POMOĆ
4 posters
Stranica 1 / 1.
POMOĆ
Dali netko zna šta bi moglo bit kada dam kontakt,a na satu(fićinom) kazaljka od goriva skoči u iber kao da nešto šlusa i tako stoji dok se ne ugasi kontakt a goriva nema full tank,a ostale lampice i kazaljka od temperature normalno rade?!
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
Re: POMOĆ
zeznut plovak, ili zamjenjene zice na kazaljki goriva
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Žice se nisu dirale a prije je radio normalno,možda to s plovkom,al nemam pojma čim okrenem kontakt zakuca ju ko na turceleru od motora. Jedino da nije od stajanja plovak otiso jer je auto dugo stajao a nije bilo puno goriva u tanku pa da se nešto nije uspojebalo. A dok je auto stajao neko se igrao sa zicama od bravice i sve ih je otkopcao nebi li ga upalio, al očito neki amateri jer nisu skužili da je hauba otkljucana i da je kapa otpojena i da je treba vratit i to je to mali bi kresno,pa sam mislio da se u toj igri nisu zaigrali i nešto spalili.
ček samo odjednom se to dogodilo??
dolaze ti dvije žice jedna je rezerva druga je plovak, i obje rade sa masom.
+ je stalan na cijeloj ploči, dakle negdje je kratko spojilo masu, sad moze biti da je plovak to napravil, ili da je zica negdje opala pa je na masi.
dolaze ti dvije žice jedna je rezerva druga je plovak, i obje rade sa masom.
+ je stalan na cijeloj ploči, dakle negdje je kratko spojilo masu, sad moze biti da je plovak to napravil, ili da je zica negdje opala pa je na masi.
Mogućnost postoji da ti je plovak šlusirao ,na samom plovku imaš onaj namotaj po kojem klizi ono malo perce i to kad se ošteti tada kazljka ne pokazuje točno ili skače gore dole ! Pogledaj Plovak !l
Gost- Gost
Žice su 100% ispravno sve spojeno jer smo sa jednog ispravnog gledali svaku žicu i na drugom pratili dali su ok spojene i sve štima,nijedna nigdje nevisi,sve su ok izolirane tako da nevjerujem da šlusaju tu negdje di se vidi,viška žica nema tako da mislim da je ta šema sa plovkom,traba vidjet i to...
Čudno,ja ti samo mogu reći svoje iskustvo,a to je kada sam obrnuo žice od kazaljke,onda zakuca tako kazaljku.. Javi nam jesi uspio dokučiti što se dogodilo.. Pozdrav
Hvala Hornet bit će mi sigurno od pomoći! Inače taj se problem dešava na Petrekovićevom fići onaj milicija,neko ga je malo razjebavao dok je stajao na parkingu. Jučer sam mu išao odnjet i smontirat bravicu i primjetio sam da ga to zeza,a nisam znao šta je jer sam na to naletio prvi put,pa smo prvo mislili da nismo nešto oko bravice sprćkali ali nije to je sve provjereno jedino kad se drugi put budemo vidjeli pogledat ću to jeli možda stvar oko plovka. Hvala još jednom na slikama i šemi!
oko brave ti nebi smelo jer od nje samo plus ide na tablu, dok su ostale žice minusi.
moguce da je plovak odj, najlakše buš proveril tak da digneš haubu i obje žice iz plovka van. pa ko je stobom neka gleda kaj se događa na instrumentu a ti jednu pa drugu pikaj po masi i onda buš videl kak reagira.
ak se ne spusti kazaljka kad i makneš sa mase onda je negdi drugdje problem.
moguce da je plovak odj, najlakše buš proveril tak da digneš haubu i obje žice iz plovka van. pa ko je stobom neka gleda kaj se događa na instrumentu a ti jednu pa drugu pikaj po masi i onda buš videl kak reagira.
ak se ne spusti kazaljka kad i makneš sa mase onda je negdi drugdje problem.
Marko, nabavi novi plovak tj neki koj šljaka, uzmi sve one unutarnje kvake i podizače (cjeli set) i kljuceve (znas koje) ili cak sve vanjske brave da se promjene i od alata ako imaš a da bi trebalo za to pa se možemo kroz cca 2 tjedna čuti, naći i rješit miliciju.
Žemo?
I hvala ti puno jučer na odrađenom poslu. (i u Marijevo ime!!)
Bilo je i više od dostave
Žemo?
I hvala ti puno jučer na odrađenom poslu. (i u Marijevo ime!!)
Bilo je i više od dostave
Gost- Gost
a koji bi ti bia njunferjunior imamo pravila ovdi nemoze ovako, predstavi se najprije pa komentiraj sto hoces i zelis pozz
Guest- Gost
Ma nema potrebe da mi se zahvaljujete,nije to ništa a i takav sam ako mogu ikako pomoć uvjek sam voljan pomoć pa koliko got to bilo u mojoj moći, a ono šta je za mene naizgled nerješivo za to postoje dobri ljudi na ovom forumu da ti uskoče u pomoć kad zapne kao što vidiš i sam(hvala Puyolu,Hornetu i Filipu na savjetima i informacijama). A ove dijelove sam stavio sa strane pa kad budete htjeli javite,broj imate i to je riješena stvar. Pozdrav!
brijem da ti je plovak jednostavno strunuo, raspo se. ja imam taj slučaj!!
solex- Aktivni Član
- Broj komentara : 391
Registration date : 03.02.2010
Stranica 1 / 1.