fiat 126 bis by hulk
+7
fusher
prka126
Miljenko
puyol
Camshaft
Filip
hulk
11 posters
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: fiat 126 bis by hulk
Drago mi je da si ipak uspio nać peglu, ako ikada trebaš ikakvu pomoć oko nje samo zovi.
fusher je napisao/la:al budi sretan jer ja BIS kanta po mom skromnom mišljenju...zračnjača majka a tek kako malo djelova na motoru......
Ako naletiš na smeće od bisice, samo mi javi di je da je ja mogu pokupit, hehe
Evo sad čitam i taman mislio čestitat na kupnji bisice kad kajla. gledajuć slike deda je takvu može prodati za 550€ u snovima jedino, moja je bila ko nova pa je jedva otišla za 500... drago mi je da si našao drugu, sretno s njom
slabo ti je mišljenje, 2 godine sam imao bisicu i ako se lijepo održava nema problema, daleko su kvalitetnije izrađene od većine zračnih (što se lima tiče) a motor kad je dobro održavan je brži i tiši od zračnog + imaš bunker iza, i policu za zvučnike... joj odma se napalim čim mi neko spomene bisice
fusher je napisao/la:al budi sretan jer ja BIS kanta po mom skromnom mišljenju...zračnjača majka
slabo ti je mišljenje, 2 godine sam imao bisicu i ako se lijepo održava nema problema, daleko su kvalitetnije izrađene od većine zračnih (što se lima tiče) a motor kad je dobro održavan je brži i tiši od zračnog + imaš bunker iza, i policu za zvučnike... joj odma se napalim čim mi neko spomene bisice
BISer- Aktivni Član
- Broj komentara : 639
Registration date : 19.02.2009
hulk- Član
- Broj komentara : 22
Registration date : 01.01.2011
BISer je napisao/la:Evo sad čitam i taman mislio čestitat na kupnji bisice kad kajla. gledajuć slike deda je takvu može prodati za 550€ u snovima jedino, moja je bila ko nova pa je jedva otišla za 500... drago mi je da si našao drugu, sretno s njomfusher je napisao/la:al budi sretan jer ja BIS kanta po mom skromnom mišljenju...zračnjača majka
Eeej Biseru pa gdje si nam? Htio sam samo reći da se slažem s tobom u vezi ovoga,ali i općenito. Koliko autu pružiš toliko ćeš i dobiti. Auto se mora održavati,i onda nema problema.
da pridodam ulja......
dali znate nekoga ko ima peglu, južinu, stojadinku, i sl. ispade istočno evropskih tvornica bjele tehnike, da održava vozilo (isključiti molim ovdje prisutne)....stoga imajući u vidu neharnost vlasnika, zračnjača traje duže...batem ne puca blik od leda....al ga kakim.....
ima ljudi koji voze auto po 5 godina bez ulje promjeniti...imam takvog blizu kuće..... a i ja volim jednostavnost.....
dali znate nekoga ko ima peglu, južinu, stojadinku, i sl. ispade istočno evropskih tvornica bjele tehnike, da održava vozilo (isključiti molim ovdje prisutne)....stoga imajući u vidu neharnost vlasnika, zračnjača traje duže...batem ne puca blik od leda....al ga kakim.....
ima ljudi koji voze auto po 5 godina bez ulje promjeniti...imam takvog blizu kuće..... a i ja volim jednostavnost.....
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
Apsolutno,tu bi se dalo raspravljati.. Pazi sad ovo (ali otići ćemo predaleko od teme )
Možemo se i ovako pitati: Što bi bilo da su svi ljudi održavali propisno svoje aute? Još bi ih svi vozili i danas,i nebi nama imalo smisla ni ovaj forum ni fiće!! Uzevši u obzir nemarnost vlasnika,naravno da opstaju samo najjači , tj tehnološki dobro izvedeni u cjelini (ne nužno stara dobra mehanika i to ) - koji su se vremenom takvima pokazali Jel netko shvatio? Pa da se vratimo temi - al morao sam
Možemo se i ovako pitati: Što bi bilo da su svi ljudi održavali propisno svoje aute? Još bi ih svi vozili i danas,i nebi nama imalo smisla ni ovaj forum ni fiće!! Uzevši u obzir nemarnost vlasnika,naravno da opstaju samo najjači , tj tehnološki dobro izvedeni u cjelini (ne nužno stara dobra mehanika i to ) - koji su se vremenom takvima pokazali Jel netko shvatio? Pa da se vratimo temi - al morao sam
Ima nas svakakvih. Neki aute volje svaki tj pereju cistiju itd a neki samo vele pa sam ja njega kupio ne on mene. Peglice zracno hladene su ok auteki. Ja imal nekoliko ih. Kad sam sve nove dj stavio dve god sam se vozio bez da sam ista radio. Zato svakom velim ak imas mogucnost kupit novi dio svakak to napravi. Nije gust stalno sarafit i kemijat vec slozit i vozit se. Auto isto treba voljeti i cuvati. Nadam se da ova pegla nova te bu vozila bez problema. Ak trebas kaj javi se.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
[quote="Filip"]Apsolutno,tu bi se dalo raspravljati.. Pazi sad ovo (ali otići ćemo predaleko od teme )
Možemo se i ovako pitati: Što bi bilo da su svi ljudi održavali propisno svoje aute?
aaa, merakaaaa.......autoindustrija u rasulu...hehe
dobri smo za usrat tuđu temu
Možemo se i ovako pitati: Što bi bilo da su svi ljudi održavali propisno svoje aute?
aaa, merakaaaa.......autoindustrija u rasulu...hehe
dobri smo za usrat tuđu temu
fusher- SPAMER
Zato nećemo više,bit ćemo dobri i vratiti se na temu.
Kad ono stiže pegla i slike?
Kad ono stiže pegla i slike?
Bio jučer kod Hulka, malo sam mu raštelao peglu, prije je baš dobro radila, al neka idem danas opet, možda je više i ne upali. A od njegove žene očekujemo slike.
Bio je mali fotosešn peglica
Bio je mali fotosešn peglica
Ej momci, sorry na još malo ot ali moram. ja volim uletit kad su mi BISice ugrožene
@fusher a blok puca od leda samo kad je vlasnik glup, fino je paziti i maziti i sve bude 5, momci iz porschea su potvrdili superiornost vodom hlađenih motora kad su prešli na tu tehnologiju. istina bisica nije baš blagoslovljena vrhunskim motorom, ali uz malo ljubavi će daleko dogurati. ispričavam se na o.t. još jednom, neću više majkemi
p.s. ajmo vi s peglama do rijeke
@fusher a blok puca od leda samo kad je vlasnik glup, fino je paziti i maziti i sve bude 5, momci iz porschea su potvrdili superiornost vodom hlađenih motora kad su prešli na tu tehnologiju. istina bisica nije baš blagoslovljena vrhunskim motorom, ali uz malo ljubavi će daleko dogurati. ispričavam se na o.t. još jednom, neću više majkemi
p.s. ajmo vi s peglama do rijeke
BISer- Aktivni Član
od ljudske gluposti puca i kastavski kamen sivac....a priznaj okruženi smo "pametnim ljudima"......treba otvorit temu o tome...haha...ja sam napišem 2-3 stranice o bedastoćama koje sam imao prilike popravljat.....
fusher- SPAMER
Ma toliko je dobar motor da su ga ugrađivali od 87.-91. shvatili da su napravili zajeb pa se vratili na provjereni zračnjak i radili peglu sa zračnjakom sve do 2000.
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
A 700cc dvocilindaš u cinquecentu? mislim da sa malim doradama motor se pokazao itekako dobrim
admin bi nam mogao razdvojiti teme baš volim ovakve diskusije
admin bi nam mogao razdvojiti teme baš volim ovakve diskusije
BISer- Aktivni Član
fusher je napisao/la:od ljudske gluposti puca i kastavski kamen sivac....a priznaj okruženi smo "pametnim ljudima"......treba otvorit temu o tome...haha...ja sam napišem 2-3 stranice o bedastoćama koje sam imao prilike popravljat.....
ajme pričaj mi o tome, danas radili na mom polu i kakva sve čuda ja moram ispraviti nakon debila to je za plakati
BISer- Aktivni Član
Da, pa tu smo da diskutiramo, ovdje smo malo kolegi zameli temu sa par postova voda/zrak i mislim da je dovoljno. Jer džabe nam je to sve, možemo do sutra, svatko ima svoja uvjerenja i ukus, nekako mislim da oko tih stvari možemo do jutra i opet sumnjam da bi razuvjerili jedan drugoga, ma šta god da pisali hahahaha
Ja sam samo iznjeo činjenicu koja je evidentna i koja drži vodu, po mome, tu je kraj priče. A opet svjestan sam da ti i dalje stojiš iza svojih uvjerenja, tako da ja nemam šta tebi tu dalje reklamirat zračnu a ti meni vodenu haha, jer ništa nećemo promjeniti.
Korisna informacija, nisam znao za taj motor u Cinquecentu, vidiš, nešto sam naučio, ali opet ne znam kakav je jer ga nisam vozio, imao, nikad nisam ništa čuo o njemu... tako da ne znam je li dobar.
Jesu li ga sklapali talijani ili poljaci?
Ja sam samo iznjeo činjenicu koja je evidentna i koja drži vodu, po mome, tu je kraj priče. A opet svjestan sam da ti i dalje stojiš iza svojih uvjerenja, tako da ja nemam šta tebi tu dalje reklamirat zračnu a ti meni vodenu haha, jer ništa nećemo promjeniti.
Korisna informacija, nisam znao za taj motor u Cinquecentu, vidiš, nešto sam naučio, ali opet ne znam kakav je jer ga nisam vozio, imao, nikad nisam ništa čuo o njemu... tako da ne znam je li dobar.
Jesu li ga sklapali talijani ili poljaci?
Floyd ZG- Aktivni Član
i panda 45...i 500....vrlo nakratko....903 i fire su ipak makine ma koliko mi trubili drugačije....
ajd dosta sad razjebavanja teme....eto bar se složimo u razjebavanju...hehe
ajd dosta sad razjebavanja teme....eto bar se složimo u razjebavanju...hehe
fusher- SPAMER
@Floyd ZG ma znam kolega ali volim diskutirati o tome, malo da se vijuge razvijaju slagali su ga poljaci, tko bi drugi, samo je dosta izmijenjen, imao je 31 konj i vrtio se u kontra smjeru ugl pokazao se dosta dobrim i izliječena je ona prokleta boljka sa pucanjem brtve glave...
@fusher 903 je druga priča to je ozbiljan motor za razliku od ovih klepetala
@fusher 903 je druga priča to je ozbiljan motor za razliku od ovih klepetala
BISer- Aktivni Član
ozbiljan??? na 3 ležaja??? hahahaha apen ima više ležajeva po cilindru u prosjeku haha
fusher- SPAMER
a bolje 3 nego 2
BISer- Aktivni Član
Hahaha, aj sad neka kolega Hulk nešto napiše
Floyd ZG- Aktivni Član
BISer, samo da kolega Hulk složi peglu i ja se nadam da će biti za akciju "Peglama do Rijeke"
dogovoreno! ja ću biti outsider sa svojim dekadentnim kapitalističkim autom, ali glavno je druženje
BISer- Aktivni Član
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 2 / 3.