pitam se pitam
2 posters
Stranica 1 / 1.
pitam se pitam
da vas pitam fićo ko fićo ima brave na vratima da ih nemoze niko otvoriti (sarkazam) dali se ikako mogu napravit brave na vratima da to drzi zakljucano, a da se ne minjaju brave i kvake?
Gost- Gost
Re: pitam se pitam
Izgleda da se fićo proizvodija u vrime kad je svit bija pošteniji i kad nije bilo ovoliko provala i krađi, svakoga fiću uz malo jači trzaj je lako provalit.... Ako ti brava loše drži pogledaj ima li lufta u kvaki kad je zaključana brava, tu može bit problem, ili provaj pomjerit onu pločicu na karoseriji koja stoji na 3 vide...
Gost- Gost
NightRider je napisao/la:Izgleda da se fićo proizvodija u vrime kad je svit bija pošteniji i kad nije bilo ovoliko provala i krađi, svakoga fiću uz malo jači trzaj je lako provalit.... Ako ti brava loše drži pogledaj ima li lufta u kvaki kad je zaključana brava, tu može bit problem, ili provaj pomjerit onu pločicu na karoseriji koja stoji na 3 vide...
Upravo tako kolega,a ispod te pločice na karoseriji zna biti podloški,ali u obliku te pločice,pa možda možeš podmetnuti još pod pločicu nešto,da ti onaj zub od kvake više zahvati pločicu...
ja sam na moju staru ficu napravija i desnu bravu na kljuc i natega ote plocice,i bilo je dima za provaliti(iako sam u firmi svako sest miseci na seminaru za otvaranje vozila haha,tj legalno provaljivam u aute haha)
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Evo jedna smišna stvar u vezi sigurnosti fićine brave: kad sam neki dan svoga fiću diga na desnu stranu normalno sam otvorija vrata od suvozaća, da bi tek kasnije skužija da su bila zaključana, znači karoserija se uvila zato jer je jedna strana bila podignuta na dizalicu, kasnije kad sam ga spustija pokuša sam zaključana vrata otvorit ali nije bilo šanse..... eto kako je fićo spajan jako loše, nekvalitetno.... znači za provalit u fiću dovoljno je imat dizalicu, hehe
Gost- Gost
Stranica 1 / 1.