Jedan mladi fićo
5 posters
Stranica 1 / 1.
Jedan mladi fićo
Pozdrav!
Malo kasnim od svog predstavljanja, ali evo i par slika mog fiće, slike su loše jer je slikano mobitelom u garaži u večernjim satima.
Fićo je iz 84. godine, Zastava 850. Kod mene je tek prvu godinu i još prikupljam znanje i ideje što bih s njim, znam samo da prodaja ne dolazi u obzir. Nemam baš osiguran neki radni prostor jer živim u zgradi no snaći ću se nekako.
Otvoren sam za vaše prijedloge stoga dajte mašti na volju.
Malo kasnim od svog predstavljanja, ali evo i par slika mog fiće, slike su loše jer je slikano mobitelom u garaži u večernjim satima.
Fićo je iz 84. godine, Zastava 850. Kod mene je tek prvu godinu i još prikupljam znanje i ideje što bih s njim, znam samo da prodaja ne dolazi u obzir. Nemam baš osiguran neki radni prostor jer živim u zgradi no snaći ću se nekako.
Otvoren sam za vaše prijedloge stoga dajte mašti na volju.
Gost- Gost
Re: Jedan mladi fićo
Ma fićo izgleda odlično, još je 850, vauuuu, auto uredan, u komadu.... kakva je limarija, jeli igdi trul?
Gost- Gost
Sretno u sređivanju!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
izgleda jako ocuvan
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Samo ću reći da izgleda da je jako dobro fićo očuvan! Hajde nam daj nekih informacija više,slika boljih unutra,motor itd pozzz
Limarija je sređena prošle godine tako da je to sad ok.
Fićo i jest jako dobro čuvan. Nije previše vožen, a održavan je taman toliko da bi bio u voznom stanju i prolazio registraciju. Nije garažiran, ali svoje vrijeme provodi pod ceradom.
Brine me kočnica koja malo preduboko ulazi, a i ručnu treba dosta visoko povući da primi.
Jedno vrijeme mi se počeo gasiti kod usporavanja na semaforima, ali to sam sredio djelomice i uz pomoć ovog foruma.
Od sitnijih problema ne radi mi pokazivač količine goriva tako da moram računat potrošnju
Kromirani dijelovi su malo načeti hrđavim točkicama, prednji i stražnji branik su malo truli s unutarnje strane.
Vjerujem da je sve ovo što navodim većini vas smješno jer se nosite i s puno težim problemima kod svojih starijih ljubimaca.
Bolje slike na žalost trenutno nemam, ali stavit ću ovdje kad napravim.
Fićo i jest jako dobro čuvan. Nije previše vožen, a održavan je taman toliko da bi bio u voznom stanju i prolazio registraciju. Nije garažiran, ali svoje vrijeme provodi pod ceradom.
Brine me kočnica koja malo preduboko ulazi, a i ručnu treba dosta visoko povući da primi.
Jedno vrijeme mi se počeo gasiti kod usporavanja na semaforima, ali to sam sredio djelomice i uz pomoć ovog foruma.
Od sitnijih problema ne radi mi pokazivač količine goriva tako da moram računat potrošnju
Kromirani dijelovi su malo načeti hrđavim točkicama, prednji i stražnji branik su malo truli s unutarnje strane.
Vjerujem da je sve ovo što navodim većini vas smješno jer se nosite i s puno težim problemima kod svojih starijih ljubimaca.
Bolje slike na žalost trenutno nemam, ali stavit ću ovdje kad napravim.
Gost- Gost
Samo polako kolega,sve to što si naveo nam je svima dobro poznato,ali dobra je stvar što to ništa nije strašno..Kočnica se da lako napraviti,zategne se sajla ručne kočnice,ili se kod klješta izvede jedan mali trik ,u biti sve se može srediti,nemoj se oko toga brinuti.. Baš mi je drago da je tako sačuvanmkad budeš imao neke slike,podijeli ih sa nama,a do tad traži savjete,pomoć itd...Pozdrav
Nikud mi se ne žuri
To mi je više kao hobi.
Prvi put kad sam u njega sjeo osjećao sam se kao u onom malom autiću iz lunoparka
E da, zaboravio sam jednu stvar. Ona polugica ispod stražnjeg sjedala je malo zaglavila tako da sad ne znam u koji položaj da ju guram, a da mi ne grije u autu.
To mi je više kao hobi.
Prvi put kad sam u njega sjeo osjećao sam se kao u onom malom autiću iz lunoparka
E da, zaboravio sam jednu stvar. Ona polugica ispod stražnjeg sjedala je malo zaglavila tako da sad ne znam u koji položaj da ju guram, a da mi ne grije u autu.
Gost- Gost
ma nije bitno ionako ce zimulja a std fico bez izolacije uvik grije ko lud haha
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Pogledaj pod hladnjakom dolje,otvori rukom klapnu i idi rukom unutra..Tamo ima dvije klapne koje ti tom ručicom otvaraš iz kabine,pa ti se tu možda nešto otkačilo... Ili ti se otkačila sama ručica od cijevi koja ide kroz tunel za grijanje.. Pozz
Mogu samo reći fićo je bonbon.
Izvana dosta lijepo izgleda, ako je i unutrašnjost tako sačuvana svaka čast.
I da ako sam dobro primijetio nosači zadnjih "štop lampi" su aluminijski, a ne plastični crni,
mislim da nisu orginal nego sa su od Z 750. Ako griješim neka me netko ispravi.
I sretno sa danjim uređivanje i dotjerivanjem ljubimca.
Izvana dosta lijepo izgleda, ako je i unutrašnjost tako sačuvana svaka čast.
I da ako sam dobro primijetio nosači zadnjih "štop lampi" su aluminijski, a ne plastični crni,
mislim da nisu orginal nego sa su od Z 750. Ako griješim neka me netko ispravi.
I sretno sa danjim uređivanje i dotjerivanjem ljubimca.
zbalija- Član
- Broj komentara : 34
Registration date : 14.08.2009
Similar topics
» Moj mladi fićo iz 83'
» Moj mladi fićo iz 83'
» Još jedan Fićo 750 SC
» jedan obican plavi fico
» evo jedan fićo iz rijeke by plamey1
» Moj mladi fićo iz 83'
» Još jedan Fićo 750 SC
» jedan obican plavi fico