Fičo susret Međimurje 16.4.2011
+20
Miljenko
solex
Abarth
funkymonoloko
Antonia.Ck
miro
puyolov tata
Hrki
Filip
fodor
JURICA
Zuga
Juraj83
Camshaft
prka126
petra
puyol
miniV8
dr.Damba
jasmin.ck
24 posters
Stranica 5 / 6.
Stranica 5 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Fičo susret Međimurje 16.4.2011
prka126 je napisao/la:miniV8 je napisao/la:čakovčani žao mi je ali ja neću prisustvovati na skupu sutra... idem prosvjedovati!! sorry
Što ti neideš?
Jer ako ti neideš onda ni ja neidem...
Tak da znam
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
miniV8 je napisao/la:Neidem! *******
Evo upravo završile pripreme fičeka za sutrašnji susret. Vidim da svi spavate..........
Nadam se da odmarate za sutra.....
Nadam se da odmarate za sutra.....
jasmin.ck- Aktivni Član
- Broj komentara : 628
Registration date : 15.04.2009
Doooooobrooooooooo Juuuuutrooooooooo !!!!!!!!!!!
oblaci maleni, temperatura idealna, grad se budi, 'bregi' Međimurja nas čekaju . . . .
Dobro nam došli dragi gosti !
oblaci maleni, temperatura idealna, grad se budi, 'bregi' Međimurja nas čekaju . . . .
Dobro nam došli dragi gosti !
JURICA- Aktivni Član
- Broj komentara : 649
Registration date : 30.04.2009
miniV8 je napisao/la:Neidem! *******
obzirom da je namjerno napisana pravopisna greška, znači da dolazite, super !
JURICA- Aktivni Član
Ovim putem zelim se zahvalit ekipi iz Čakovca i okolice na odlicnoj organizaciji. Hvala im od sveg srca. Tesko je rječima opisat sve ovo. Onima koji nisu bili moze im zaista biti zao. Bit ce slika pa budete vidli.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
Stigli smo doma!!320 km naša makina podnesla bez frke,rezervar prazan,ulje bumo vidli sutra ali zato je duša i srce PUNO!!
KOMPLETNOJ ekipi koja nas je primila,počastila gospodski,provela kroz dio Međimurja,držala kaj zadnju kap vode na dlanu,SVIM (bez imena da ne fulam)znanim i neznanim kaj su napravili nezaboravni provod čestitke od srca i VELIKO HVALA !!!
Vidimo se !!!!!!!!!!
KOMPLETNOJ ekipi koja nas je primila,počastila gospodski,provela kroz dio Međimurja,držala kaj zadnju kap vode na dlanu,SVIM (bez imena da ne fulam)znanim i neznanim kaj su napravili nezaboravni provod čestitke od srca i VELIKO HVALA !!!
Vidimo se !!!!!!!!!!
Evo samo da obavjestim susret je prošao u najboljem redu i tek sada završio. Zahvaljujemo se svima sudionicima ,posebice iz susjednog Varaždina, Slovenije i Zagreba. Našim sponzorima, simpatizerima, posjetiteljima..... Više dojmova i slika kad se naspavamo.....
H V A L A V A M
H V A L A V A M
jasmin.ck- Aktivni Član
- Broj komentara : 628
Registration date : 15.04.2009
decki di su slike???????????
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Prvo bum napisal mali osvrt!
Drago mi je kaj se nas iz zg uspijelo skupit 7 komada i otisnut se za čakovec, put je bio odličan, premda smo kasnili zbog nepredviđeno (brze) vožnje Juraja, no to nas nije smelo.
Cijelim putem kenjala je kiša malo po malo, no ipak je prošao jedan susret fićeka u Hrvatskoj a da nije padala kiša...
Doček u Čakovec je bil idelan, plavci su nas preuzeli i doveli do parkinga gdje su nam samo ispadale okice kad smo izbrojali 17 komada.
Cijelim putem pratnju smo imali od plavaca ali i također od vatrougasne družbe.
Put po okolici Čakovca je bio odličan i svatko ko nije bio, vjerujem da će mu poslije fotki koje će vidjet, biti još više žao.
Organizatorima svaka čast i definitivno su nas ugodno iznenadili svojim elanom, a također bih i pohvalio sve ugostitelje koji su nas uslužili sa velikom pažnjom.
Da ne počnem nabrajat i slučajno nekoga izostavit, pohvalit ću još jednom sve koji su i malo imali prste u ovome, još jednom skidam kapu!!!
Drago mi je kaj se nas iz zg uspijelo skupit 7 komada i otisnut se za čakovec, put je bio odličan, premda smo kasnili zbog nepredviđeno (brze) vožnje Juraja, no to nas nije smelo.
Cijelim putem kenjala je kiša malo po malo, no ipak je prošao jedan susret fićeka u Hrvatskoj a da nije padala kiša...
Doček u Čakovec je bil idelan, plavci su nas preuzeli i doveli do parkinga gdje su nam samo ispadale okice kad smo izbrojali 17 komada.
Cijelim putem pratnju smo imali od plavaca ali i također od vatrougasne družbe.
Put po okolici Čakovca je bio odličan i svatko ko nije bio, vjerujem da će mu poslije fotki koje će vidjet, biti još više žao.
Organizatorima svaka čast i definitivno su nas ugodno iznenadili svojim elanom, a također bih i pohvalio sve ugostitelje koji su nas uslužili sa velikom pažnjom.
Da ne počnem nabrajat i slučajno nekoga izostavit, pohvalit ću još jednom sve koji su i malo imali prste u ovome, još jednom skidam kapu!!!
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Dečkima i curama iz Međimurja kapa do poda na organizaciji i jedno veliko hvala na savršenom danu!
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
PREDDDDDDDDDDDDDDDOBROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO je bilo. Svaka chast, dan za pamchenje.
Juraj83- "CAR"
- Broj komentara : 415
Registration date : 04.08.2009
16.04.2011. Fićo Fan Klub Zagreb - Međimurje
Stari grad Zrinskih - prvi gosti naši ažurni vatrogasci iz Dobrovoljnih vatrogasnih društava Podturen i Ferketinec, mala sela ali velikih junaka koji su stigli već oko 08 sati ujutro . . .
Dolaskom ekipe iz Zagreba krenuli smo put Međimurskih sela - Nedelišće, Macinec, Sveti Urban, Prhovec, Badličan, Robadje . . . .
Prvo stajanje bilo je na imanju/gostioni familije Šajnović, pa Štrigova u cafe baru Kult u vlasništvu obitelji Knezić već više od 200 godina. Žao mi je što je samo jedan par otišao posjetiti crkvu na brijegu, crkvu Svetog Jeronima, koju je freskama ukrasio poznati naš slikar Ranger ili vam ga iste freske koje se nalaze u navedenoj Crkvi, su ujedno iste freske kao i u crkvi Svetog Petra u Rimu . . .
Prolaskom preko Jalšovca, Hlapičine stiglo smo na destinaciju starog ribičkog društva iz Svetog Martina na Muri, imenom Žabnik gdje smo bili počašćeni od strane Old Timer Kluba Međimurja, gdina Franje Belovića ili ti predsjedavajućeg istog društva uz pomoć gdina Barleka koji je dopredsjednik. Nakon obilaska Starog Mlina na Muri, krenuli smo u obilazak srednjeg dijela, lijepog nam Međimurja, i to grada Mursko Središće, Peklenice ( gdje je opet procurila nafta iz starih bušotina ), Križovca, Ferketinca, Miklavca pa preko metropole Sivice do dragog nam grada Čakovca.
Zadnja stanica bila je u prostorijama Čakovečkog Kulturnog centra Čak, gdje smo velikodušno bili počašćeni od strane vlasnika kafića ČAK, gdina Tomislava Godine , te također i dolaskom jednog gosta iznenađenja iz susjedne nam Slovenije, gdina Jania sa svojim vozilom Abarth.
Kaj, nemam više kaj napisati, malo slikica i vidimo se dogodine u nekom kampu u lijepim nam bregima Međimurja.
zahvaljujem svima koji su se odazvali, ekipi iz Zagreba i okolice, vatrogascima te našoj policiji koja je izvrsno obavila svoju ulogu na jedan korektan i fer način, jer bez Vas ne bismo mogli ostvariti ugođaj koji se spontano odvijao.
Jasmin, Fodor, Marko, Jurica, Antonia, Snježana i svi ostali . . . .
a sada se pogledajte i nadivite kakve 'pile' vozite u stvarnosti . . . .
dolazak u perivoj Zrinskih od strane Zg ekipe . . . .
pa malo sa proputovanja kroz brežni dio Međimurja . ..
[/url
Familija Šajnović, imanje sagrađeno 1913 goodine, bave se ugostiteljstvom i vinogradarstvom . . .
[url=http://fodi.frubar.net/files/73E0403B-D9AF-B64F-AA17-C9ACB8DB498F.jpg]
Stari grad Zrinskih - prvi gosti naši ažurni vatrogasci iz Dobrovoljnih vatrogasnih društava Podturen i Ferketinec, mala sela ali velikih junaka koji su stigli već oko 08 sati ujutro . . .
Dolaskom ekipe iz Zagreba krenuli smo put Međimurskih sela - Nedelišće, Macinec, Sveti Urban, Prhovec, Badličan, Robadje . . . .
Prvo stajanje bilo je na imanju/gostioni familije Šajnović, pa Štrigova u cafe baru Kult u vlasništvu obitelji Knezić već više od 200 godina. Žao mi je što je samo jedan par otišao posjetiti crkvu na brijegu, crkvu Svetog Jeronima, koju je freskama ukrasio poznati naš slikar Ranger ili vam ga iste freske koje se nalaze u navedenoj Crkvi, su ujedno iste freske kao i u crkvi Svetog Petra u Rimu . . .
Prolaskom preko Jalšovca, Hlapičine stiglo smo na destinaciju starog ribičkog društva iz Svetog Martina na Muri, imenom Žabnik gdje smo bili počašćeni od strane Old Timer Kluba Međimurja, gdina Franje Belovića ili ti predsjedavajućeg istog društva uz pomoć gdina Barleka koji je dopredsjednik. Nakon obilaska Starog Mlina na Muri, krenuli smo u obilazak srednjeg dijela, lijepog nam Međimurja, i to grada Mursko Središće, Peklenice ( gdje je opet procurila nafta iz starih bušotina ), Križovca, Ferketinca, Miklavca pa preko metropole Sivice do dragog nam grada Čakovca.
Zadnja stanica bila je u prostorijama Čakovečkog Kulturnog centra Čak, gdje smo velikodušno bili počašćeni od strane vlasnika kafića ČAK, gdina Tomislava Godine , te također i dolaskom jednog gosta iznenađenja iz susjedne nam Slovenije, gdina Jania sa svojim vozilom Abarth.
Kaj, nemam više kaj napisati, malo slikica i vidimo se dogodine u nekom kampu u lijepim nam bregima Međimurja.
zahvaljujem svima koji su se odazvali, ekipi iz Zagreba i okolice, vatrogascima te našoj policiji koja je izvrsno obavila svoju ulogu na jedan korektan i fer način, jer bez Vas ne bismo mogli ostvariti ugođaj koji se spontano odvijao.
Jasmin, Fodor, Marko, Jurica, Antonia, Snježana i svi ostali . . . .
a sada se pogledajte i nadivite kakve 'pile' vozite u stvarnosti . . . .
dolazak u perivoj Zrinskih od strane Zg ekipe . . . .
pa malo sa proputovanja kroz brežni dio Međimurja . ..
[/url
Familija Šajnović, imanje sagrađeno 1913 goodine, bave se ugostiteljstvom i vinogradarstvom . . .
[url=http://fodi.frubar.net/files/73E0403B-D9AF-B64F-AA17-C9ACB8DB498F.jpg]
Zadnja promjena: JURICA; 17/4/2011, 13:28; ukupno mijenjano 2 put/a.
JURICA- Aktivni Član
Jurica daj molim te postavi one dvije tri sa fotosešna!!!!
Štrigova, caffe bar KULT . . .
Žabnik, Stari Mlin na rijeci Muri . . . .
dolazak u Čakovec . . . .
rekli su da odlaze po nekoliko puta ali . . . .
Žabnik, Stari Mlin na rijeci Muri . . . .
dolazak u Čakovec . . . .
rekli su da odlaze po nekoliko puta ali . . . .
JURICA- Aktivni Član
i na kraju jedna/dvije oldschool . . . .
JURICA- Aktivni Član
Je da, kad je damba došal nikak nismo prije njega mogli prejti...
svaka cast decki ljepo druzenje
Hrki- Administrator
Sada mi je žao kaj nisam došel!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
poslje ebanja nema kajanja hahahahhahahahahhahahahahaminiV8 je napisao/la:Sada mi je žao kaj nisam došel!
Hrki- Administrator
Moje veliko hvala na gostoprimstvu, iznimno mi je bilo drago da sam dosao vas posjetiti, predivno druzenje, interesantni ljudi. I jedna isprika, ak sam previse prigovarao zbog brzine.. Nije namjerno, al neda se meni objasniti neke stvari.. moj pozdrav i nemojte kaj zamerit.
Sasha19_81- Aktivni Član
- Broj komentara : 269
Registration date : 09.10.2010
baš Vam je bilo lijepo, krivo mi je kaj nisam išel, al tak je kak je....
spremam se za slijedeći susret......
!!!!!!
spremam se za slijedeći susret......
!!!!!!
KERR- Aktivni Član
- Broj komentara : 169
Registration date : 15.09.2010
Primite moje isprike zbog nedolaska. Al eto druge obaveze me ubijaju od 3 mjeseca pa sad do početka 5 i onda napokon mogu opet punom parom za službu kluba. Sve što sam obećao, a nisam donio jer nisam nažalost bio, šaljem poštom ovih dana. Daj mi Jurica jedino molim te samo u PM pošalji što sve trebam poslat. Primite moje isprike još jednom
Obzirom da okolnosti Jasmin je dao izraditi male zastavice sa natpisom FFK Zagreb - Međimurje koje smo podijelili većini gostiju koji su stigli na susret.
Morali smo barem nešto podijeliti za SLO i dr radi samog događaja te kao suvenir .
lp
JURICA
Morali smo barem nešto podijeliti za SLO i dr radi samog događaja te kao suvenir .
lp
JURICA
JURICA- Aktivni Član
Bio je to jedan jako zanimljiv dan....i naravno....hvala Jurici što se toliko trudio napraviti dobre fotografije
Antonia.Ck- ČLANICA MISS
- Broj komentara : 19
Registration date : 14.04.2011
Stranica 5 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» 12 susret OTK Međimurje 30.07.2011. ČAKOVEC
» FIČO SUSRET MEĐIMURJE 14.04.2012
» Fičo susret Međimurje 20-21.07.2013.
» OLDTIMER KLUB MEĐIMURJE - 25.04.2011. Blagoslov vozila
» 18.09.2011. FIĆO KLUB VELENJE - susret u Celju - Slovenija
» FIČO SUSRET MEĐIMURJE 14.04.2012
» Fičo susret Međimurje 20-21.07.2013.