Peglica zmaj
4 posters
Stranica 1 / 1.
Peglica zmaj
Da predstavim i ja moga zmaja.
Prvo istoriski dio, tj. kako sam dosao do zmaja i zasto
Jos prije 14-15 godina sam tada na poklon od neke babe dobio peglu, vozio je kao dijete, prvo auto koje sam naucio da vozim. Radi policije i mojih bio primoran da je prodam i tada obecah sebu da cu kad tad imat jednu.
Prije mjesec/dva sam nasao jednu koja odgovara mojim “kriterijumima”.
Zmaj je “rodjen” 1990 u Poljskoj i sa svih 24 konja juri putevima Crne Gore.
Bilo mi je bitno da je limarijaki i masinski ispravna. Zmaj je bio potpuno izmjenjen iznutra, tako da mi je trebao potpuno novi enterier.
Prvi cilj je bio da se otarasim ovih branika sto sam uradio odma nakon par dana.
Kad sam rijesio branike uzeo sam da se vozam i nista ne radim, da bi vidio sta i dje ne valja. Ta probna voznja je trajala do prije 5-6 dana kad sam odlucio da je to to. Zmaj ide na restauraciju.
Juce sam kupio komplet enteier OSIM PREDNJIH SICEVA KOJE TESKO NALAZIM.
To vuce moje pitanje:
Da li sicevi od fiće odgovaraju sicevima ovog tipa peglice?
Postavljacu jos slika i informacija kad stignem. Svega sam se nagledao u mjesec dana voznje vjerujte mi
Prvo istoriski dio, tj. kako sam dosao do zmaja i zasto
Jos prije 14-15 godina sam tada na poklon od neke babe dobio peglu, vozio je kao dijete, prvo auto koje sam naucio da vozim. Radi policije i mojih bio primoran da je prodam i tada obecah sebu da cu kad tad imat jednu.
Prije mjesec/dva sam nasao jednu koja odgovara mojim “kriterijumima”.
Zmaj je “rodjen” 1990 u Poljskoj i sa svih 24 konja juri putevima Crne Gore.
Bilo mi je bitno da je limarijaki i masinski ispravna. Zmaj je bio potpuno izmjenjen iznutra, tako da mi je trebao potpuno novi enterier.
Prvi cilj je bio da se otarasim ovih branika sto sam uradio odma nakon par dana.
Kad sam rijesio branike uzeo sam da se vozam i nista ne radim, da bi vidio sta i dje ne valja. Ta probna voznja je trajala do prije 5-6 dana kad sam odlucio da je to to. Zmaj ide na restauraciju.
Juce sam kupio komplet enteier OSIM PREDNJIH SICEVA KOJE TESKO NALAZIM.
To vuce moje pitanje:
Da li sicevi od fiće odgovaraju sicevima ovog tipa peglice?
Postavljacu jos slika i informacija kad stignem. Svega sam se nagledao u mjesec dana voznje vjerujte mi
Nikola0- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 3
Registration date : 22.01.2021
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Re: Peglica zmaj
Super da si se rješija ovih ružnih branika. Nastavi, i poprati slikama...
Čuvitar- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1725
Registration date : 18.10.2018
Re: Peglica zmaj
Pozdrav Nikola, vidio ovu temu pred dva tri tjedana i zaboravih napisat koju....
Peglica je odlična, sviđao mi se od uvijek njihov zvuk i fascinirao rad klipova - oba se zajedno kreću gore - dolje. Meni u glavi da bi uvijek trebali ić jedan kontra drugog.
Peglica je odlična, sviđao mi se od uvijek njihov zvuk i fascinirao rad klipova - oba se zajedno kreću gore - dolje. Meni u glavi da bi uvijek trebali ić jedan kontra drugog.
tomtom- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1233
Registration date : 03.04.2018
Similar topics
» Turopoljski ZMAJ
» Dado Topic - Floyd Revisited (Dj Zmaj Remix)
» Peglica iz subotice
» Peglica iz Cacka
» fiat 126 peglica
» Dado Topic - Floyd Revisited (Dj Zmaj Remix)
» Peglica iz subotice
» Peglica iz Cacka
» fiat 126 peglica
Stranica 1 / 1.