Popnitne i limarija
+2
Hrki
vlaovic
6 posters
Stranica 1 / 1.
Popnitne i limarija
Da li je neko od vas krpio limariju popnitnama u nedostatku aparata za varenje?
Kolika je trajnost tako uradjenog posla? I kakav je postupak sa popnitnama?
Kolika je trajnost tako uradjenog posla? I kakav je postupak sa popnitnama?
vlaovic- Član
- Broj komentara : 69
Registration date : 26.07.2010
Re: Popnitne i limarija
to ti je totalni fušeraj mani se ćorava posla
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
tesko ti je na ovo odgovorit, ne vidim razlog da tako radis nadi nekoga u mistu skompaj se sa njim makar privremeno igraj igru i nek ti povari auto ako je bas financiska situacia takva da nisi pri lovi,a ako bas nemas koga nac da ti zavari onda tek krpaj pop nitnama ,postupak je isti ko i kod varenja sve gnjilo rezi dole do zdravog dio koji stavljas neka po rubovima bude veci za cm ili 2 tako da prekriva rupe nadam se da kuzis,busis svakih 4 ili 5 cm stavis popnitnu stisnes i tako dalje to mores radit negdi di ni jako vidljivo pod i tako ali na vasnjskom dijelu di je vidljivo nema smisla
Guest- Gost
to je nesto najlipse na svitu,tako se to radi i nikako drugo.................
sinko u ludnicu ce te baciti ne pitaj takove stvari vise nigdi,topla voda je vec izmisljena...........................
sinko u ludnicu ce te baciti ne pitaj takove stvari vise nigdi,topla voda je vec izmisljena...........................
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
ma ovi ti samo drljaju bezveze bia ja kod njig doma vidio ja oni svi tako radili i poslije prekrili kitom ako nisu nek ti slikaju aparate za varenje
Guest- Gost
a di da ih poslikam,jedino u merkura da skocim hahahahahahaahahaha
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
bolje su celicne zakovice bolji je spoj a ako ce ti jos netko reci da nisi nrmalan pa nek si pogledaju stare mostove svi su zakovani zakovicama zasto nisu ovni vareni neka ti to objasne moliti cu ljepo ti samo to zakuji i biti ce sve u redu vjeruj mi
Smatram da u danasnje vrjeme mnogi imaju Co2 paparte i treba napravit kak se mora. Ic stavjat prag na popnitne ili pod pa taj mora biti lud. Treba sve kaj je trulo povarit i zastitit i par godina se vozis. Treba napopmenut da je sigurnost bitna i da ljudski zivot je samo jedan. Damire a zasto onda ti varis aute ak su popnitne dobre. Koja je kvaliteta u varenju a koja u popnitnama i naravno trajnost? Ak bu stavljal popnitne onda lim namazi ljepilom jos pa mozda ti bu lakse kad vec nemas za autolimara.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
...on nosi jaknu s pop nitnama,
i pije pivo bez pjene...
nedugo sam vidio jedan uradak s pop nitnama i ako ti je bitnije imati kompletiran auto od toga da bude estetski jako dobar, samo nitnaj, pored svega, ja uvijek kažem, pa to je peglica, to je auto na kojem se mora fušat, hehe, jer takvo je to bilo doba
i pije pivo bez pjene...
nedugo sam vidio jedan uradak s pop nitnama i ako ti je bitnije imati kompletiran auto od toga da bude estetski jako dobar, samo nitnaj, pored svega, ja uvijek kažem, pa to je peglica, to je auto na kojem se mora fušat, hehe, jer takvo je to bilo doba
Pa pazite limari su jako skupi, jos kad vide peglicu pa odvale cenu (ili nece da je rade) pa to se onda i ne isplati variti.
Inace ja moram menjat pragove. Pa bi pokusao sa popnitnama.
Inace ja moram menjat pragove. Pa bi pokusao sa popnitnama.
vlaovic- Član
Ja osobno mislim da nebi pogriješio, jer zasada je bitno da se peglice održe, a kada postanu rariteti i postignu neku vrijednost, onda do limara!
prka126 je napisao/la:Ja osobno mislim da nebi pogriješio, jer zasada je bitno da se peglice održe, a kada postanu rariteti i postignu neku vrijednost, onda do limara!
Potpisujem!
vlaovic- Član
Nebi se slozio da se limarija radi popnitnama. Pa nema veze jer ima vrjednost ili nema. Radi ti kak hoces mozes cak i uzet ljepo stakloplastiku pa ljepo stim napravit. Svega po malo i bus slozio. Napisi koliko limar trazi za promjenu praga? Meni kad je mjenjo pragove i krpal pod pa mi je uzo 500 kn. Jer tebi bi neko povario peglicu tam za sto eura? Ja vjerujem da bi.
Da mi neko navari samo levi ili samo desni prag je 40 evra, znaci zajedno 80 evra. Ceo auto nebi radili ispod 200 evra (kvalitetno da odrade pun var i da dobro zastite) pa ti vidi sta se isplati.
vlaovic- Član
Ma joj pa zamisli da vozis obitelj u autu koji je pokrpan popnitnama i da se lose desi. Pa kod nas limari uzimaju oko 30 eura. Slozi si auto jer 200 eura se isplati i par godima se vozis. Ak nemas parkiraj auto dok nebus imal.
Auto koristim iskljucivo kao dvosed. Prevozim najvise jos jednu osobu samnom.
KOlika je ustvari nosivost popnitni? Zar one tako lako pucaju?
KOlika je ustvari nosivost popnitni? Zar one tako lako pucaju?
vlaovic- Član
pa nebudi lud to su moje rijeci i ne pitaj gluposti ajde probudi se i dodi u realan svijet
neki avioni su ti i dan dans spajani samo pop nitnama tako da se o nosivosti ne isplati pricat jako je
Guest- Gost
Heh, što se sigurnosti tiče možeš stavljat i pop nitne i varit čalik na nju to je peglica i ona je nesiguran auto. Koliko god da volim taj auto svaki dan me puca adrenalin kada se vozim, samo gledam di ću poginut. a ne vozim se preko 80-90. Opet kažem da mislim da nećeš pogriješiti sa nitnama.
Stranica 1 / 1.