Atesti za dodatno ugrađene dijelove
2 posters
Stranica 1 / 1.
Atesti za dodatno ugrađene dijelove
Molio bih članove foruma da mi pomognu. Vlasnik sam yugića koji na sebi sadrži dijelove koji nisu originalni, npr. sportski auspuh, gradele(metalno pojačanje ispod motora), sprint filter, sportska sjedala, felge...itd; da dalje ne nabrajam. Auto "uredno" registriram odnosno prođem tehnički i nema problema dok me ne zaustavi policija i onda imam problema.Traže ateste za dijelove koje su naknadno ugrađeni. Stanujem u Rijeci i može li se negdje u okolici Rijeke atestirati naknadno ugrađene dijelove u automobil. Ulaskom u EU pravila su se malo postrožila, pa me zanimaju Vaša razmišljanja i naravno iskustva. Svjestan sam da se ovdje raspravlja o temama za "fićina" vozila, s tim da se navedeni problemi odnose i na dodatno ugrađene dijelove i na fićinim vozilima. Isprika i hvala na savjetima.
jadran- Član
- Broj komentara : 65
Registration date : 23.03.2010
Re: Atesti za dodatno ugrađene dijelove
auspuh treba biti prilagođen decibelaži,felge ako nisu tvorničke trebaju atest neznam o kojoj se dimenziji tebi radi,ali sjedala,filter zraka i gradela ispod motora nebi trebala ići na atest jednostavno sa tim stvarima nisi utjecao na vanjski izgled auta!Mene isto čeka atest fiće pa sam prostudirao malo o tim stvarima.
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Similar topics
» atesti za fiću
» Oprostite, di da postavim pitanje za dijelove
» A112 dijelove
» peglica dijelove trebam
» prodajem dijelove od motora
» Oprostite, di da postavim pitanje za dijelove
» A112 dijelove
» peglica dijelove trebam