pitanje u vezi spustanja fice!
2 posters
Stranica 1 / 1.
pitanje u vezi spustanja fice!
pretrazivao sam malo forum, nasao svega, al nista konkretno za ono sto mene interesuje...
naime, pocinjem jedan projekat s ficom i planiram da ga spustim sto je vise moguce...znaci uopste me ne interesuju one price da ce biti pretvrd, neudoban za voznju itd...nece biti auto za svaki dan pa mi udobnost ne igra ulogu...
...one fore o Abarthovom ovjesu mi ne odgovaraju jer nemam toliko love...
dakle, kako da spustim ficu sto nize na neki jeftiniji nacin?
naime, pocinjem jedan projekat s ficom i planiram da ga spustim sto je vise moguce...znaci uopste me ne interesuju one price da ce biti pretvrd, neudoban za voznju itd...nece biti auto za svaki dan pa mi udobnost ne igra ulogu...
...one fore o Abarthovom ovjesu mi ne odgovaraju jer nemam toliko love...
dakle, kako da spustim ficu sto nize na neki jeftiniji nacin?
Gost- Gost
Re: pitanje u vezi spustanja fice!
Iza mozes staviti amortizere od Peglice a naprijed mozes federplatu malo izmijenjat (list ili dva okrenes na suprotnu stranu).
Gost- Gost
sam svoj majstor i cim jeftinije,prednju lisnatu oprugu skini sa auta pobrusi centralnu vidui razdvoji sve listove,prednji ostavi kako je a sve ostale okreni ,sada ti stoje listovi jedno prema drugom i tesko ces ju slozit,uzmi tondin sa navojem cirka 50 cm i stavi na obi strane matice stisci dok se lisnata ne skupi ,zatim prebaci cijelu lisnatu na skrip makni tondin i stavi normalnu vidu,maticu puntaj i slozi ona dva kvacka sa strane i puntaj ih,i to ti je to za prednji kraj mores jos i one gume skratit na karoseriji,iza otpili feder koliko zelis da padne i gotovo ,bit ce ti dovoljno dobro dok ne upadnes u neku lovu za poboljsanja
Guest- Gost
http://www.ficoforum.net/ostalo-f13/spustanje-fie-t23.htm
klikni na ovaj link i tu ces naci sve o spustanju
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
lipo ti je covik napisa najeftinijei najbrze ko ce mu dat federe od peglice,ko zna di je decko u nekoj zgradi pa nek uzme nakovanj i nek prasi po lisnatoj je li jedno 2 dana ili nek ju nosi nekome da ubia po njoj ist kosta e moj hrkiHrki je napisao/la:http://www.ficoforum.net/ostalo-f13/spustanje-fie-t23.htm
Guest- Gost
ako sam ja mogao uzeti macu od 5 kila i jedan panj pa moze i bilo ko drugi,nemoras biti previse pametan za lupanje.
a sta se tice peglice nadzes je na svakom uglu,ako nema 200 kn za kupiti polovne amortizere i federe kako ce ista drugo napraviti na fici,primjer.banalno receno osnovni servis.
a ti fusevi bolje ih ni ne raditi.
skratit ce feder osta ce mu dugacki amortizer od fice i kad naleti na rupu skakat ce ko koza,bolje nista ne raditi nego raditi pizdarije zbog kojih mozes samo najebati.
svi bi volili voziti sportske aute ali za to ipak treba koja kuna,najlakse uzeti brusilicu i ajmo rerži i onda reci ja imam spusteni auto
a sta se tice peglice nadzes je na svakom uglu,ako nema 200 kn za kupiti polovne amortizere i federe kako ce ista drugo napraviti na fici,primjer.banalno receno osnovni servis.
a ti fusevi bolje ih ni ne raditi.
skratit ce feder osta ce mu dugacki amortizer od fice i kad naleti na rupu skakat ce ko koza,bolje nista ne raditi nego raditi pizdarije zbog kojih mozes samo najebati.
svi bi volili voziti sportske aute ali za to ipak treba koja kuna,najlakse uzeti brusilicu i ajmo rerži i onda reci ja imam spusteni auto
Hrki- Administrator
da ili utuć recimo 10000 kuna na sve kaj bi trebalo biti onak kak i bi! i ko bi onda vozio fiću od nas ovdje Hrki? masa nas niti ne vozi fiću jel gledamo sa što manje para proć a ne dizati kredite da bi fiću vozili!jebi ga hrki znaš i sam kakva je situacija tu 100 tu 200 kuna i nabere se pun k!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
ala hrki ja san vozio svog sfusanog sa samo otpiljenim federima i bilo je ok odi spat
Guest- Gost
da mini ali onda vozi standardnoga,pa nema đabe ni u stare babe.
onda po tebi nema potrebe ni raditi ni servise ni mjenjati kocnice pa nema se i to je 100-200 kn,neka zariba pa ce mo ga baciti u smece.sevisi su ulaganja a nema se.
ja ne kazem da treba na spustanje potrositi 1000 eura ali neku kunu se mora dati da bi to bilo estetski a i ono najbitnije mehanicki ispravno i sigurno.
onda po tebi nema potrebe ni raditi ni servise ni mjenjati kocnice pa nema se i to je 100-200 kn,neka zariba pa ce mo ga baciti u smece.sevisi su ulaganja a nema se.
ja ne kazem da treba na spustanje potrositi 1000 eura ali neku kunu se mora dati da bi to bilo estetski a i ono najbitnije mehanicki ispravno i sigurno.
Hrki- Administrator
Similar topics
» pitanje u vezi goriva..
» Pitanje u vezi centralne
» Pitanje Pitanje zezanje !!
» Pomoć u vezi grijanja
» pitanje za znalce
» Pitanje u vezi centralne
» Pitanje Pitanje zezanje !!
» Pomoć u vezi grijanja