Fićo by Kameni
+3
Miljenko
puyol
Filip
7 posters
Stranica 1 / 1.
Fićo by Kameni
Ovo je žuti kabrio fićo od mog prijatelja ovdje iz os,kojeg su oni koji su prošle godine bili u zg,imali prilike vidjeti..
I dvije stare slike,kad se još nismo ni poznavali,a tad sam ga prvi put slikao..(25.5.2007.)
*
I dvije stare slike,kad se još nismo ni poznavali,a tad sam ga prvi put slikao..(25.5.2007.)
*
Re: Fićo by Kameni
Točno tak.
Fićo je pojava, ide ko zmaj, još i na plin!!
Dakako da je izgled osebujan, no opet o ukusima drugom prilikom, hehe!!!
Fićo je pojava, ide ko zmaj, još i na plin!!
Dakako da je izgled osebujan, no opet o ukusima drugom prilikom, hehe!!!
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Miljac
Ljepi fico! A svako od nas ima nesto svoje sto ga veseli. Isto kak mnogi ficu spustaju i radiju mu svakakve preinake neko bu reko pa to nije ok da se radi. Fico je zaista atraktivan bio on cabrio ili drukcije slozen. Treba ga cuvat skupljat djelove i posno ga vozit. Fici netreba puno da dostigne vrjednost veliku. Al sigurno bu za 15g vrjedio vise. Sad ko ima volje ziivaca i love cuvat taj bu znao sto ima. U nekim drzavama poput madarske stari auti su puno jeftiniji. Evo tam fiat 128sc regan dojde 2 tisuce eura. Fiat 850 ima od 500 do 2 tisuce eura. A o drugim autima da negovorim. Zivjeli stari auti i vozili nas dugo godina.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
Nego Filipe, jel se dogovarate za 15.?
Jel znaju ljudi tam opće, jesu upoznati sa nadolazećim događajem?
Znam da su iz Osijeka bila 3 fićka prošle godine, bilo bi lijepo kad bi se našo koji više..
Znam da su iz Osijeka bila 3 fićka prošle godine, bilo bi lijepo kad bi se našo koji više..
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
puno znacajniju ulogu imaju obicni fice u ocuvanju tradicije,moglo se puno pametnije uloziti novac.no to je samo moje misljenje
Gost- Gost
Ma neka je i ovakav jer mi je i takav draži od onog u presi bar se kotrlja za razliku od onih koji nikad vise neće,šta god mi radili od njih oni su i dalje ficeki na neki svoj nacin pa kakav on got bio. Trebamo se malo opustit ljudi pa ipak je ovo FICO FORUM nije FICO OLDTIMER FORUM da "mora" bit sve po špagi jer i takav kakav je na skupu se broji ko još jedan u EKIPI! A izmedju ostalog vjerujem da ni čovjeku koji ga posjeduje nije bas neki gust citat ove komentare jer je on sigurno ponosan na njega ko i mi svaki na svog i nemojte mu ubit taj gust jer je to jedini razlog zašto ga i ima...
Jedna slika govori vise od 1000 rijeci, pa za pocetak pogledajte onu gore pokraj imena foruma meni je i s njim prejeb... i isto mi je drago ga vidjet ko i ove pokraj njega...
Jedna slika govori vise od 1000 rijeci, pa za pocetak pogledajte onu gore pokraj imena foruma meni je i s njim prejeb... i isto mi je drago ga vidjet ko i ove pokraj njega...
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
Ima nesto istine u tome ali u takvim pretvorbama mnogi dijelovi orig.se mijenjaju pa ostaje fico samo po znaku na autu..Osim toga napomenili smo mnogo puta da se ukusi razliciti.
Gost- Gost
marko potpis na tvoj post,onaj ko je uzeja cetku,brusilicu,aparat za varenje i ostale piz***ije u ruke zna sta mu taj fico ili "fico prerada" znacu.meni se isto tako masu tih stvari ne svidja,pa ili mucim ili pisem nesto....
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
fico je odlican,a ako nekoga zanima sta je bilo sa postovima,JA SAM ih pribacija na jedno drugo misto,A TO ZNACI da nisu brisani,stoga vas molim gospodo da nastavimo di smo stali i BEZ OFF topica jer cu izbrisati cilu temu i TOCKA.
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
bravo johane...!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
puyol je napisao/la:Nego Filipe, jel se dogovarate za 15.?
Naravno kolega! Razvikali smo to ovdje,i kao sto sam tamo napisao,dolazi nas 6-7 zasad.. Slabo sa fićekima,jer većina nas ih još radi,ali dolazimo svakako!
Fora je, drukčiji, izdvaja se iz mase, što bojom, što izvedbom, motorom, u svakom slučaju netko si je dao truda i to ne treba podcjenjivati ni slučajno, glupo je komentirati na način tipa nije original, jer da je vlasnik htio original složio bi original, pošto nije, napravio je kako je zamislio i to treba cijenit. Jer puno mi je draži bilo koji koji se dovrši i vozi nego auto koji se vječno slaže i stoji.
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
Stranica 1 / 1.