početak fićo 850, 83g
+34
Čuvitar
fico01
jasmin.ck
cofi69
pedjamil
xxyy333
Sasha19_81
FLASHmata993
Ćofi
Juraj83
gornji grad
zastava750(fićo)
fusher
Zloćko
BISTRI
Floyd ZG
unjke
solex
funkymonoloko
dr.Damba
Luka 850
Miljenko
Special
puyol
stipo68
Camshaft
Lav
Hrki
Filip
prka126
miniV8
johan
puyolov tata
miro
38 posters
Stranica 6 / 36.
Stranica 6 / 36. • 1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 36
Re: početak fićo 850, 83g
Od lade je, bravo dečki, iz CCCP-a
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Evo slička od prije dva vikenda kada sam sa velikim entuzijazmom krenuo da polimarimo ćofa za jedan vikend. Uspjeli smo čak podnicu i unutarnji prag zamjeniti. Više se nije moglo jer je cuga tekla u potocima a i kad nevidiš stare prijatelje jedno vrijeme onda to tak ide. Glavninu toga smo napravili u petak popodne a ostatak u subotu popodne. Jer mi se limar rastočio u petak do šest ujutro u Mister-X kraj VŽ-a a ja drugo jutro čekajući ga da se probudi, subotu sam ja zarondao do 5 ujutro jer su došli kompiči iz ZG-a, a nedelja je bila i tako samo za "vijesti iz nesvjesti.
Do prolječa i susreta bude bilo sve gotovo tak da nema brige...
Do prolječa i susreta bude bilo sve gotovo tak da nema brige...
odlicno miro svaka cast,dobro odrađen posao.
jedino ti i damir nesto radite mi ostali smo u banani.
ova zadnja slika mi se najvise sviđa pivo i čevapi hahahahahaahahahahah
jedino ti i damir nesto radite mi ostali smo u banani.
ova zadnja slika mi se najvise sviđa pivo i čevapi hahahahahaahahahahah
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Ma trebalo je to biti gotovo do 01.08 jer sam dogovorio lakiranje ali kako stvari stoje ide tek 21.08. Valjda bude do tada gotova limarija. Vidiš da su mi draži cuga i čevapi
Lepo, nema kaj, ajd sređuj to do kraja pa onda organiziraj feštu, nekaj ko krstitke...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
a kome nisu hehehehehehehehehemiro je napisao/la:Ma trebalo je to biti gotovo do 01.08 jer sam dogovorio lakiranje ali kako stvari stoje ide tek 21.08. Valjda bude do tada gotova limarija. Vidiš da su mi draži cuga i čevapi
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
da di vi to slazete auto na pilani ahhaahahah svaka vam cast vidim nije se stedilo na novim djelovima i tako treba samo naprijed i cim vise rostilja i hladnog piva ili domaceg gemista i ako treba pomoci slobodno javite
Gost- Gost
i neidite u mister x zapaliti ce se opet od silnog alkohola hahhahaahahhahahahaahaha
Gost- Gost
Kaj nesmeju dojt u ČAĐAVU MEHANU???? hahaha
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Moramo doči u mehanu prvom prilikom.
Jeeee, fićo se krenuo limariti tak da se nadam da je za mjesec dana u novom laku.
U međutku i čekanju ovog trenutka uzeo sam fićeka od prijatelja Ivće iz kluba jer nije u mogučnosti ga slagati a i ovako mojeg može uzeti kad god hoče. Tako da sam dobio odličnog donora da skompletiram svojeg do kraja i da si u klubu pomognemo ako će kome šta trebati.
Malo slika da se vidi da baš ne cugam i spavam cijelo vrijeme.
Za prijatela Borisa znakovi za 850 su spremljeni tak da nema frke.
Uglavnom je sve pripremljeno i uglancano, još siceve moram oprati i to je to. Spuh još moram ispolirati i vidjeti kak će izgledati na autu. To bude malo sport look tak kad mi dopiz.. grmljavina imam i normalni za penzionere.
U međutku i čekanju ovog trenutka uzeo sam fićeka od prijatelja Ivće iz kluba jer nije u mogučnosti ga slagati a i ovako mojeg može uzeti kad god hoče. Tako da sam dobio odličnog donora da skompletiram svojeg do kraja i da si u klubu pomognemo ako će kome šta trebati.
Malo slika da se vidi da baš ne cugam i spavam cijelo vrijeme.
Za prijatela Borisa znakovi za 850 su spremljeni tak da nema frke.
Uglavnom je sve pripremljeno i uglancano, još siceve moram oprati i to je to. Spuh još moram ispolirati i vidjeti kak će izgledati na autu. To bude malo sport look tak kad mi dopiz.. grmljavina imam i normalni za penzionere.
ma to prijatelju samo naprijed i ako zaskripi bilo gdje slobodno se javis
ps. ljepa ti je kolekcija ovoga poliranoga kroma
ps. ljepa ti je kolekcija ovoga poliranoga kroma
Hvala,hvala trud se isplatio, nadam se da se uskoro negdje i vidimo a za pomoč ak bu trebala se javim.
suppeer!!!
žao mi je za ivću, ali biće vremena i za njega...
žao mi je za ivću, ali biće vremena i za njega...
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
bumo i njemu nekaj našli kad bu spreman, a ti samo skupljaj ko hrčak to i nije loša ideja....
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
To, Miro, tak treba!
Limarenje završava za vikend tak da ga drugi tjedan vozim na lakiranje. Žao mi je kaj nemogu poslikati ali za vikend idem u VŽ srediti svoju kramu za tehnički tak da poslikam i stavim slike.
Ali ovaj vikend sam sredio siceve, kupio sam pjenu od STP-a u bauhausu od 600 ml za 36 kn (sve ostale su za tu cijenu od 350-400 ml), mini wash i usisavač na vodu kupio još prošle zime i primio se posla. Oko dva sata mi je trebalo da zgotovim i ispalo je bolje nego sam očekivao. Još neke sitnice moram posložiti i kada ćof dođe sa lakiranja ide sastavljanje. Još mi preostaje kupiti nove kočnice i srediti ovjes i to je to.
Ali ovaj vikend sam sredio siceve, kupio sam pjenu od STP-a u bauhausu od 600 ml za 36 kn (sve ostale su za tu cijenu od 350-400 ml), mini wash i usisavač na vodu kupio još prošle zime i primio se posla. Oko dva sata mi je trebalo da zgotovim i ispalo je bolje nego sam očekivao. Još neke sitnice moram posložiti i kada ćof dođe sa lakiranja ide sastavljanje. Još mi preostaje kupiti nove kočnice i srediti ovjes i to je to.
Beba, tehnički se bliži...
Samo napred i detaljno :-D
funkymonoloko- Aktivni Član
- Broj komentara : 397
Registration date : 26.08.2010
ako trebaš pomoć ZOVI SAMO ZOVI.....
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
uuuu ovakve siceve imam i ja,najbolje se upasuju u ficu.....
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Slike donora koji mi je došao ko ozebli sunce jer sam sad sve skompletirao i ostati će dijelova dok je ćofi živ. Frend je odustao od njega i za 800 kn koliko je dao za njega sam ga ja dobio. Ovo se višestruko isplati nego kupovati okolo dijelove koji su precjenjeni, i gdje svi hoče zaraditi na nečemu što je ljudima hobi.
Postoji dolje šus pleh koji se jedva drži pa ga donesem danas u klub da se napravi po njemu ostali jer koliko vidim nema ih baš puno ljudi na fićekima.
Ove godine još vadim motor i getribu a druge ostatak, karoserija ostaje jer su papiri čisti pa možda nešto uleti....
Postoji dolje šus pleh koji se jedva drži pa ga donesem danas u klub da se napravi po njemu ostali jer koliko vidim nema ih baš puno ljudi na fićekima.
Ove godine još vadim motor i getribu a druge ostatak, karoserija ostaje jer su papiri čisti pa možda nešto uleti....
Stranica 6 / 36. • 1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 36
Stranica 6 / 36.