Razlika pojedinih modela
5 posters
Stranica 1 / 1.
Razlika pojedinih modela
Zanima me prakticna razlika između 750, 750 specijal i 850
U vidu skupoće i nabavke dijelova, nekakvo redovno odrzavanje, i nekakvi potencijalni kvarovi i njihova cijena. Ne po pitanju cijene kvara nego koji je najisplativiji fico za imati. Ono, ulozeno/dobiveno
Jel 850 zbog svoje startnosti zbilja najbolji ili neka skupoca dijelova ili rijetko nabavljivi dijelovi ipak to malo svedu da bas nije tako pozeljan pa je opet neki 750 bolji
Nadam se da ste me shvatili. Ne pokusavam filozofirat nego me stvarno zanima, ako je 850 po nečemu manjkav, mozda da radije trazim neki 750
Ili je to sve međusobno zamjenjivo pa tako i svejedno?
U vidu skupoće i nabavke dijelova, nekakvo redovno odrzavanje, i nekakvi potencijalni kvarovi i njihova cijena. Ne po pitanju cijene kvara nego koji je najisplativiji fico za imati. Ono, ulozeno/dobiveno
Jel 850 zbog svoje startnosti zbilja najbolji ili neka skupoca dijelova ili rijetko nabavljivi dijelovi ipak to malo svedu da bas nije tako pozeljan pa je opet neki 750 bolji
Nadam se da ste me shvatili. Ne pokusavam filozofirat nego me stvarno zanima, ako je 850 po nečemu manjkav, mozda da radije trazim neki 750
Ili je to sve međusobno zamjenjivo pa tako i svejedno?
Low_Low- Član
- Broj komentara : 20
Registration date : 02.02.2018
Re: Razlika pojedinih modela
Skoro pa svejedno, 850 malo bolje ide. Najvažnije je stanje limarije. Sve drugo je lakše. Zamjenjivo-kompatibilno.
Čuvitar- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1725
Registration date : 18.10.2018
Nema velike razlike samo da je uredan pa koji god da je.Stariji modeli prije 1980 su bolji karoserijski jer su bolje zaštićivani a i mehaniči su utegnutiji.Ugl. trazi da je uredan i takvog ga održavaj jer ako ga zapustiš ode to u beskonačnost
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Sve je isto kod svih fici sto se tice svega. Neznatne su promjene kroz godine, sjedal fix na sjedsla na spustanje, krovni tapecirung nije imao pa kasnije je, ma tako neke sitnice. Samo su bile promjene u motorima koji su ustvari svi na istoj bazi. Motori i glave su bili razliciti, 750 , 750 specijal i 850 i jedina razlika je bila kod getribi. 750 i 750 sc sj imali jednu a 850 drugu, bila je duza.
750 je bila startnija ali nije imala veliku krajnju brzinu dok je 850 imala vecu krajnju brzinu a to je bilo zbog jaceg motora.
750 je bila startnija ali nije imala veliku krajnju brzinu dok je 850 imala vecu krajnju brzinu a to je bilo zbog jaceg motora.
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Dobro, najstariji fiće su imali manje farove, rozete, drugačije volane, ručice, prekidače, lajsne, rezervoare... Pretpostavljam da je to teže i skuplje nabaviti.
Ovo kasnije je već pobrojano. Ako kupuješ nove potrošne dijelove (komponente ovjesa, upravljanja, kočnica), to je sve isto. Što se varijanti motora tiče, sve je to tu negdje - specijala i 850 je bilo manje proizvedeno pa ih je nešto teže naći (kupiti), ali cijena održavanja ne bi trebala biti različita.
Ovo kasnije je već pobrojano. Ako kupuješ nove potrošne dijelove (komponente ovjesa, upravljanja, kočnica), to je sve isto. Što se varijanti motora tiče, sve je to tu negdje - specijala i 850 je bilo manje proizvedeno pa ih je nešto teže naći (kupiti), ali cijena održavanja ne bi trebala biti različita.
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
A razlika 850 i 850 specijal?
Low_Low- Član
- Broj komentara : 20
Registration date : 02.02.2018
850 special ima samo fiat.
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Fiat 850 i 850special su lijevo okretni motori,Zastavin 850 je desno okretni
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Similar topics
» razlika između glave od y45 i a112 abarth
» Koja je razlika između IPM 28 i Solex PIB 28 karburatora za zastavu 750?
» Koja je razlika između IPM 28 i Solex PIB 28 karburatora za zastavu 750?
Stranica 1 / 1.