Malo da Vas pozdravim!
+2
Zloćko
prka126
6 posters
Malo da Vas pozdravim!
Pozdrav svima,
stvarno se nisam dugo javio, krenulo me s poslom, upisao sam drugi faks, a i kroz vrijeme sam i malo zaboravio na forum. Nisam nikada otišao ili da se nisam javljao jer se nedajbože ljutim nego me je malo vremena natjeralo na to da se usredotočim na stvari kojima mi se bitnije baviti. Baš sam na mailu našao nešto što je imalo veze s fićoforumom i reko sam sebi pa moram se tim ljudima malo i javiti bio bi red.
Unutar ovih nekoliko vremena koliko se nisam stigao javiti na forum svega je bilo, ali najzanimljivije od svega, neznam je li vam Puyolov tata to ispričao, je to da sam se ja fino s vama podružio na Krku a da to niste niti znali! No kakav sam konj nije ni čudo da vas nisam našao, ali biti će prilika.
Uglavnom lijepo je bilo malo baciti oko na keke teme i žao mi je što se nisam stigao baviti tipkanjem po forumima ( fićo i oldschool ) jer baš je bilo ljudi koji su mi osobno rekli da bi rado čuli "još jednu moju priču", a ljudi moji stvarno ih je u međuvremenu i bilo!
Nadam se da ću ovih dana malo uhvatit vremena da vam se malo hvalim čime sam se bavio za vrijeme odsustva u internet svijetu, ali to sve ovisi o slobodnom vremenu ( ispitni rokovi su sada u 9 mj... )
Čujemo se,
Vaš Prka!
stvarno se nisam dugo javio, krenulo me s poslom, upisao sam drugi faks, a i kroz vrijeme sam i malo zaboravio na forum. Nisam nikada otišao ili da se nisam javljao jer se nedajbože ljutim nego me je malo vremena natjeralo na to da se usredotočim na stvari kojima mi se bitnije baviti. Baš sam na mailu našao nešto što je imalo veze s fićoforumom i reko sam sebi pa moram se tim ljudima malo i javiti bio bi red.
Unutar ovih nekoliko vremena koliko se nisam stigao javiti na forum svega je bilo, ali najzanimljivije od svega, neznam je li vam Puyolov tata to ispričao, je to da sam se ja fino s vama podružio na Krku a da to niste niti znali! No kakav sam konj nije ni čudo da vas nisam našao, ali biti će prilika.
Uglavnom lijepo je bilo malo baciti oko na keke teme i žao mi je što se nisam stigao baviti tipkanjem po forumima ( fićo i oldschool ) jer baš je bilo ljudi koji su mi osobno rekli da bi rado čuli "još jednu moju priču", a ljudi moji stvarno ih je u međuvremenu i bilo!
Nadam se da ću ovih dana malo uhvatit vremena da vam se malo hvalim čime sam se bavio za vrijeme odsustva u internet svijetu, ali to sve ovisi o slobodnom vremenu ( ispitni rokovi su sada u 9 mj... )
Čujemo se,
Vaš Prka!
Re: Malo da Vas pozdravim!
ljubi te majka.
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Bio je jedan Prka, ne znam jel to taj...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Gle gle pa Prka se vratil domaaa!!Ni se zgubil na Krku i okoli njegaaaa!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Je je to je tajCamshaft je napisao/la:Bio je jedan Prka, ne znam jel to taj...
Pozdrav Prka... Bogami dugo putuješ sa tog Krka....B-)
jasmin.ck- Aktivni Član
- Broj komentara : 628
Registration date : 15.04.2009
Ooo, pozdrav
https://www.youtube.com/watch?v=aNFsUSr1I9o vratija se Šime (Prka)
Mi se pobojali da si se oženio pa gotovo sa forumom hahaha
https://www.youtube.com/watch?v=aNFsUSr1I9o vratija se Šime (Prka)
Mi se pobojali da si se oženio pa gotovo sa forumom hahaha
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009