Procjena vrijednosti fiće
4 posters
Stranica 1 / 1.
Procjena vrijednosti fiće
Pozdrav!
Zna li netko koliko za koliko bi se otprilike mogao prodati fićo - zastava 750 LE, 1977. godište.
Limarija loša (ali ne katastrofa) Motor se nije dugo upalio, ali vjerojatno bi mogao proraditi.
Ostalo više - manje kompletno.
Zna li netko koliko za koliko bi se otprilike mogao prodati fićo - zastava 750 LE, 1977. godište.
Limarija loša (ali ne katastrofa) Motor se nije dugo upalio, ali vjerojatno bi mogao proraditi.
Ostalo više - manje kompletno.
volar- Član
- Broj komentara : 17
Registration date : 19.05.2020
Re: Procjena vrijednosti fiće
Hm, ljudi danas znaju tražiti nenormalne cifre za fiće, al to ne znači da možeš dobiti nenormalnu cifru.
Za početak ne bi bilo loše da staviš par slika da se vidi stanje, a što se motora tiče - mogao bi proraditi znači da samo treba naštelati paljenje ili je zapekao, ne vrti, ali bi ga se moglo složiti?
Za početak ne bi bilo loše da staviš par slika da se vidi stanje, a što se motora tiče - mogao bi proraditi znači da samo treba naštelati paljenje ili je zapekao, ne vrti, ali bi ga se moglo složiti?
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
okači slike i dobit ćeš odgovore.Ono što je nekima malo trulo drugima je katastrofa
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Jel ima tko pametan? Ja sam par godina bio van cijelog ovog fićo svijeta pa mi je teško komentirati.
Ima tu dobrih i zanimljivih dijelova, ako su podovi, štokovi i ostala kritična mjesta zdravi, može biti dobra baza. Vidimo u Zloćkovoj temi kako je svog izravnao...
Zanimljiv je zbog godišta. Šteta za branike... Opet, vrijedi koliko je netko spreman za njega platiti. Da ga prodajem, tražio bih 1.000 EUR, da ga kupujem, ponudio bih 300 EUR.
Ima tu dobrih i zanimljivih dijelova, ako su podovi, štokovi i ostala kritična mjesta zdravi, može biti dobra baza. Vidimo u Zloćkovoj temi kako je svog izravnao...
Zanimljiv je zbog godišta. Šteta za branike... Opet, vrijedi koliko je netko spreman za njega platiti. Da ga prodajem, tražio bih 1.000 EUR, da ga kupujem, ponudio bih 300 EUR.
Ne volim procjenjivati ali ovo ne vrijedi puno novaca, interijer je neupotrebljiv, cak je i volan popucao, obloge vrata, sjedala sve treba drugo, trul je gdje god moze biti tako da ne puno novaca
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Camshaft je napisao/la:Jel ima tko pametan? Ja sam par godina bio van cijelog ovog fićo svijeta pa mi je teško komentirati.
Znači tražim 1000, a pristajem na 650 ..
volar- Član
- Broj komentara : 17
Registration date : 19.05.2020
Ja na slici ne mogu skužiti što je trulo, a što je samo hrđavo - a to čini veeeliku razliku...miro je napisao/la:Ne volim procjenjivati ali ovo ne vrijedi puno novaca, interijer je neupotrebljiv, cak je i volan popucao, obloge vrata, sjedala sve treba drugo, trul je gdje god moze biti tako da ne puno novaca
Rašćanski fićo..hmm,budimo realni limarija je ajme,mehanika ajme,a interijer također ajme.Ako pitaš za cijenu na temelju slika 300eur traži a ako ti netko ponudi 200 nemoj puno razmišljat
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Lupi cekicem istine tu di je hrdavo i onda ces dobiti trulo. Ne mozes to kod ovoga fice omasit nikako. Ovo nije procvalo nego je vec davn ocvalo
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Similar topics
» Procjena vrijednosti...
» procjena fićeka
» Procjena stanja 750SE
» Procjena vrednosti fičo delovi
» Evo i mog FIĆE
» procjena fićeka
» Procjena stanja 750SE
» Procjena vrednosti fičo delovi