limarenje i lakiranje rijeka
5 posters
Stranica 1 / 1.
limarenje i lakiranje rijeka
uskoro cu dat limaru i lakireru da obave mog fiću kako spada,posto su na rabu samo fušeri,kolko sam dao zakljucit
kod svakog limara kad dođem a on to ti se ne isplati,kupi bolji polovni auto npr twingo i ostale drkalice...
a u rijeci sam ko doma imam garazu,stan,lako dopeljem fića itd
i znam da tamo ima kvalitetnih limara
e sad rjecani moji kamo mi je najbolje dat povarit i prelakirat fića,svaka pomoc dobrodošla
kod svakog limara kad dođem a on to ti se ne isplati,kupi bolji polovni auto npr twingo i ostale drkalice...
a u rijeci sam ko doma imam garazu,stan,lako dopeljem fića itd
i znam da tamo ima kvalitetnih limara
e sad rjecani moji kamo mi je najbolje dat povarit i prelakirat fića,svaka pomoc dobrodošla
zastava750(fićo)- Aktivni Član
- Broj komentara : 400
Registration date : 23.12.2009
Re: limarenje i lakiranje rijeka
gledaj ja ti imam lakilera koji je meni pituro hondu ,a sta se tice limara mogu ti pitati decka koji je meni radio limariju
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
pitaj okvirno cijenu,mislim odprilike,pa posalji na pm ili tu kako oces,hvala ti!
napisi mi sta zelis i kako zelis da ti bude odrađeno.
znaci sta ti treba sve od limarije promjeniti i zakrpati i pituranje koja boja
znaci sta ti treba sve od limarije promjeniti i zakrpati i pituranje koja boja
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
promjenit pragove kompletno ljevi i desni,povarit rubnjake,a boja original bijela
u glavnom nikakve prerade original sve!
nema bas puno posla oko limarije
u glavnom nikakve prerade original sve!
nema bas puno posla oko limarije
To ti puno ovisi sta i kako ces radit limariju dali ces krpariti to znaci raditi sa krpama ili raditi detaljno sve kako se mora znaci ako je naprimajer komad lima naprimjer poda zdrav 70 do 80 posto onda se popravlja a ako je vise truliji i ima hrde sve po sud razbacane onda se nesplati krpati onda se mjenja i takve ti stvari utjecu dosta na cjenu i o brzini kojom mozes zavrsiti posao dali ces ga cjeloga guliti pjeskariti zastita i dosta stvari koje sad necu nabrajati znaci dali oces posao 100 posto ili da se malo produzi i da traje godinu dvije i opet nanovo jer materijal kosta dosta i ljepo se nabere a ako mislis da je fico mali i da nejde dosta materijala na njega to se grdo varas ide dosta materijala izolacije temeljne antikorozivne dihtmase a to ti sve ordinira cjenu tako i kod lakiranja nije isto dali se samo auto prelakira ili dali se treba obradivati kitati koliko i sa cim opet dize cjenu tako ako mislis sloziti ficu sa limarenjem i lakiranjem a da se ne spara materijal i da se odradi kvalitetno neces proci ispod 1000 eura mozes samo vise i to dosta neces vjerovati kad utuces u njega 10 000 kn a nemas jos nista
i to sta kazes nema puno posla oko limarije to se varas jer trulo sta jeje opste sad niti nevidis tek kad ces ga otvoriti vidjeti ces koliko je trul
e Damire poslje tebe se stvarno nema šta dodat!!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Pitaj fušera
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
Similar topics
» lakiranje
» Uvjeti za kvaliteno lakiranje 1 dio !
» Lakiranje auta