobi i receno mu je da napravi 200 do 300 kilometara sa ovim karikama pa da stavi nove ako ne prestane dimit
Guest- Gost
ocu vidjeti flimic di je filmic ja imam kokice spremne a filmica nema di je flimic
meni se cini da je sad vislji nego standardni ali ako se gazdi sviđa onda nismo mi tu koji odlucujemo
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
evo filmić....
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
zakaj nema zvuka na videu?
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
nema fotič snimanje zvuka
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
ložak a?
što dimi toliko? meni dimi s malom opaskom da su karike debljine vlati travke a cilindri gtbavi ko krastavac...
što dimi toliko? meni dimi s malom opaskom da su karike debljine vlati travke a cilindri gtbavi ko krastavac...
fusher- SPAMER
amenfusher je napisao/la:dajte to spustite, skoro sam se šlagiral
nasajen je kod koza!
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
ljudi moji vi ste sljepi. auto je spušten a vi gledate razmak od guma do lima, prednje su 175 50 13 a zadnje 195 45 13 to je manje od fićinih standardnih guma.... po visini da ide imalo niže nebi bio vozljiv više.
ovo se riješava sa drugim gumama a ne ubijanjem u pod,
malo nas jebe kaj mi pokušavamo auto koji je namjenjen za trke pripitomiti na cestu a za to je potrebno malo više od naših ajmo to tako reči fušerskih pokušaja, ne želim pri ovoj tezi uvrijediti nikoga ali mi smo malo zabrijali na neke stvari koje se ne rade na ovaj način, neide izgled jednog abartha bez tehnologije i ovjesa i motora itd... ako me razumijete, ovo su sve poluproizvodi (kao i moj) jer to što mi pokušavamo je već netko izmislio u najboljem mogućem svjetlu a mi tome nemožemo doskočiti, jer nemamo niti sredstva niti znanja za izraditi jednu poštenu repliku, puno toga neće funkcionirati na našim autima ma koliko god mi to probali pokriti nekakvim izumima i pokušajima da smo slični jednom TCR-u.... nadam se da me kužite.....
ovo se riješava sa drugim gumama a ne ubijanjem u pod,
malo nas jebe kaj mi pokušavamo auto koji je namjenjen za trke pripitomiti na cestu a za to je potrebno malo više od naših ajmo to tako reči fušerskih pokušaja, ne želim pri ovoj tezi uvrijediti nikoga ali mi smo malo zabrijali na neke stvari koje se ne rade na ovaj način, neide izgled jednog abartha bez tehnologije i ovjesa i motora itd... ako me razumijete, ovo su sve poluproizvodi (kao i moj) jer to što mi pokušavamo je već netko izmislio u najboljem mogućem svjetlu a mi tome nemožemo doskočiti, jer nemamo niti sredstva niti znanja za izraditi jednu poštenu repliku, puno toga neće funkcionirati na našim autima ma koliko god mi to probali pokriti nekakvim izumima i pokušajima da smo slični jednom TCR-u.... nadam se da me kužite.....
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Stranica 6 / 26. • 1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 26
Similar topics
» Garaža Puyolovi 2014-2021
» Mario / Garaza
» MIREKK GARAŽA
» Moja garaža :D
» GARAŽA -> PREDSTAVLJANJE SVIH VOZILA KOJA NISU FIĆO (I PEGLICA)
» Mario / Garaza
» MIREKK GARAŽA
» Moja garaža :D
» GARAŽA -> PREDSTAVLJANJE SVIH VOZILA KOJA NISU FIĆO (I PEGLICA)
Stranica 6 / 26.