fićo bay kuzma
+3
zastava750(fićo)
Abarth
Hrki
7 posters
Stranica 1 / 1.
fićo bay kuzma
evo novi projekt koji se pocinje raditi
fico koji je trenutno u dosta losem stanju,ali sam siguran da nece jos dugo takav ostati.
stavlja se motor od alfe 33 1,7i sa 150 konja i mjenjac od renola 4 za pocetak dok se ne bude vidilo kako ce se sve to ponasati.
kompletno tapovi se izbacivaju od fiće i rade se novi kojice se prilagoditi motoru koji ide unutra.
cjeli radovi ce biti popraceni sa slikama tako da ce te imati priliku sve sta se bude radilo i viditi.
evo par slika kako auto sad izgleda
fico koji je trenutno u dosta losem stanju,ali sam siguran da nece jos dugo takav ostati.
stavlja se motor od alfe 33 1,7i sa 150 konja i mjenjac od renola 4 za pocetak dok se ne bude vidilo kako ce se sve to ponasati.
kompletno tapovi se izbacivaju od fiće i rade se novi kojice se prilagoditi motoru koji ide unutra.
cjeli radovi ce biti popraceni sa slikama tako da ce te imati priliku sve sta se bude radilo i viditi.
evo par slika kako auto sad izgleda
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Re: fićo bay kuzma
ma ne .... ja sam rekao to i ponovit ću a i stojim iza toga ... da "Riječke najbolje su čke, čke ...Vole svoje dečke.... I daju meni pičke.....
pičke , čke....
"
šalu na stranu al vi dole primorci ..... riječani ili kako got bilo ..... niste normalni .... ...... samo naprijed ...
pičke , čke....
"
šalu na stranu al vi dole primorci ..... riječani ili kako got bilo ..... niste normalni .... ...... samo naprijed ...
Abarth- Aktivni Član
- Broj komentara : 647
Registration date : 16.04.2009
samo naprijed,bit ce to pravi stroj
zastava750(fićo)- Aktivni Član
- Broj komentara : 400
Registration date : 23.12.2009
sta je na tome autu lose pa autic je ko iz ducana da mi je takvoga nac odma bi ga kupio jer koliko vidim auto je izvoran i nije jos bila radena limarija
necu u off ali moram komentirati vidit cemo koji ce biti bolji neka dvoboj pocinje ja mu dajem mjesec dana prednosti hahahahahahhahahaha
Svaka cast al ipak su to gluposti. Fico je fico i zaista steta je radit iz njega neke kaj bu se vozilo po grobniku ili za dve trke na brdu. Nek bu on malo prosiren imal diskove al nek ipak zadrzi oblik fice. Mnogi se nebudu slozili al eto kad vise volim da je to vise orginal.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
Miki daj ne glođi, tu pišeš o nekakvom originalu itd. a ti si prvi koji bi mu krov otpilio, ko je tu lud?
Nek slažu ljudi šta ih volja, volio bih ga vidjeti ako ga završe, čini mi se jako zanimljivo to kako su naumili.
Nek slažu ljudi šta ih volja, volio bih ga vidjeti ako ga završe, čini mi se jako zanimljivo to kako su naumili.
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
neka covik dela super je zamisao,iako po meni odabir motora i getribe je za veliku raspravu,ima sam alfu sud 1.2,sprint 1.3 i 1.5 alfe 33 17 8 i 16 v i sad imam 145 1.6 i na svim motorima su se raspadali leteci lezaji znaci cila serija tih boxera ima istu gresku ja se nebi odlucia za taj motor nikako,a sto se tice getribe od r 4 to uopce neznam sta bi reka sam reno 4 kad otvoris haubu od motora izgleda ka da su ga dica slagala isto je kad raskopas njegov motor ako je takva i getriba ajjjjjojjjjjj cega se kuzma ulovia
Guest- Gost
zato ja ocu stavljati boksera rafo ti znas kojega i ti motori vrte i do 500 000 km bez greske jeli tako a getriba to cemo jos viditi sve u svoje vrjeme sve ce biti predstavljeno i dokumentirano
Zadnja promjena: damba; 8/8/2010, 23:50; ukupno mijenjano 1 put.
neznam rafo,meni isto odabir motora nije neki,ali neka on to slozi pa ce mo viditi,kako ce se to ponasati stvarno neznam sta da mislim o ovoj soluciji koju je on odabarao.
znam samo da ce posao biti dobro odrađen a kako ce se auto ponasati ???????? nebi znao
znam samo da ce posao biti dobro odrađen a kako ce se auto ponasati ???????? nebi znao
Hrki- Administrator
damire o tome smo raspravljai u redu je neka se radi,ali po meni je puno bolje radit obicnog ili replicu sa svim motorima koji su dostupni 750.850.903.1050 moze se registrirat,te prerade kao ova i tvoja damire nece se moc registrirat,sad cete vi rec meni je to za gust kada gusta nestane neces ga moc prodat ni zamijenit ni za sto jer svi bize od takvih prerada ,onda ti ostaje da ga cuvas ali ti pocme smetat i na kraju ga raspilis i ode na cios ili metis i gotov je ,u prvom slucaju uvik ces ga moc prodat i uvik ces moc stavljat vec provjerene stvari ako budes pri lovi i dogradivat ga kako stock tako i repliku
Guest- Gost
istinaje sta si rekao rafo i to je najbolja opcija ali ja cu raditi dva komada paralelno oba ce biti tcr replice ali jednu slazem sa bokserom a jednu sa onim tvojim A 112 oba ce isto izgledati iz vana i jedan ce biti regani a drugo ti je valjda jasno za vikend kada te neko nakuri tablice dole na drugoga gore i onda ga operem i nece nikome biti jasno sta je to bilo dakle dva identicna
necu se hvaliti trebam jos jedan dio posla odraditi i dolaze ova dva kod mene u garazu na ozivljavanje da im malo upuhnem zivota u njih evo to su moji dva i moji dva velika projekta
necu se hvaliti trebam jos jedan dio posla odraditi i dolaze ova dva kod mene u garazu na ozivljavanje da im malo upuhnem zivota u njih evo to su moji dva i moji dva velika projekta
damba je napisao/la: oba ce isto izgledati iz vana i jedan ce biti regani a drugo ti je valjda jasno za vikend kada te neko nakuri tablice dole na drugoga gore i onda ga operem i nece nikome biti jasno sta je to bilo dakle dva identicna
EEEE ova mi se ideja sviđa ......
Abarth- Aktivni Član
- Broj komentara : 647
Registration date : 16.04.2009
Prije svega poštovanje majstoru koji se upusta u taj zahvat sa ideom o jebenoj preradi koja bi u najmanju ruku morala isto jeb... jurit,naravno ako bude sve ok! I izvedivo je al... Rafo je sve rekao pa nemam vise šta pametno reć, sto se tiče Dambe rešpekt stari,svašta mi je padalo na pamet al ovo šta je tebi palo je originalno,samo sjeti se svaki put kad budeš skidao i stavljao tablice sa jednog na drugi šta radiš i koliko bi to tek moglo da košta,ako me shvacas o cem pričam!
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
decki potpuno se slazem sa vasim razmisljanjem ali isto tako nismo svi isti niti nemamo isto razmisljanje.
ocito on i damir imaju neku svoju matematiku (odnosno to sta rade ih uveseljava)
znam da kuzma radi nesto sta jos niko nema a to je bit svega
ocito on i damir imaju neku svoju matematiku (odnosno to sta rade ih uveseljava)
znam da kuzma radi nesto sta jos niko nema a to je bit svega
Hrki- Administrator
Stranica 1 / 1.