Abarth replica
2 posters
Abarth replica
Nisam znao gdje bi ga predstavio,neki ga već znaju,uglavnom radi se o mom vjernom suradniku i nadzornom organu.On je zlatni retriver,ime mu je Abarth,i ima 9mj.Od malena je "čeličen" za garažu,tako da bez problema spava uz zvuk brusilice,a i iskre od CO2 aparata mu više ne smetaju...
Morao sam i njega malo spomenuti jer mi je on jedina pomoć u radovima u garaži zadnjih par mjeseci...
Morao sam i njega malo spomenuti jer mi je on jedina pomoć u radovima u garaži zadnjih par mjeseci...
mitronni- Počasni član
- Broj komentara : 418
Registration date : 22.02.2009
Re: Abarth replica
A što li si ga misli na ovoj prvoj slici tako zamišljen, sigurno ga muče krediti i kriza
Gost- Gost
jole,ovo je slikan na ulasku u zatvor.
šala ljep pas a još ljepše ime si mu dao.sijediš na terasi nekog kafića,i vičeš abarth,abarth svi se okreču i gledaju di je abarth kad če proč,a ti zoveš psa..........
šala ljep pas a još ljepše ime si mu dao.sijediš na terasi nekog kafića,i vičeš abarth,abarth svi se okreču i gledaju di je abarth kad če proč,a ti zoveš psa..........
Gost- Gost
fico750 je napisao/la:jole,ovo je slikan na ulasku u zatvor.
mitronni- Počasni član
- Broj komentara : 418
Registration date : 22.02.2009
fico750 je napisao/la:sijediš na terasi nekog kafića,i vičeš abarth,abarth svi se okreču i gledaju di je abarth
ova je dobra isto.
Prelipi je Abarth, mislim pas.
Gost- Gost
Similar topics
» 850 ABARTH REPLICA
» abarth 850 tc replica
» Z850 ABARTH replica
» BRAJICA projekt replica abarth
» ABARTH 1000 TCR replica u izradi
» abarth 850 tc replica
» Z850 ABARTH replica
» BRAJICA projekt replica abarth