Felge - promjer centralne rupe...
Stranica 1 / 1.
Felge - promjer centralne rupe...
Kolki je promjer za ficu?
Imam priliku za neke felge kojima je promjer te srednje rupe 57.1...
hvala
hvala
Gost- Gost
Re: Felge - promjer centralne rupe...
peraklo je napisao/la:Kolki je promjer za ficu?
hvala
Ako je to centralna rupa to je 58mm na Fići !
Gost- Gost
A hoce li se to moci nakalemiti? Mislim jel treba onda malo oturpijat felgu ili treba radit neki adapter? jer to je razlika od cca 1mm...
Gost- Gost
peraklo je napisao/la:A hoce li se to moci nakalemiti? Mislim jel treba onda malo oturpijat felgu ili treba radit neki adapter? jer to je razlika od cca 1mm...
Kolega ako se ne varam to je razlika 0,9 mm pa podjelite to u promjeru .
Ako postoji dosta stjenke na tim Felgama tada ja to protokarim na dimenziju koja mi odgovara .
Gost- Gost
A kad je rupa na felni veca od prstena na dobosu (bubanj)? Jel se pravi neki prsten da popuni taj luft i koliko treba da bude sirok? Precnik znam koliki mi treba...
Gost- Gost
X je napisao/la:A kad je rupa na felni veca od prstena na dobosu (bubanj)? Jel se pravi neki prsten da popuni taj luft i koliko treba da bude sirok? Precnik znam koliki mi treba...
Kolega ako dobro shvatam ,ovo je pitanje ? Ja u tom slučaju pravim "prsten" da odgovara promjeru na Felgi i da unutarnji promjer odgovara na glavčinu .Prsen pravim koliko je širok dosjed na glavčini ,ali sa tolerancijom da ga malo napresam.
Gost- Gost
Hornet je napisao/la:peraklo je napisao/la:A hoce li se to moci nakalemiti? Mislim jel treba onda malo oturpijat felgu ili treba radit neki adapter? jer to je razlika od cca 1mm...
Kolega ako se ne varam to je razlika 0,9 mm pa podjelite to u promjeru .
Ako postoji dosta stjenke na tim Felgama tada ja to protokarim na dimenziju koja mi odgovara .
e sad, po vama, moze li se tih 0,9 mm "nabaciti" na glavcinu ili bi ipak trebalo tokariti? jer to je stvarno malo...
Gost- Gost
Kolega pa nije baš malo to je devet tesetih mm, i to se mora protokarit , ali se tokari na 1mm tako da bude jednu destetu u + da možete nabaciti na glavčinu ,ako bi išli na čistu 0 nebiste to mogli nabacit. I neznam osim centralne dali ste gledali raspon rupa za vijke dali odgovaraju Fićinoj glavčini ? Lako ćete to riješiti na papir šablonirajte Fičin raspon i samo upoređujte na Felgi to je naj lakše i točnije .
Zadnja promjena: Hornet; 3/6/2009, 22:01; ukupno mijenjano 1 put.
Gost- Gost
ja cu morat uzet one "krive" serafe jer je felga 4x100...
Gost- Gost
peraklo je napisao/la:ja cu morat uzet one "krive" serafe jer je felga 4x100...
Sorry daleko ste mi ovdje bi to riješili za 30-40 minuta !!
Gost- Gost
Hornet je napisao/la:X je napisao/la:A kad je rupa na felni veca od prstena na dobosu (bubanj)? Jel se pravi neki prsten da popuni taj luft i koliko treba da bude sirok? Precnik znam koliki mi treba...
Kolega ako dobro shvatam ,ovo je pitanje ? Ja u tom slučaju pravim "prsten" da odgovara promjeru na Felgi i da unutarnji promjer odgovara na glavčinu .Prsen pravim koliko je širok dosjed na glavčini ,ali sa tolerancijom da ga malo napresam.
Lose sam postavio pitanje. Koliko treba taj prsten da udje u felnu? Jel dosta 5mm, 10mm? Na tu sirinu sam mislio...
Gost- Gost
Kolega širina Prstena bi trebala biti kao dosjed na glavčini .
Gost- Gost
Stranica 1 / 1.