početak fićo 850, 83g
+34
Čuvitar
fico01
jasmin.ck
cofi69
pedjamil
xxyy333
Sasha19_81
FLASHmata993
Ćofi
Juraj83
gornji grad
zastava750(fićo)
fusher
Zloćko
BISTRI
Floyd ZG
unjke
solex
funkymonoloko
dr.Damba
Luka 850
Miljenko
Special
puyol
stipo68
Camshaft
Lav
Hrki
Filip
prka126
miniV8
johan
puyolov tata
miro
38 posters
Stranica 7 / 36.
Stranica 7 / 36. • 1 ... 6, 7, 8 ... 21 ... 36
Re: početak fićo 850, 83g
Danas smo Mirek i ja praćeni Ivčom koji nam je došel pomoć (pit) išli posjetit donora i odstranit mu par vitalnih dijelova, uglavnom bil je lijep i sunčan dan, dobro društvo, korisnih dijelova se nabralo, idealna subota prijepodne...
Ja sam si ubral sic, retrovizor i kutiju osigurača, Mirek motor, getribu (850, oko koje nije bil dovoljno uzbuđen, što sam mu opasno zamjeril ), bubnjeve i pakne, Ivča gemišt i koju pametnu , još smo to poslije zalili, ma milina... Uglavnom, fićek je idealan za donora, sva bitna mjesta su ili trula ili rasklimana, al zato ima dosta korisnih sitnica na njemu...
Ja sam si ubral sic, retrovizor i kutiju osigurača, Mirek motor, getribu (850, oko koje nije bil dovoljno uzbuđen, što sam mu opasno zamjeril ), bubnjeve i pakne, Ivča gemišt i koju pametnu , još smo to poslije zalili, ma milina... Uglavnom, fićek je idealan za donora, sva bitna mjesta su ili trula ili rasklimana, al zato ima dosta korisnih sitnica na njemu...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
bravo Božo!!!!!!!!
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Kolko znam, papiri su uredni, al ostaje Mireku, možda ga uspiješ nekak pridobit...
Koliko se ja sjećam da je školjka već dugo vremena moja, i to bi se cam ti trebo sjećat jer napili smo se i ugodno razglabali o tome kako taj auto nije za rezanje, pa je Miro tada odlučio meni poklonit školjku. Iako sam ja i dalje spreman ju i kupit ako treba
Imaš pravo, smetnul sam to s uma, sori, iako da budem iskren nisam baš pozorno slušal kaj ste se na kraju dogovorili jer...
napili se i trebal bih se sjećat nekak ne idu zajedno...prka126 je napisao/la:...i to bi se cam ti trebo sjećat jer napili smo se i ugodno razglabali o tome...
ma tu si u pravu cam.. i ja isto katkad pričam gluposti ( katkad?! )
hahahaha
niš bumo se onda u ovu srijedu ponovo napili pa ćemo probat još jednom to sve razjasnit
hahahaha
niš bumo se onda u ovu srijedu ponovo napili pa ćemo probat još jednom to sve razjasnit
E baš je bilo lijepo vrijeme i super ekipica, ponovimo ovo ubrzo jer ima još dijelova za skidati. Onda bude i roštilj pao. Valjda bude još lijepog vremena bilo.
Prkso obečal sam ti školjku ali uz uvijet da bude postojala vizija slaganja i da bude se to stvarno dogodilo. Mislim da ti ne treba još jedna hrpa lima hahahaha .
Prodavati je tebi neću i to ti jedini uvjet.
Sve mislim da zadnja tabla sa papirima idu u podrum pa možda nešto zanimljivo uleti.
Prkso obečal sam ti školjku ali uz uvijet da bude postojala vizija slaganja i da bude se to stvarno dogodilo. Mislim da ti ne treba još jedna hrpa lima hahahaha .
Prodavati je tebi neću i to ti jedini uvjet.
Sve mislim da zadnja tabla sa papirima idu u podrum pa možda nešto zanimljivo uleti.
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Da ne bi bilo da samo pijemo, sudjelovali smo i u humanitarnoj akciji prikupljanja novaca za operaciju dečka čija je mama doživjela prometnu nesreću dok ga je nosila (bila trudna)...
Mirek ja kad nešto uzmem onda to i uzimam da slažem. Ja bi to slagao. to sam već i reko. Samo što treba sačekati da si garažu uzmem
Lijepo lijepo,dijelova nikad viška
Special- Aktivni Član
- Broj komentara : 308
Registration date : 04.10.2009
Kakva god piva a i janjetina, mmmmmmmm
Konačno se počela limarija raditi , završena je jedna strana i to podnica, vanjski+unut. prag, rubnjak i zakrpan blatobran. Susjed od limara se hoče naučiti limariju raditi pa tako on uz budno oko gazde pomalo reže i pika. Dobro je i to jel po gazdi limaru to ne bi bilo gotovo još tri godine.
Stiglo je još nešto dijelova, tako da se kompletira i ja se nadam ulazi u finiš.
Stiglo je još nešto dijelova, tako da se kompletira i ja se nadam ulazi u finiš.
odlicno miro bitno da radovi napreduju
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Fino, fino, ak susjed hoće učit, dam mu ja svojeg fićeka nek vježba, i to mu dam besplatno... A znanje ipak nema cijenu...
Pa Miro legendo, počelo je počelo!! Svaka čast, baš mi je drago samo naprijed, bravo za suseda..
Luka 850- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 364
Registration date : 26.12.2009
To Miro, jedva čekam da bude gotov, pa da se ti s nama napokon provozaš sa fićekom, umjesto vectrom
Jedva čekam da bude gotov i da karavana krene. Roštilj i cuga na paket treger i biti će nas svugdje negdje
Nabavljene abarth felgice koje su mi još u sječanju ostale ko klincu jer je stari iste takve imao na 101-ici SPECIJALU.
Zasada idu samo na lakiranje a poslije u generalno uređenje, kak bu love.
Puno bolje će izgledati na ćofu tak da ove cromodorine idu na prodaju.
Zasada idu samo na lakiranje a poslije u generalno uređenje, kak bu love.
Puno bolje će izgledati na ćofu tak da ove cromodorine idu na prodaju.
koje idu u prodaju, ove ili neke druge
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Ajde nek su ti kad si ih tolko htel! Samo nek se kotrljaju!
Ove na slici ostaju, to su onakve Mini koje smo vidjeli na jakuševcu. Prodaju se one koje su bile u planu staviti na ćofa.
Zahvala prijatelju Camshaftu na pružanju logističke pomoči u traženju felgi.
Zahvala prijatelju Camshaftu na pružanju logističke pomoči u traženju felgi.
Stranica 7 / 36. • 1 ... 6, 7, 8 ... 21 ... 36
Stranica 7 / 36.