abarth replica(vječni projekt)
+24
dr.Damba
gigi
gost 1
ascona75
ARIEL
fusher
fico750leImotski
Abarth
ŠOLE
Zloćko
Ćofi
puyolov tata
Special
johan
Camshaft
miniV8
Gajbica
BISer
Lav
nedo
ficofan
Filip
Hrki
mitronni
28 posters
Stranica 1 / 12.
Stranica 1 / 12. • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
abarth replica(vječni projekt)
Evo da vam predstavim svoja dva fićeka,trenutno se intenzivnije radi na nabavci potrebnih dijelova za slaganje.Limarija je do jedne mjere dovršena,potrebno je još nekoliko sitnih zahvata i lakiranje.Ne ide baš brzo(ovisi puno o financijama) ali sve na autu isključivo radim sam,a tako će bit i ubuduće.Jedan je fićo u Sisku,a drugi je kod mame u Rijeci(da mi nebi bilo dosadno na godišnjem).Nažalost nemam slika u početnom stanju.
Ovaj je u Sisku,i po svoj prilici će bit prije završen od onog u Rijeci(ako se ne desi nešto nepredviđeno).Ima spreman motor od F127(903ccm),Abarth poklopac ventila,grane od Fiata 850,dupli karburator s filterom,duple opruge na ventilima...tražim malo bolju bregastu još i elektronsko paljenje.Felgi imam 4 seta,a koje će na njemu završiti,ne zna se.
A ovaj mi je u Rijeci,zasad nije u planu još za restauraciju,ali čeka bolje dane.
Ovaj je u Sisku,i po svoj prilici će bit prije završen od onog u Rijeci(ako se ne desi nešto nepredviđeno).Ima spreman motor od F127(903ccm),Abarth poklopac ventila,grane od Fiata 850,dupli karburator s filterom,duple opruge na ventilima...tražim malo bolju bregastu još i elektronsko paljenje.Felgi imam 4 seta,a koje će na njemu završiti,ne zna se.
A ovaj mi je u Rijeci,zasad nije u planu još za restauraciju,ali čeka bolje dane.
mitronni- Počasni član
- Broj komentara : 418
Registration date : 22.02.2009
Re: abarth replica(vječni projekt)
svaka cast vidim dobro se radi
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
odlicno fiuman...oba ficeka su do j.a.j.a...samo naprijed
i imas jednu poruku
i imas jednu poruku
Gost- Gost
Super su ti auti, polako i sigurno naprijed jer kad se počne onda i ide!
Gost- Gost
S vremenom se sakupljalo i hrpa raznih dijelova za slaganje,kako je neka prilika izletila,pa se realiziralo koliko se imalo love.Getriba od kombija,hrpa raznih satića,indikatora,motor sa 32 000km originalnih itd..Uglavnom svašta što bi moglo jednom zatrebati,a u ispravnom je stanju.
Ima tu još puno toga,pa ću vam s vremenom postavit još slika.
Ima tu još puno toga,pa ću vam s vremenom postavit još slika.
Zadnja promjena: mitronni; 24/2/2009, 17:07; ukupno mijenjano 1 put.
mitronni- Počasni član
neka djelova trebati ce.
Hrki- Administrator
svaka cast na radovima,a mogao bi covijek doci do tebe pa malo glumiti lopova.
Gost- Gost
Ovo su opcije felgi(za sada),INTRA 6X13,nekakve valjda Dolničarke(al malo čudne) 5,5x13,duboke čelične 8x13 za nazad i čekam još 2kom 6x13 za naprijed.Imam i Intre 7x13 sa 205-60-13 gumama,al su prevelike(gume).
Malo je upicanjen motor i čeka lakiranje pa da sjedne u auto,i mali Fiatov volan sa glavom.
Ovo su manje-više neke sitnice koje će doći na red tek u zadnjoj fazi radova ali se polaku prikupljaju,kopče haube,stakleni bijeli žmigavci,kapice ventila sa Abarth logom,ručica mjenjača Abarth,satići,oznake itd..najnovije sam nabavio ove Wipac maglenke(nikad montirane).
-toliko za sada,nastavak slijedi...
Malo je upicanjen motor i čeka lakiranje pa da sjedne u auto,i mali Fiatov volan sa glavom.
Ovo su manje-više neke sitnice koje će doći na red tek u zadnjoj fazi radova ali se polaku prikupljaju,kopče haube,stakleni bijeli žmigavci,kapice ventila sa Abarth logom,ručica mjenjača Abarth,satići,oznake itd..najnovije sam nabavio ove Wipac maglenke(nikad montirane).
-toliko za sada,nastavak slijedi...
mitronni- Počasni član
svaka cas za djelove a i motor odlicno izgleda
Hrki- Administrator
hvala!fali tu još more stvari,ali pomalo,volje ime,a kad bude i novaca bit će još bolje.Evo još par fotki iz riječke garaže:
Malo je izvežen da vidi sunca...
Proba iz fore,8x13 naprijed...
I jedna slika Abartha ispred Abartha...
...P.S. Abarth mi se zove pas....
Malo je izvežen da vidi sunca...
Proba iz fore,8x13 naprijed...
I jedna slika Abartha ispred Abartha...
...P.S. Abarth mi se zove pas....
mitronni- Počasni član
Ha , ha , ha ...ti nisi normalan...pas ti se zove abarth?? ha..ha..ha.......
Gost- Gost
rope je napisao/la:Ha , ha , ha ...ti nisi normalan...pas ti se zove abarth?? ha..ha..ha.......
Moj mi je stari jednom rekao(što se tiče moje strasti prema automobilima): "Sine,i rak će jednog dana izlječiti.ali tebe neće nikad...."
Imao je pravo...
mitronni- Počasni član
Mala kolekcija Fiata..satova...
I na kraju 205/13 vs. 135/12 hahaha!!!
I na kraju 205/13 vs. 135/12 hahaha!!!
mitronni- Počasni član
Zahvaljujuće jednom kolegi sa drugog foruma nabavio sam okvire oko farova potpuno nove,zadnje lampe,presvlake sjedala,nove igle karburatora i karburator sa oznakom IMPE32 D4,navodno bio na fići al nekak mi drugačije izgleda(masivnije)od bilo čega što sam vidio na fićekima.Uglavnom,jednogrli je.Sutra ću nabacit slike pa ćete vidjet o čemu se radi.
Zna li neko kakav je to model karba i u što se ugrađivao?Vrijedi li to nešto ili ne u smislu performansi?Ima li ga neko na svom fići ili ga je imao?
Zna li neko kakav je to model karba i u što se ugrađivao?Vrijedi li to nešto ili ne u smislu performansi?Ima li ga neko na svom fići ili ga je imao?
mitronni- Počasni član
a vidi se da je po abarthu sistemu spušten,pogledaj kako ima prednji trap neovisan..........
Gost- Gost
Da,daaa,sve je original Abarth..hahahaha
mitronni- Počasni član
Za vikend sam malo sređivao haubu i vrata,imali su tu i tamo neku neravninu pa sam išao to riješiti.Bacio sam ih odmah i u filer zajedno sa felgama i branikom.
A ova sam si sjedala nabavio jučer(mijenjao za neke stvari),svidjele su mi se jer su male pa neće bit problem ubacit u fiću,jedino trebaju tapeciranje kad nađem nekog dobrog meštra.Uglavnom,sjedala su Koenig i bila su u Golfu 1 GTi.Sada su u poprilično jadnom stanju,al konstrukcija im je zdrava tak da kad se srede bit će mina.
Nabavio sam si još jedan motor,čisto da imam za rezervu,od una 903ccm.A ovo desno je početak izrade zadnje haube,imam nekakvu sliku u glavi pa ću je probat realizirat,ak ne bude valjalo ić će original hauba i dobro.
A ova sam si sjedala nabavio jučer(mijenjao za neke stvari),svidjele su mi se jer su male pa neće bit problem ubacit u fiću,jedino trebaju tapeciranje kad nađem nekog dobrog meštra.Uglavnom,sjedala su Koenig i bila su u Golfu 1 GTi.Sada su u poprilično jadnom stanju,al konstrukcija im je zdrava tak da kad se srede bit će mina.
Nabavio sam si još jedan motor,čisto da imam za rezervu,od una 903ccm.A ovo desno je početak izrade zadnje haube,imam nekakvu sliku u glavi pa ću je probat realizirat,ak ne bude valjalo ić će original hauba i dobro.
mitronni- Počasni član
kolega ljepo bi te molio da ne stavljas ovako velike slike,jer time stvaramo velike probleme.molio bi te da ih smanjis.
nemoj smatrati ovo mojim bahatim stavom,jer za svih nas su pravila ista i moramo ih postovati.
unaprijed zahvaljujem
nemoj smatrati ovo mojim bahatim stavom,jer za svih nas su pravila ista i moramo ih postovati.
unaprijed zahvaljujem
Hrki- Administrator
svaka cast na radovim vidim da jako ljepo napredujes.
sicevi su strava
sicevi su strava
Hrki- Administrator
Oprosti Hrki,al navika mi je sa ostalih foruma ostala,sredit ću polako ja sve slike ponovo,samo morat ću si uzet malo vremena.Nema frke!
Jučer je pala konstrukcija paklenog stroja.U fazi je dorade al već sada funkcionira,već je neko vrijeme konstruiram i bliži se onome što sam htio.Ovo je home-made komora za pjeskarenje.Materijal:stara plastična bačva,pištolj za pjeskarenje,kompresor,stari usisavač,staklo vrata od fiće kao vizir,jedna rukavica,vreća pijeska.I to je to,i evo kako izgleda(ima neke sličnosti sa objektima iz "20 000milja pod morem" hahaha).Danas ću probat do kraja ispjeskarit felgu jer mi je moj pijesak bio malo mokar,sa suhim pijeskom će bit OK.
-malo sam i sjedala oprao i već malo drugačije djeluju,možda ih pretapeciram u istu boju.
Jučer je pala konstrukcija paklenog stroja.U fazi je dorade al već sada funkcionira,već je neko vrijeme konstruiram i bliži se onome što sam htio.Ovo je home-made komora za pjeskarenje.Materijal:stara plastična bačva,pištolj za pjeskarenje,kompresor,stari usisavač,staklo vrata od fiće kao vizir,jedna rukavica,vreća pijeska.I to je to,i evo kako izgleda(ima neke sličnosti sa objektima iz "20 000milja pod morem" hahaha).Danas ću probat do kraja ispjeskarit felgu jer mi je moj pijesak bio malo mokar,sa suhim pijeskom će bit OK.
-malo sam i sjedala oprao i već malo drugačije djeluju,možda ih pretapeciram u istu boju.
mitronni- Počasni član
Nabavljene jučer navečer BWA 6x13,4komada sa nekim Michelinkama gore 165/70/13.Dosta su očuvane pa mi se činilo kao dobra prilika.
Zadnja promjena: mitronni; 16/3/2009, 10:37; ukupno mijenjano 1 put.
mitronni- Počasni član
Stranica 1 / 12. • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» BRAJICA projekt replica abarth
» Vječni projekt
» Vjecni Projekt 2
» Vječni projekt 850TC
» 850 ABARTH REPLICA
» Vječni projekt
» Vjecni Projekt 2