Bacvanski Jaguar
+9
pedjamil
miniV8
miro
Filip
fijola
maky
Zloćko
Camshaft
Zoki
13 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Bacvanski Jaguar
ti si car!!!!!!!!!!!!!!!!!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Da malo osvezim temu..i da se pohvalim, u poslednjih mesec dana sam uterao u ficu preko 2000 kilometara, i to po najvecoj vrucini, ne skidajuci ispod 100 km/cas, a bilo je i puno puta i do 130....
Stavio sam ipm 30, sa prosekom potrosnje od 6 litara...mada nesto nisam zadovoljan sa pomenutim karbom..nije da neide ali sam ocekivao malko bolje...
Stavio sam ipm 30, sa prosekom potrosnje od 6 litara...mada nesto nisam zadovoljan sa pomenutim karbom..nije da neide ali sam ocekivao malko bolje...
Zoki- Član
- Broj komentara : 66
Registration date : 27.07.2011
Stvarno zanimljiva priča, srečković si... 10 eura za fiću, pa za toliko ih ni u Srbiji ne prodaju... Svaka čast
A ovo za zavarenu prirubnicu nisam siguran, jer su ljudi prije znali probušiti prirubnicu i staviti vidu, ali bi nakon nekog vremana otišla poluosovina... Čudno da u 30 god koliko se ovo "čudo" proizvodilo nisu uklonili taj "problemčić", ali ni ta prirubnica nije bila veliki problem ako se zna dobro voziti...
A ovo za zavarenu prirubnicu nisam siguran, jer su ljudi prije znali probušiti prirubnicu i staviti vidu, ali bi nakon nekog vremana otišla poluosovina... Čudno da u 30 god koliko se ovo "čudo" proizvodilo nisu uklonili taj "problemčić", ali ni ta prirubnica nije bila veliki problem ako se zna dobro voziti...
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
Nazalost, fica mi je overen..na putu do NS u Temerinu, frontalno me je sastavio WV Krafter, na slici ne deluje ozbiljno, ali mislim da mi je nabio celu prednjicu ka soferci...
Moj cetvoronozni ljubimac isto procenjuje stetu....hehe
Moj cetvoronozni ljubimac isto procenjuje stetu....hehe
Zoki- Član
A ...bice dobro....*******...vezni lim blatobrani svjetla i znakić ...i ti e to ako nije nes unutra ******* zao mi fice al ste vi ok..
TheStig- Aktivni Član
- Broj komentara : 227
Registration date : 22.10.2011
Baš mi je žao, nadam se da će popravak proći što bezbolnije (čitaj jeftinije)... A slika s psom je zakon...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
au nakon tolike sreće koji ti se peh dogodi..sad ga lijepo napravi i lakiraj cijelog i ima da plovi dalje....
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Pa da se popravit, ali mi je zao jer nije bio udaren nikad i imao je liniju, jeste da je bilo malo trulezi, ali minimalno, i sad dosao kreten i razvalio me, a farovi novi, jos ja idiot stavim njih, zbog zime i mraka da mi bolje svetle, i sva sreca nisam stavio i nove rozetne.., a akumulator nov, tek sam ga pokledao kad sam stigao kuci, jer haubu nisam mogao otvoriti..sva sreca njemu nije nista..
A kcerku sam vodio kod lekara, na kontrolu, imala je operaciju kicme, i prestravio sam se kad nas je ovaj udario, nedaj Boze da se sad ozledi...
A kcerku sam vodio kod lekara, na kontrolu, imala je operaciju kicme, i prestravio sam se kad nas je ovaj udario, nedaj Boze da se sad ozledi...
Zoki- Član
hvala bogu pa nije vama ništa a za fiću se lakše snaći
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Stranica 2 / 2.