Kočioni sustav - komplet reparacija, popravak, servis, kako hocete...
Stranica 1 / 1.
Kočioni sustav - komplet reparacija, popravak, servis, kako hocete...
Dakle htio bi srediti kočioni sustav cijeli... da ga rastavim i sredim što se srediti dade i kupim novo ono što se mora... Htio sam diskove ugradjivati (jos uvijek sam za to samo ne znam je li mi jednostavine-jeftinije ugraditi diskove ili srediti kako treba ficine bubnjeve)...
Ukoliko kazete da mi je bolje raditi bubnjeve, molim sto duze objasnjenje (za amatera) kako treba raditi... što se obavezno uzima novo, što se može probati srediti... baš bi htio napraviti kočnice da budu savršeno pouzdane i ispravne...
hvala
Ukoliko kazete da mi je bolje raditi bubnjeve, molim sto duze objasnjenje (za amatera) kako treba raditi... što se obavezno uzima novo, što se može probati srediti... baš bi htio napraviti kočnice da budu savršeno pouzdane i ispravne...
hvala
Gost- Gost
Re: Kočioni sustav - komplet reparacija, popravak, servis, kako hocete...
Kolega da budem jasan vrlo kratko !! Što se tiče kočionog sustava i upravljačkog tu nema rasprave samo "NOVO" moja preporuka je da ugradite diskove za sigurno su dosta praktičniji i bolji od doboša .
Jasno će vam biti sve zašto je izbačen sistem doboša i ubačeni diskovi procjenite sami ??
Jasno će vam biti sve zašto je izbačen sistem doboša i ubačeni diskovi procjenite sami ??
Gost- Gost
Jasno mi je naravno... ajmo onda ovako... kad dodjem u trgovinu, a hocu ugraditi diskove, sto prvo treba kupiti? pretpostavljam trebaju mi diskovi, disk plocice i klijesta od nekog (kojeg) auta?
Gost- Gost
Kolega mislim da smo već riješili problem kod mene će to ići od Yuga .
Gost- Gost
kocnice kod fice su dobosi zbog slabe limarije,da ima jake kocnice puka bi napola.sredi dobose i teraj
Gajbica- Aktivni Član
- Broj komentara : 524
Registration date : 15.03.2009
Pa de si gajba, kako je bilo po putu?
on topic, jel bi izdrzao fico diskove ako se dobre sanjke naprave odispod?
on topic, jel bi izdrzao fico diskove ako se dobre sanjke naprave odispod?
Gost- Gost
evo me u banjluci
ja sam ti reko svoje.ak hoces diskove i da to traje da ne puca i slicno onda treba pojacat celu skoljku.meni koci vrhunski ,sve je novo.
ja sam ti reko svoje.ak hoces diskove i da to traje da ne puca i slicno onda treba pojacat celu skoljku.meni koci vrhunski ,sve je novo.
Gajbica- Aktivni Član
a nista, onda zasad izgleda ostajem na dobosima... aj vidicemo, fala... sretno u banja luci, nadam se da tamo ima manje ovakvih ko kod nas...
Gost- Gost
ovde je bolje nego u bg
Gajbica- Aktivni Član
Kolega baš mi je drago da se lijepo provodiš .
Ovako što se tiče kočnica kako sam shvatio kolegu perakla ,to će biti malo nabrijani Fićo pa nebi bilo loše da se postave diskovi zbog boljeg kočenja ,a u svakom slučaju kod kolege moraju ići pojačanja pod obavezno bar tako sam procjenio po razmjenjenim Mp. Da je klasika Fićo složio bih se da ostane na doboš kočnicama . Ali u obije varijante u obzir dolazi samo "NOVO".
I pazi se bosanke su opasne imam jednu !! Sorry odoh u off.
Ovako što se tiče kočnica kako sam shvatio kolegu perakla ,to će biti malo nabrijani Fićo pa nebi bilo loše da se postave diskovi zbog boljeg kočenja ,a u svakom slučaju kod kolege moraju ići pojačanja pod obavezno bar tako sam procjenio po razmjenjenim Mp. Da je klasika Fićo složio bih se da ostane na doboš kočnicama . Ali u obije varijante u obzir dolazi samo "NOVO".
I pazi se bosanke su opasne imam jednu !! Sorry odoh u off.
Gost- Gost
Similar topics
» Reparacija pumpe vode
» Gl. Kočioni Cilindar ???
» K: glavni kočioni cilindar - novi
» komplet za prelaz na diskove
» K:komplet novu distribuciju 750
» Gl. Kočioni Cilindar ???
» K: glavni kočioni cilindar - novi
» komplet za prelaz na diskove
» K:komplet novu distribuciju 750
Stranica 1 / 1.