Pomoc za sve
3 posters
Stranica 1 / 1.
Pomoc za sve
Pozdrav, evo neki dan kupio zastavu 750 (planiram ga slozit u abartha 850 tc). nisam bas neki znalac kaj se limarije i mehanike tice. Najprije bi mi trebala pomoc oko limara. Pitao sam vec 15 limara niko mi nece napravit limariju na ficeku (svi kazu previse posla). Pa ako ima neko kakve preporuke za limara, bio bi jako zahvalan! Iz okolice zapresica sam. Hvalaaa
Pepa55- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 14
Registration date : 18.07.2019
Re: Pomoc za sve
Teško je naći limara više ko bi to odradija. Nažalost.
Sretno u potragu, možda ćeš u kontinentalnom dijelu bolje proći, u nas u Dalmaciji teško.
A Vidin da si napisa da se ne razumiš baš u mehaniku ni limarija - pa šta ti bi pa dovedeš doma fiću za restauraciju.
Sretno u potragu, možda ćeš u kontinentalnom dijelu bolje proći, u nas u Dalmaciji teško.
A Vidin da si napisa da se ne razumiš baš u mehaniku ni limarija - pa šta ti bi pa dovedeš doma fiću za restauraciju.
Čuvitar- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1725
Registration date : 18.10.2018
Dobio sam ponuda od limara zahvaljujuci grupi na fejsu.
Pa nije da se ne kuzim, nego zivim u modernom razdoblju (nisam se bas susreo s tim staromodnim stvarima). Prvog uredim pa cu dalje lako
Pa nije da se ne kuzim, nego zivim u modernom razdoblju (nisam se bas susreo s tim staromodnim stvarima). Prvog uredim pa cu dalje lako
Pepa55- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 14
Registration date : 18.07.2019
Piši kako napreduje. Pomalo i sretno.
Čuvitar- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1725
Registration date : 18.10.2018
ako neradis sam limariju i mehaniku bolje ti je bilo uzet slozenog ficu, svi mi koji smo slagali znamo koliko nas je izaslo a to je priko onoga sto se trazi po oglasima za gotove (gotove mislin restaurirane a ne pokitane kamuflirane i opiturane)
markoz- Aktivni Član
- Broj komentara : 282
Registration date : 22.02.2018
Stranica 1 / 1.