750 LE iz '84.
+38
Otocentocinkvanta
pucici 750le
BISTRI
maky
TheStig
dr.Damba
xxyy333
pedjamil
jasmin.ck
Sasha19_81
FLASHmata993
tc_denis
Zloćko
fusher
gornji grad
750
Juraj83
Lav
TheDoctor
sjekirica
Floyd ZG
Luka 850
tempo gt
puyol
Miljenko
miro
oldschool
miniV8
Hrki
puyolov tata
Gajbica
Abarth
prka126
Special
johan
Filip
BISer
Camshaft
42 posters
Stranica 4 / 39.
Stranica 4 / 39. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 21 ... 39
Re: 750 LE iz '84.
Gigi, planiram ih natrag pofarbat u srebrnu i polakirat bezbojnim lakom...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Vauu koje felge, čini mi se da su moje iste , Jel trebaju duži šerafi za njih? ja sam stavio jednu za probu otraga i normalno sam ih prišerafio al je auto bio na mjestu pa se sad ni ja baš najbolje ne sječam.
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Trebaju duži, možeš vidjet kad proguraš šaraf kroz felgu da ne viri van koliko viri iz fićekove felge, znači za tu razliku treba bit duži... Fićekovi šarafi ulove malo, al nije to to... Meni je uvaženi kolega Abarth poklonil šarafe tak da nisam siguran od čega su, al kao što reče Hrki, trebali bi odgovarat razni iz Zastava, Fiat, Alfa, Lancia kolekcije...
gde mogu da nabavim takav obrtometar ? kojeg god ficka sam video, ni kod jednog nisam video takav.... a bas mi izgleda extra
Gost- Gost
Eto, svima se sviđa, zakon... Ne mogu ti puno pomoć, znam da je od neke škode, koji točno model, ne znam... Pa ako netko ima starih škoda, potraži malo...
Hm, eto samo da javim da mi je dosadilo držat fiću u komadu i vozikat se vikendom kad nema murije jer od toga nikakve koristi, a i primjećujem da ima dosta stvari koje treba dovest u red pa sam lagano počel s rastavljanjem... Pa sve kaj skinem planiram sredit i trpat u kutije da čeka sastavljanje, ono kaj ne valja mijenjat i čekat da konačno dobijem na lotu pa da ga i limaru otpremim...
Felge sam pregledaval, na one dvije kaj su bez guma sam skužil lagane neravnine na rubovima (di se i vidlo da su čvrknute o rubnik ili tak nekaj), druge dvije mi još ostaje pregledat, al znači odustajem od farbanja dok to ne poravnam i tak... Uglavnom, za sve te stvari mi trebaju pare, a eto baš njih nema pa sam se posvetil onome kaj mogu riješit bez ulaganja, a kak budu redom kapali kakvi novci, tak se budu kupovali dijelovi...
Felge sam pregledaval, na one dvije kaj su bez guma sam skužil lagane neravnine na rubovima (di se i vidlo da su čvrknute o rubnik ili tak nekaj), druge dvije mi još ostaje pregledat, al znači odustajem od farbanja dok to ne poravnam i tak... Uglavnom, za sve te stvari mi trebaju pare, a eto baš njih nema pa sam se posvetil onome kaj mogu riješit bez ulaganja, a kak budu redom kapali kakvi novci, tak se budu kupovali dijelovi...
ma šta će ti novac ili posao, pih.. hahaha, sretno majstore, zovi ak se može kak pomoć
Idem sutra na sajam poslova, neko će me zaposlit majku im...
SRETNO!!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Camshaft je napisao/la:Idem sutra na sajam poslova, neko će me zaposlit majku im...
di je to?????
našao, zagrebački velesajam paviljon 7. Borise sretno sutra.
Chuck Norris je probao naći posao u Hrvatskoj ali nije uspio...
Chuck Norris je probao naći posao u Hrvatskoj ali nije uspio...
sarafi se miru ovako-1,25mm korak je od 1 kruga,25 minuta kruga,tj naj idealnije je(po propisima)da saraf felgu hvata minimalno 5 punih krugova a to je 6,25 mm,a toliko je i glavcina debela,a to samo da napomenem je za minimalno hvatanje sarafa(po PS-u)ima i ekipe sta na manje navoja vozi pa prezivu...Camshaft je napisao/la:Trebaju duži, možeš vidjet kad proguraš šaraf kroz felgu da ne viri van koliko viri iz fićekove felge, znači za tu razliku treba bit duži... Fićekovi šarafi ulove malo, al nije to to... Meni je uvaženi kolega Abarth poklonil šarafe tak da nisam siguran od čega su, al kao što reče Hrki, trebali bi odgovarat razni iz Zastava, Fiat, Alfa, Lancia kolekcije...
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
u pravu si,
ja sam samo covijek....
ja sam samo covijek....
johan- Moderator
off top.
johan- Moderator
E, to se traži, hvala na pojašnjenju!
Hehe, kak sam i rekel, prišlo se šarafljenju... Danas je federplata dobila po repu, ne znam kak to majstori rade, al ja sam je rastavil, list po list stavil na betonsku podlogu, stal na sredinu i čekićem lupal od sredine prema van na svaku stranu... I pali, u par minuta par cm manje, tj. niže... Skupil sam ok listova i onih plastika između za jednu dobru kompletnu pa to moram sutra iskuckat do kraja, isprobat kak stoji na autu pa riješit hrđu i to, al radi se pomalo...
odlicno nemas sta razmisljati oce li biti dobro.samo maca u ruke i udri dok ih ne poravnas,a kad ih sve ispeglas to ce biti to i sigurno dobro.
ja bi reko trebas biti jak i netreba ti puno mozga znaci samo udri,mozak na pasu i udaras,ujedno treniraš i bicepse hahahahahahahahahhaha
ja bi reko trebas biti jak i netreba ti puno mozga znaci samo udri,mozak na pasu i udaras,ujedno treniraš i bicepse hahahahahahahahahhaha
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Dobro veliš, odlična razbibriga za nedjelju popodne...
Miljac
To se zove poso samo smireno i sve bu super. Ma brusilicu cetku i udri nemas kaj fulat. Bit ce limaru manje. A sad limarija je najbitnija. A sad zavis koliko koji uzima i kaj zelis. Kak se kaze koliko para toliko i muzike.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
Spuštanje prednjeg kraja obavljeno... Evo par sličica:
Ova je skinuta, tu di je bilo oko 23 cm sad ima 18,5... Onda sam to naravno moral isprobat prije nego je sredim do kraja i evo kak fićek stoji:
I usporedba prije i poslije, svjetlo je malo lošije bilo, al može se skužit:
Ova je skinuta, tu di je bilo oko 23 cm sad ima 18,5... Onda sam to naravno moral isprobat prije nego je sredim do kraja i evo kak fićek stoji:
I usporedba prije i poslije, svjetlo je malo lošije bilo, al može se skužit:
definitivno bolje izgleda
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Stranica 4 / 39. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 21 ... 39
Stranica 4 / 39.