Motor za fiat 127
3 posters
Stranica 1 / 1.
Motor za fiat 127
Pozdrav svima.
Zanima me ima li netko iskustva sa fiat 127 serija II i ubacivanjem jačih motora u njih.
Trenutno je 900 unutra (45 KS) sa ispuhom na stražnjoj strani, a išao bih na nešto od 1.3 do 1.5 ccm. Zanima me isključivo da ide sve na šaraf (motor+mjenjač), znači nosači motora, poluosovine, po mogućnosti i ventilacija. Auto je nanovo opituran i sređen ite nemam ambicije sada rezati limariju da nešto upadne unutra.
Pretpostavljam da ima nešto od Una, Tipa, neke Lancie ali nisam siguran koji točno.
Hvala unaprijed.
Zanima me ima li netko iskustva sa fiat 127 serija II i ubacivanjem jačih motora u njih.
Trenutno je 900 unutra (45 KS) sa ispuhom na stražnjoj strani, a išao bih na nešto od 1.3 do 1.5 ccm. Zanima me isključivo da ide sve na šaraf (motor+mjenjač), znači nosači motora, poluosovine, po mogućnosti i ventilacija. Auto je nanovo opituran i sređen ite nemam ambicije sada rezati limariju da nešto upadne unutra.
Pretpostavljam da ima nešto od Una, Tipa, neke Lancie ali nisam siguran koji točno.
Hvala unaprijed.
vrki2222- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 1
Registration date : 18.10.2013
Re: Motor za fiat 127
zapocetak se predstavis,a za drugi dio pocetka odustanes odma od takve ideje jer nema
bruno100- Aktivni Član
- Broj komentara : 175
Registration date : 14.12.2010
Re: Motor za fiat 127
tema ide pod lockot dok se ne predstaviš!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Stranica 1 / 1.