ATEST vozila
3 posters
Stranica 1 / 1.
ATEST vozila
decki jel radio neko atest vozila
zanima me jer treba napraviti temeljit elaborat svih radova na vozilu...
zna li ko vise o tome?
zanima me jer treba napraviti temeljit elaborat svih radova na vozilu...
zna li ko vise o tome?
kris vidic- Aktivni Član
- Broj komentara : 134
Registration date : 30.09.2010
Re: ATEST vozila
nema sanse zaboravi trazi vezu inace ce trajat 2 godine elaborat nije napisat ja sam odrezao krov i stavio pojacanja u pragove,sve ce te pitat da preracunas svaku sitnicu,napravi onaj krov od cerade i odi preko veze nece se ni kuzit
Guest- Gost
pa taj auto bi trebao imat atest za krov
PIRAMIDA- Aktivni Član
- Broj komentara : 191
Registration date : 11.04.2009
Uslugu izrade elaborata(tehnicke dokumentacije) za nadogradnju vozila) oglas je iz usluge sve informacije na dolje navedene brojeve telefona BRGAN-CONSULT D.O.O. Kontakt informacije BRGAN-CONSULT D.O.O. matični broj: 1784030 Miroslava Krleže 4c 47000 - Karlovac Karlovačka županija tel: 098/364335 begin_of_the_skype_highlighting 098/364335 end_of_the_skype_highlighting fax: 047/417279 Poslovanje Agencije i savjetovanja Konzultantske usluge Financije Posredničke usluge Strojevi, zanatske radionice Strojevi |
PIRAMIDA- Aktivni Član
- Broj komentara : 191
Registration date : 11.04.2009
mnogo zapetljano....haha imaš čovjeka u Senju koji je atestirao cabrio pa ga pitaj...a da treba papirologije , vremena i nešto kunića...treba! ili zovi u TP Volosko, traži ing Blanušu....imao sam neke peripetije i perišestije sa njim hahahaha
najvažnije je da je "radio" atestirani varioc(nađeš nekog) i da imaš elaborat radova sa slikama bla bla....zovi i ili odi tamo pa da ti sve objasne, jer svaki put neki drek drukčije
najvažnije je da je "radio" atestirani varioc(nađeš nekog) i da imaš elaborat radova sa slikama bla bla....zovi i ili odi tamo pa da ti sve objasne, jer svaki put neki drek drukčije
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
Similar topics
» Vozila koje posjedujem
» K: Prospekte vozila ZASTAVA
» evo par korisnih stvari kod resturacije vozila
» diskovi/KLIJEŠTA na fići - od kojeg vozila su ?
» OLDTIMER KLUB MEĐIMURJE - 25.04.2011. Blagoslov vozila
» K: Prospekte vozila ZASTAVA
» evo par korisnih stvari kod resturacije vozila
» diskovi/KLIJEŠTA na fići - od kojeg vozila su ?
» OLDTIMER KLUB MEĐIMURJE - 25.04.2011. Blagoslov vozila
Stranica 1 / 1.