Šta si kupio FIĆO!!!!!
+7
750
Zloćko
Basko
Ćofi
ŠOLE
brbo
jones43
11 posters
Šta si kupio FIĆO!!!!!
Sinoc sam javno rekao ljudima da sam si uzeo fiću i da si ga sredujem.... Ekipa me gledala onaku skroz zbunjeno, s pogledom u ocima, vidi ti te budale...
I po par puta su me upitali sta si kupio FIĆO... smijajući mi se u lice, čak i cura me počela bockati. male bebe male igračke , velike bebe velike igračke.....
Mah meni to ne smeta meni je figuar u garazi ofarban za koj dan stizu nove felge ATS kontrolna tabla je skoro gotova i ja sam zadovoljan...
DA KUPIO SAM FIĆO!!!!!
I po par puta su me upitali sta si kupio FIĆO... smijajući mi se u lice, čak i cura me počela bockati. male bebe male igračke , velike bebe velike igračke.....
Mah meni to ne smeta meni je figuar u garazi ofarban za koj dan stizu nove felge ATS kontrolna tabla je skoro gotova i ja sam zadovoljan...
DA KUPIO SAM FIĆO!!!!!
Re: Šta si kupio FIĆO!!!!!
Kad sam ja vidio koliko ljudi je sretno kad vidi ficu na cesti u dobrom stanju, zaboli me za Ovih par koji to ne kuzi. Ja sam imao jedno 30 kupaca za ficu kad sam se poceo vozat po gradu. A sad kad ga izvezem sredjenog do kraja bit ce ih jos vise. Tako da boli te briga sta ti kazu. Nekome je hobi bit u birtiji svaki dan, nekome slagat auto.
brbo- Član
- Broj komentara : 91
Registration date : 11.11.2010
ma ljubomorni su oni jer nemaju fiću, ali neče da priznaju jer kad odu doma pričat če o njoj ,znaš bilo bi fora imat figija onako za gušt,subota ,nedjelja mladi dani itd....
ŠOLE- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1050
Registration date : 21.07.2012
Hahahaha, auf šta su sve meni govorili a ja njima samo- Trebat će i vas vozit negdje pa ćete zvati
Fićo je baš auto za gušt i auto kojeg moraš volit da bi ga imao u ova vremena...
Fićo je baš auto za gušt i auto kojeg moraš volit da bi ga imao u ova vremena...
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
Istina... mene su svi popljuvali, koja krntije, našto to liči... a sad kad je sređen ostaju bez teksta i svi bi se u njemu vozili ili ga vozili...
Basko- Aktivni Član
- Broj komentara : 753
Registration date : 08.06.2012
Svi mi kažu fićo je stvar prošlosti ali on je meni svakodnevica i potrudit ću se da tako bude i ubuduće
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
ma kad prodjem sa cofijem, svi se okrecu sa smjeskom na licu.... simpa ga je vidjet a i potraznja je sve veca..... u mostaru ih ima oko 10 s tim da ja imam 2.... imao sam dosta ponuda a i staci su me molili samo da im otvorim motor da ga vide....
750- Aktivni Član
- Broj komentara : 291
Registration date : 28.01.2010
neka pate kad se neće uhvatit posla i spasit koji primjerak. fićo 4ever
ŠOLE- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1050
Registration date : 21.07.2012
Ma mene bas briga sta pricaju, sinoč sam mu promjenio četkice i upalio ga i cjeli kvart je zagrmio.....
Bio sam sretan ko malo djete, a i susjed je izaso da vidi sta se to desava.....
Bio sam sretan ko malo djete, a i susjed je izaso da vidi sta se to desava.....
Dobro došal u klub "luđaka"!!!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
to grmi nek se vidi,
kad sam je dosao sa bijelim,odmah su dosli susjedi i svi sretni gledaju,a susjed jozo,odmah dao ruk,pa ko malo dijete samnom slajfa,sjetio se moga zucka prije 12 godina,kaze mili mi se kad ga vidim.
Jones 43,grmi i grmi,za dobrin konjen sa prasina dize,bravo!!!
davor
kad sam je dosao sa bijelim,odmah su dosli susjedi i svi sretni gledaju,a susjed jozo,odmah dao ruk,pa ko malo dijete samnom slajfa,sjetio se moga zucka prije 12 godina,kaze mili mi se kad ga vidim.
Jones 43,grmi i grmi,za dobrin konjen sa prasina dize,bravo!!!
davor
gost 1- Aktivni Član
- Broj komentara : 770
Registration date : 22.11.2012
jel ovako grmio??
meni su jebali majku kad bi me vidli, ali kad je garaža bila otvorena vijek je netko došao da baci oko samo... jer ga je nekad imao
meni su jebali majku kad bi me vidli, ali kad je garaža bila otvorena vijek je netko došao da baci oko samo... jer ga je nekad imao
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
miniV8 je napisao/la:jel ovako grmio??
ajde ti debeloguzi vidjeli smo to VIDJELI SMOOOOOO
Guest- Gost
oš ti mene karat kad na svaki moj post moraš biti poklopac...
miniV8- Administrator
pa onda me nemoj ti isto još... jel može
miniV8- Administrator
miniV8 je napisao/la:jel ovako grmio??
najaci mi je minijev bosanski dekolte
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
polubi mi ga sljedeći put kad ga vidiš
miniV8- Administrator
Hrki je napisao/la:miniV8 je napisao/la:jel ovako grmio??
najaci mi je minijev bosanski dekolte
ajde hrki upali fico i dovuci se do lovrana,uzmi neke cevape ili brodet i palentu ,da zamirise ovaj odjel,4.kat.soba 7.,vidis da san prolupa,mi bosanci bez cevapa...ko...sta ja znan,fale mi cevapi
gost 1- Aktivni Član
nešto ja cijelo vrijeme gledam..mini jesi ti u trenutku snimanja videa nosio tange ili ništa?? jer nekako ti se obline ističu...hmmmm
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
free eggs ,hladi jaja na auspuh,dok ne pocne grijat,onda ce bit kuhana i przena,sa malo pancete
sala,ficeki su ti bomba
sala,ficeki su ti bomba
gost 1- Aktivni Član