SVI SMO MI STOLE ABARTH
+2
miniV8
prka126
6 posters
Stranica 1 / 1.
SVI SMO MI STOLE ABARTH
bia je clan jednom,mozda dva mozda triput i napustija nas ko ga voli ko ne neznam ali covik ima opak auto i sta je najvaznije vozi se
Guest- Gost
Re: SVI SMO MI STOLE ABARTH
gledao sam na oldschoolu od početka njegovu stojku i fakat je jako lijepa
Upozna sam Bojana u Ozlju i vidija sam njegovog fiata, jako lip auto!
Gost- Gost
ljepo nema šta! svaka mu čast na svom trudu koji je uložio na njega!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
i meni je zanimljiva dobro slozena i nije se sparalo na novim djelovim ali kad covjek ima prijatelja i prijatelj ima djelove
ljepo ljepo i ljepo samo ocajno kao neukusno i neefikasno stoju zadnji nagibi na stojki,ja sam ih vidija u zivo i mogu reci nakon deset godina rada na auto optici i to na nekima od najmodernijma u svijetu auto optike,bez veze i odma mi se zgadila,mislim da su zadnji nagibi prisli 4 stupnja nagiba,izgleda kao da ce se kola razletiti....
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
johan je napisao/la:ljepo ljepo i ljepo samo ocajno kao neukusno i neefikasno stoju zadnji nagibi na stojki,ja sam ih vidija u zivo i mogu reci nakon deset godina rada na auto optici i to na nekima od najmodernijma u svijetu auto optike,bez veze i odma mi se zgadila,mislim da su zadnji nagibi prisli 4 stupnja nagiba,izgleda kao da ce se kola razletiti....
70000km je iza njega nista se nije razletilo...
Gost- Gost
mradovic je napisao/la:johan je napisao/la:ljepo ljepo i ljepo samo ocajno kao neukusno i neefikasno stoju zadnji nagibi na stojki,ja sam ih vidija u zivo i mogu reci nakon deset godina rada na auto optici i to na nekima od najmodernijma u svijetu auto optike,bez veze i odma mi se zgadila,mislim da su zadnji nagibi prisli 4 stupnja nagiba,izgleda kao da ce se kola razletiti....
70000km je iza njega nista se nije razletilo...
tako tako mradovicu reci ti tom johanu sta on zna on ionako stela na konop trape,a druga stvar mradovicu di je moja brtva glave
Guest- Gost
pa di si stole,cemu lazno prestavljanje,ovdi su svi dobrodosli
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
ja sam Milan, ja sam tu novi, na zameni sam, Bojan ce da dode za jedno pola sata
Gost- Gost
ti ces da letis sa foruma u najkracem vremenu koka, file brisi ga
Guest- Gost
Kolege ! Nemojte se igrati , nema skrivanja ,a ti kolega Milane na kojoj si zamjeni?? Ovdje svatko sebe zastupa i predstavlja tako važi i za tebe . Ako si Stole onda tako i reci ? Ova tvoja izjava ja sam na zamjeni ,a Stole će doći za pola sata pomalo ispada kao zezancija ! Molim da se uozbiljite ili će usljediti Banovanje !!
Gost- Gost
Mradovic,molim hitno objašnjenje tvog zadnjeg posta! Nećemo se igrati,ako si Stole,onda se tako i predstavi i prihvatit ćemo.
Stranica 1 / 1.