Fičo susret Međimurje 16.4.2011
+20
Miljenko
solex
Abarth
funkymonoloko
Antonia.Ck
miro
puyolov tata
Hrki
Filip
fodor
JURICA
Zuga
Juraj83
Camshaft
prka126
petra
puyol
miniV8
dr.Damba
jasmin.ck
24 posters
Stranica 2 / 6.
Stranica 2 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Fičo susret Međimurje 16.4.2011
PA VI STE OZBILJNI!!! HAAHHA morao sam!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
baniram te pizzom i kavom kad se vidimo . . . ha-ha-ha-haminiV8 je napisao/la:PA VI STE OZBILJNI!!! HAAHHA morao sam!
JURICA- Aktivni Član
- Broj komentara : 649
Registration date : 30.04.2009
Članak koji je izašao nije ispao kako treba, al na to smo več navikli. Ja sam novinaru dal realne podatke al smo prilikom razgovora gledali slike sa susreta iz Lukovice pa je očito pomiješal i kruške i jabuke. Al nema veze...
Nek mu se riječi pozlate.
Nek mu se riječi pozlate.
jasmin.ck- Aktivni Član
- Broj komentara : 628
Registration date : 15.04.2009
miniV8 je napisao/la:PA VI STE OZBILJNI!!! HAAHHA morao sam!
ne ti ćeš!!! hahahahaahahaha
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
bumpić još jen, tj dana još samo!!!
ja nažalost neidem u ČK, tj ako i idem dođem nešto kasnije oko 3 ili tako nešto
evo kako smo i obećali, red je da malom predstavio planogram promotivne vožnje kroz lijepo nam Malo Međimurje.
Okupljanje je kod Starog Grada Zrinskih u središtu Čakovca u koji se može doći iz smjera Zagreba da kod prvog rotora iz smjera Varaždina ( Nedelišće, kod crvene benzinske pumpe Ferrari sa lijeve strane) skrenete prvi izlaz desno na obilaznicu te 2 semafori ( prije OMV benzinske ) lijevo, te odmah nakon nadvožnjaka desno te prvo skretanje lijevo. Na okupljanju čekaju Vas svježi klipići, zdigani kolači i ostale Međimurske delicije.
Pokret kolone vozila je točno u 11 sati sa pratnjom 2 vatrogasnih vozila ( 95 % sigurno ) prema izlasku iz grada tj put nas vodi kroz Nedelišće u Macinec gdje možemo vidjeti jednu od ljepših crkava u Međimurju . Oko 12 sati stižemo u Štrigovu gdje odsjedamo u caffe baru KULT, tj imamo dopuštenje parkirati se na travnati dio u nj vlasništvu - slobodno vrijeme 30 - 60 minuta, obilazak 2 crkvi te samoga mjesta ili odsjedanje u kafiću na kavici ili soku . Prije dolaska u samu Štrigovu cestom Vas vodimo kroz vinski biser Međimurja - Sveti Urban iz kojeg potječu mnoga kvalitetna vina koja se prodaju diljem cijele zemaljske kugle . . .
caffe bar KULT prolaz kroz šumu krajolik Svetog Urbana
POlazak iz Štrigove oko13 sati te krećemo u smjeru Murskoga Središća pri čemu nas OLDTIMER KLUB ČAKOVEC časti kod Starog Mlina na Muri u mjestu Žabnik sa gemištima ili sokovima - pauza 60 min, slikanje i razgledavanje mlina i rijeke Mure.
Nakon toga polazak kroz grad rudara ( M Središće - gdje možemo također postati na 30 min, na njihovoj šetnici uz rijeku Muru ) te dalje prema srednjem Međimurju kroz Ferketinec, Peklenicu , Sivicu sve do Čakovca gdje bismo trebali stići do 16 sati.
Parkiranje fićeka na stazi za pješake (dogovoreno ) kod caffe bara ČAK, u vlasništvu gdina Tomislava Godine, koji nam sponzorira 'laganu' domaću Međimursku hranu dok piće svatko sam rješava prema želji - gemišt 5,00 kn ( bumo i tu nekaj rešili ).
Ukratko : prosjek brzine 45 - max 60 km/h, ruta točnih 80 kilometara, vožnja u koloni jedan iza drugog - bez preticanja. Promo vožnja je prijavljena kod Ministarstva unutarnjih poslova ČK, grada Čakovca te pojedinih turističkih zajednica Međimurja.
Dobro nam došli !
Fodor, Jasmin i JURICA.
Okupljanje je kod Starog Grada Zrinskih u središtu Čakovca u koji se može doći iz smjera Zagreba da kod prvog rotora iz smjera Varaždina ( Nedelišće, kod crvene benzinske pumpe Ferrari sa lijeve strane) skrenete prvi izlaz desno na obilaznicu te 2 semafori ( prije OMV benzinske ) lijevo, te odmah nakon nadvožnjaka desno te prvo skretanje lijevo. Na okupljanju čekaju Vas svježi klipići, zdigani kolači i ostale Međimurske delicije.
Pokret kolone vozila je točno u 11 sati sa pratnjom 2 vatrogasnih vozila ( 95 % sigurno ) prema izlasku iz grada tj put nas vodi kroz Nedelišće u Macinec gdje možemo vidjeti jednu od ljepših crkava u Međimurju . Oko 12 sati stižemo u Štrigovu gdje odsjedamo u caffe baru KULT, tj imamo dopuštenje parkirati se na travnati dio u nj vlasništvu - slobodno vrijeme 30 - 60 minuta, obilazak 2 crkvi te samoga mjesta ili odsjedanje u kafiću na kavici ili soku . Prije dolaska u samu Štrigovu cestom Vas vodimo kroz vinski biser Međimurja - Sveti Urban iz kojeg potječu mnoga kvalitetna vina koja se prodaju diljem cijele zemaljske kugle . . .
caffe bar KULT prolaz kroz šumu krajolik Svetog Urbana
POlazak iz Štrigove oko13 sati te krećemo u smjeru Murskoga Središća pri čemu nas OLDTIMER KLUB ČAKOVEC časti kod Starog Mlina na Muri u mjestu Žabnik sa gemištima ili sokovima - pauza 60 min, slikanje i razgledavanje mlina i rijeke Mure.
Nakon toga polazak kroz grad rudara ( M Središće - gdje možemo također postati na 30 min, na njihovoj šetnici uz rijeku Muru ) te dalje prema srednjem Međimurju kroz Ferketinec, Peklenicu , Sivicu sve do Čakovca gdje bismo trebali stići do 16 sati.
Parkiranje fićeka na stazi za pješake (dogovoreno ) kod caffe bara ČAK, u vlasništvu gdina Tomislava Godine, koji nam sponzorira 'laganu' domaću Međimursku hranu dok piće svatko sam rješava prema želji - gemišt 5,00 kn ( bumo i tu nekaj rešili ).
Ukratko : prosjek brzine 45 - max 60 km/h, ruta točnih 80 kilometara, vožnja u koloni jedan iza drugog - bez preticanja. Promo vožnja je prijavljena kod Ministarstva unutarnjih poslova ČK, grada Čakovca te pojedinih turističkih zajednica Međimurja.
Dobro nam došli !
Fodor, Jasmin i JURICA.
JURICA- Aktivni Član
Nemam riječi nego jedva čekam!!!(vjerujem da će mi se ovaj tjedan posta isplatit!!!!!)
ps. Kam je ovo fodor bežal? Pak ste nekome v kljet ušli vinčeko maznuti???
Sve je rečeno. Odbrojavanje može počet.
hahahaha...... klet je nečija a fodor bježi od objektiva. Kaj si mislil da nas je gazda poteral??
puyol je napisao/la:Nemam riječi nego jedva čekam!!!(vjerujem da će mi se ovaj tjedan posta isplatit!!!!!)
hahahaha...... klet je nečija a fodor bježi od objektiva. Kaj si mislil da nas je gazda poteral??
jasmin.ck- Aktivni Član
neznam, zato i pitam, hahahahaha
ja nemogu doci jer nemam ficu u voznome stanju a da se vozim u drugome autu nedolazi u obzir
lijepo molim 'vodstvo' da nam do srijede jave točan broj fićeka i osoba koji će ići u Čakovec . . .
lp
P.S. kak smo se vozili vinskom cestom i najavljivali promo vožnju prije tjedan dva, pojavili su se potencijalni sponzori što bi značilo da će druge godine susret biti 'v bregima' ili ti ga v nečijoj kleti / podrumu . . .
lp
P.S. kak smo se vozili vinskom cestom i najavljivali promo vožnju prije tjedan dva, pojavili su se potencijalni sponzori što bi značilo da će druge godine susret biti 'v bregima' ili ti ga v nečijoj kleti / podrumu . . .
JURICA- Aktivni Član
dr.damba je napisao/la:ja nemogu doci jer nemam ficu u voznome stanju a da se vozim u drugome autu nedolazi u obzir
Doktore ne s........... Vozil buš se samnom ili sa fodorom. Ispričnice uvažavamo samo za teže slučajeve.
jasmin.ck- Aktivni Član
Moje djete ima koncert u Lisinskom ja možda dođem iza 4 a možda i ne budem vidio
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Vidimo se!
P.S. Svaka čast međimurskoj ekipi!
P.S. Svaka čast međimurskoj ekipi!
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
jasmin.ck je napisao/la:dr.damba je napisao/la:ja nemogu doci jer nemam ficu u voznome stanju a da se vozim u drugome autu nedolazi u obzir
Doktore ne s........... Vozil buš se samnom ili sa fodorom. Ispričnice uvažavamo samo za teže slučajeve.
Potpis!!!
Ovo predobro izgleda, svaka vam dala dechki .
DAmba ne seri.!!!!!!!!!!!
DAmba ne seri.!!!!!!!!!!!
Juraj83- "CAR"
- Broj komentara : 415
Registration date : 04.08.2009
kako sve to skupa ide sada ću na kraju ja biti suvozač jer mi se tablice rade već nekoliko tjedana i nikako da dođu . . . .
nema veze, ja ću da slikam . . .
Bitno je da se 'najdemo, pospominamo' i dokažemo/ znate onu :
MALO NAS JE , AL NAS IMA . . . .
nema veze, ja ću da slikam . . .
Bitno je da se 'najdemo, pospominamo' i dokažemo/ znate onu :
MALO NAS JE , AL NAS IMA . . . .
JURICA- Aktivni Član
Mali off, si neke posebne tablice naručival?
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
JURICA je napisao/la:kako sve to skupa ide sada ću na kraju ja biti suvozač jer mi se tablice rade već nekoliko tjedana i nikako da dođu . . . .
nema veze, ja ću da slikam . . . .
Kolega da opet ne citiram.... Ne s.........! I trk na stanicu požurit izradu pločica.
jasmin.ck- Aktivni Član
jasmin.ck je napisao/la:JURICA je napisao/la:kako sve to skupa ide sada ću na kraju ja biti suvozač jer mi se tablice rade već nekoliko tjedana i nikako da dođu . . . .
Kolega da opet ne citiram.... Ne s.........! I trk na stanicu požurit izradu pločica.
ti se primi pečenja kolača i ostalog, te pripremi suvozačevo mjesto . . . . ili idem z vatrogascima . . .
JURICA- Aktivni Član
JURICA je napisao/la:jasmin.ck je napisao/la:JURICA je napisao/la:kako sve to skupa ide sada ću na kraju ja biti suvozač jer mi se tablice rade već nekoliko tjedana i nikako da dođu . . . .
ti se primi pečenja kolača i ostalog, te pripremi suvozačevo mjesto . . . . ili idem z vatrogascima . . .
ispravak netočnog navoda -
TABLICE STIGLE !!!!!!!! brojevi, slova . . . . .
JURICA- Aktivni Član
ipak cu doci i to sa STARLETOM mala jeje pa moze proci pod ficu pa cu biti na kraju povorke ako smijem a ako ne vidimo se druge godine sa ficom
dr.damba je napisao/la:ipak cu doci i to sa STARLETOM mala jeje pa moze proci pod ficu pa cu biti na kraju povorke ako smijem a ako ne vidimo se druge godine sa ficom
u neki figuar ćemo te sigurno smjestiti . . . a možeš i biti 'safety car' kaj i nije loše . . . ma ti sam dojdi i već nekak bu . . .
JURICA- Aktivni Član
Stranica 2 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» 12 susret OTK Međimurje 30.07.2011. ČAKOVEC
» FIČO SUSRET MEĐIMURJE 14.04.2012
» Fičo susret Međimurje 20-21.07.2013.
» OLDTIMER KLUB MEĐIMURJE - 25.04.2011. Blagoslov vozila
» 18.09.2011. FIĆO KLUB VELENJE - susret u Celju - Slovenija
» FIČO SUSRET MEĐIMURJE 14.04.2012
» Fičo susret Međimurje 20-21.07.2013.