atesti za fiću
+5
Camshaft
Zloćko
Ćofi
fusher
andrija
9 posters
Stranica 1 / 1.
atesti za fiću
Molio bi članove koji imaju iskustva sa atestima u pogledu preinaka na fići (kočnice, ovjes, drugi motori) da iznesu svoja iskustva, troškove povezane s tim, kako ne bi svatko od nas prolazio sve probleme i radnje oko toga iz početka. Hvala.
andrija- Član
- Broj komentara : 42
Registration date : 13.07.2010
Re: atesti za fiću
problem nastaje jedino kod mjenjanja gabarita (bvokovi, spojleri ) i kod stvari koje se vide na slici (rolbar, dtukčiji branici, svjetlosna grupa) ostalo više manje nije problematično, bar nije u mojim krajevima...
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
Ovo što se ne vidi nije problem ako znaš ove na tehničkom, ali ako ih ne poznaš onda te mogu za**bavat...
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
lako je proći na tehničkom ali kad se ide atestirati nešto za svaku sitnicu traže papire jer ja sam pokušao atestirati drugi motor u fići i naravno pušiona..za atest sam trebao izdvojiti 4200 kn,imati papire od motora koje ni ja sam neznam kako da nabavim??,pa još povrh svega voziti auto iz makarske u Veliku Goricu u CVH...ma odustao sam brzo
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Mislim da će problem vrlo brzo nastupiti ulaskom u EU, a svi članovi foruma i zaljubljenici ulažu velika sredstva i trud u ova vozila, da bi se tek tako prepustili nekom "poznaniku" na tehničkom. Sigurno će o ovoj temi biti potrebno jasno objašnjenje šta i kako raditi. Ako ima netko stručniji da nam objasni situaciju......
andrija- Član
- Broj komentara : 42
Registration date : 13.07.2010
Koliko košta atest za abarth branik od naprijed? Koliki je problem napraviti atest?
Koliko sam upoznat, atest uvijek košta isto, bez obzira na broj promjena na autu, bilo da si promijenio samo branik ili si uz to mijenjao bokove, felge, ovjes, retrovizore i slično, znači bilo bi glupo ići za svaku stvar pojedinačno i svaki put plaćati atest, treba napraviti sve kaj se planira pa onda atestirati sve zajedno (zaboravih kolko ono košta...)
ALI, koliko pratim okolo po Oldschoolu recimo, ako se planira nešto atestirati, trebalo bi prvo stupiti u kontakt s CVH i predati dokumentaciju o planiranim zahvatima, onda oni valjda vele kaj može, kaj ne može pa tek onda pristupiti preradama... To je naravno ako misliš ići na atest...
ALI, koliko pratim okolo po Oldschoolu recimo, ako se planira nešto atestirati, trebalo bi prvo stupiti u kontakt s CVH i predati dokumentaciju o planiranim zahvatima, onda oni valjda vele kaj može, kaj ne može pa tek onda pristupiti preradama... To je naravno ako misliš ići na atest...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
A ne može se regati bez atesta( ako je npr branik naprijed)?
A ko ti je reko da se nemoze regat. Ma sve se moze danas. Dok limar naravi ficu ti i dok bu spreman za regu onda razmisljaj o braniku i atestima. Ima mi ga frend na svom i nikad problema nije imal.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
luka ne brini kad budes tio registrirati javit ces se pa ce mo rijesiti,prvo ti slozi auto pa ce se i to rijesiti
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
bok decki, evo me opet, krajem mjeseca evo mene u rijeci. pa bih realno htio staviti na papire sve poslove koje sam napravio. i atestirati.ukljucujuci i motor, gume, kocioni sistem, prednji branik i blatobrane, koji su rucno sireni i cijeli interijer.
ako se poznaje i neki limar za neke poslove, i mehanicar da mi ugradi motor, pendolare, i amortizere.
ako se poznaje i neki limar za neke poslove, i mehanicar da mi ugradi motor, pendolare, i amortizere.
plameny1- Član
- Broj komentara : 75
Registration date : 14.03.2011
za sada znam samo jednog vlasnika fica koji je uspjesno atestirao svog.. i vlasnik je u ivanicu.. decko ima abarth motor u fici diskove..rollbar..i koliko sam shvario trebao je poprilicno papirologije dok je uspio zadovoljit sve zahtjeve centa za vozila.. .koliko se sjecam price da su ga cak rusili radi premalog broja blicanja zmigavca u minuti.
piter205- Član
- Broj komentara : 27
Registration date : 19.05.2010
zar i to gledaju? ma najbilje je sve napravit pa neka traže i gledaju koliko god hoće...mislim da je najbitnije zadržat koliko toliko tvornički izgled automobila i da onda neće biti velike komplikacije oko svega toga tj.da će i preko nekih stvari možda i prijeći
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Stranica 1 / 1.