Evo i mene nakon dugo vremena....
3 posters
Evo i mene nakon dugo vremena....
Citam ja forum redovito ali... ALI... svi moji radovi i planovi za ficu su stali... zasto? i zena i ja dobili otkaz u firmi zbog, jelte, recesije i ostalih sranja u drzavi... tako da ostajemo na burzi sa nesto vise od 4000 kn kredita mjesecno... svaki dan kad idem prosetat pesa pogledam si mrcinu ispod strehe kako tuzno stoji i ceka neke radove... ne mogu ga ni iz dvorista isfurat jer je registracija davno istekla tako da obzirom da nema para za nju moram ga ic odjavit...
ima li ko u zg da mi moze podvozje na dug rijesit? mogu platit u informatickim radovima...
ima li ko u zg da mi moze podvozje na dug rijesit? mogu platit u informatickim radovima...
Gost- Gost
Re: Evo i mene nakon dugo vremena....
e ta prokleta recesija sve nas je zahvatila
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
jeb... recesija. šta si po struci
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Ej Peraklo, pa di si ti, znaš da sam te tija nazvat da vidim šta je sa tobom jer te nema dugo ovde.... ajme baš mi je žaj šta ti se tako namistilo, ali jedno je sigurno, to će proč, pronać ćeš posa i napravit ćeš fiću, samo triba izdržat da ova glupa recesija prođe! Pozdrav
Gost- Gost
A nazalost tako je to... ako nista drugo, mogu ficu planirat do najmanjeg detalja
EDIT: steta sto nemam crtackog smisla da si to sve mogu i skicirat...
EDIT2: po struci sam ing. informatike... radje da sam autolimar... jel ima koja limarija u ZG koja bi me primila ko segrta da naucim posao?
EDIT: steta sto nemam crtackog smisla da si to sve mogu i skicirat...
EDIT2: po struci sam ing. informatike... radje da sam autolimar... jel ima koja limarija u ZG koja bi me primila ko segrta da naucim posao?
Gost- Gost
A baš gledam cijene autolimara su otišle u nebesa u zadnje vrime, stvarno su preskupi, tebi se na fići odvojila mala školjka, jel tako?
Gost- Gost
Kolega pa di si ti, a nije ni čudo da te nema ako ste žena i ti dobili otkaz.
Samo se ne sekirat za gluposti, ako je volje za rad sve će se napravit a i fićo, drži se i samo gas naprijed, rad, rad i samo rad će nas svih spasit! Viva la
Samo se ne sekirat za gluposti, ako je volje za rad sve će se napravit a i fićo, drži se i samo gas naprijed, rad, rad i samo rad će nas svih spasit! Viva la
Gost- Gost
NightRider je napisao/la:A baš gledam cijene autolimara su otišle u nebesa u zadnje vrime, stvarno su preskupi, tebi se na fići odvojila mala školjka, jel tako?
valjda... uglavnom, uvija se lim ispod nogu kod jaceg kocenja...
Gost- Gost
prolazi kriza,premda ne mogu se staviti u tvoju kozu ali znam sta su krediti,ja sam tek prosle god. mola rate na 2500 kn sa4000 pa mi je malo lakse a mogu zamislit tebe.a samo jedno znam da posla uvik ima ,samo triba raditi bilo sta, makar kopati kanale
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Ma da više i toj krizi dođe kraj, hvala Bogu nikad nisa diza kredit u životu i nikad nisam ima nikakvu kreditnu karticu, strah me toga nekako.... ali ova kriza će ostavit gadne posljedice,... najviše na fiće, hehe
Gost- Gost
Similar topics
» konačno je stigao dugo čekani kontraš 64 god
» Druženje sa junakom starih vremena: Fićom po Bosni
» Nije fico,al je u duhu tog vremena,Yugo 1.6 SOHC :)
» Moj Fico - figuar
» Druženje sa junakom starih vremena: Fićom po Bosni
» Nije fico,al je u duhu tog vremena,Yugo 1.6 SOHC :)
» Moj Fico - figuar