generalka motora peglice
+4
Filip
Gajbica
puyolov tata
prka126
8 posters
Stranica 1 / 1.
generalka motora peglice
Počeo sam, pa jedno prije mjesec dana, generalku na jednom motoru kojeg imam. Nisam se razbacivao sa slikama priliko rastavljanja motora jer jednostavno je rastaviti motor, teže ga je složiti (ali je veći gušt).Pa da počmem: rastavljanje je redom izgledalo ovako:
i nedugo sam motor raskopo do zadnjeg šarafa i izgledao je ovako:
ovih dana dao sam si truda, kupio ivasol, i od motora napravio ovo:(zapravo bloka,ne motora)
Naravno ovo je tek druga ruka i imam još što čistit bar 5-6 puta ali malo po malo i bit će ko nov. Još i kad koju kunu skupim pa ga ofarbam... ali ja idem polako, nikud se ne žurim...
ostatak dijelova spremljen je na police i dosta smiješno izgleda. al što ćeš kad nemaš drugdje...
To je zasad to, kada još ponešto napravim budem updateao...
i nedugo sam motor raskopo do zadnjeg šarafa i izgledao je ovako:
ovih dana dao sam si truda, kupio ivasol, i od motora napravio ovo:(zapravo bloka,ne motora)
Naravno ovo je tek druga ruka i imam još što čistit bar 5-6 puta ali malo po malo i bit će ko nov. Još i kad koju kunu skupim pa ga ofarbam... ali ja idem polako, nikud se ne žurim...
ostatak dijelova spremljen je na police i dosta smiješno izgleda. al što ćeš kad nemaš drugdje...
To je zasad to, kada još ponešto napravim budem updateao...
Re: generalka motora peglice
Pazi samo da ostatak nebu i višak!!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
jesi pribavio delove?
Gajbica- Aktivni Član
- Broj komentara : 524
Registration date : 15.03.2009
Lijep pothvat svakako vrijedan pažnje! Eto što znači ljubav prema ovim autima! Samo naprijed kolega!
Hehehe, pravi majstor uvijem ima viška dijelova, heheheeh, dijelove još nisam sve pribavio jer sam trenutačno bez prebite pare, ali na proljeće se nadam bit trebao naglo krenut dalje, a što se ljubavi tiče mislim da 99,99999% ljudi na ovakvim forumima znaju kako je to...
a sta je sa manjkom to je gore,hah di su samo mogle se izgubiti(a one u cilindru il karteru)
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
još bolje , kada mi zadnji šaraf padne u turbinu za hlađenje, a pol motora moram za nju rastavit... užas, to mi se zadnji put dogodilo kada sam mijenjao dihtung glave na ovoj pegli koju vozim!
Nemogu reć da sam se ovaj vikend potrgo od posla al napokon sam malo oživio ovaj projekt. Ma otkad sam dobio posao sve se počelo polako budit. Nadam se da će ovaj projekt biti ubrzo gotov pa da krenem na motor od fiće 750SC
ajmo prka ajmo
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
prka126 je napisao/la:još bolje , kada mi zadnji šaraf padne u turbinu za hlađenje, a pol motora moram za nju rastavit... užas, to mi se zadnji put dogodilo kada sam mijenjao dihtung glave na ovoj pegli koju vozim!
krpa u rupu .....ili prije očajničkog bacanja na pod, plakanja i lupanja extremitetima u isti (meni draže ključem za poluosovine odalamiti se po čelenki) probati s magnetom....
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
Ja prije nego što počmem radit bacim neki vrlo bitan šaraf ili u neku nedohvatljivu rupu motora ili u neki dio radio di nemogu kročit, tako da se odmah na startu iz*ebem sa tim tak da poslije nemam problema.
Moš staviti sto krpa, al šaraf uvijek nađe svoj put
Moš staviti sto krpa, al šaraf uvijek nađe svoj put
Hehe, to su te glupe situacije mistični zadnji šeraf koji zajebava, ili pukne, il se neda odšerafit, ili prokliže matica, ili prokliže navoj....
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
Similar topics
» Motor od peglice
» dal pašu dijelovi od peglice
» Podmazivanje motora
» Zamjena motora
» Zamjena motora
» dal pašu dijelovi od peglice
» Podmazivanje motora
» Zamjena motora