skidanje poda sa fiće?
3 posters
skidanje poda sa fiće?
imam jedno pitanje pa me čisto zanima dal je to izvedivo i moguće?
dakle, imam dva fićeka. ovog svog kojeg uređujem i na kojem je pod katastrofa, i još jednom familijskog na kojem jedino pod valjda dok je sve ostalo katastrofalno. na tom drugom su odmah dok je bio nov pod brutalno zaštitili i premazali i isto to ponovili nakon nekoliko godina tako da je stvarno u stanju 5+.
e sad me zanima, može li se i kako kompletni taj pod kvalitetno skinut, da ne moram kupovat drugoga?
dakle, imam dva fićeka. ovog svog kojeg uređujem i na kojem je pod katastrofa, i još jednom familijskog na kojem jedino pod valjda dok je sve ostalo katastrofalno. na tom drugom su odmah dok je bio nov pod brutalno zaštitili i premazali i isto to ponovili nakon nekoliko godina tako da je stvarno u stanju 5+.
e sad me zanima, može li se i kako kompletni taj pod kvalitetno skinut, da ne moram kupovat drugoga?
Re: skidanje poda sa fiće?
Pa u principu može se i nije problem, samo je bitno da posao odradi pravi meštar (limar), a ne neki đabalebaroš.
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
Re: skidanje poda sa fiće?
pilaj brusilicom sve oko poda pa ga tek onda polako očisti kad bude sve pristupačno
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Similar topics
» spoj poda i pragova
» skidanje vrata
» skidanje blatobrana
» SKIDANJE STAKLA SA FARA
» Skidanje zadnjeg naslona siceva
» skidanje vrata
» skidanje blatobrana
» SKIDANJE STAKLA SA FARA