Limarija 850
+3
malik
Ćofi
figuar
7 posters
Stranica 1 / 1.
Limarija 850
Pozdrav....nakon vikenda rastavljanja fice prednji dio je udaren i dosta truo....sad me zanima posto ne vidim neke alternative....gdje se moze kupiti najjeftinije limarija
figuar- Član
- Broj komentara : 30
Registration date : 13.12.2012
Re: Limarija 850
Ne znam kod vas u BIH ali kod nas ima u oglasima za kupiti, neki dućani sa autolimarskim djelovima i sl. ima i kolega MarkoZG
ne znam kako bi išlo preko granice ako kupiš u RH
A ako uzmeš od Glavaševića iz Srbije neće biti jeftino.
ne znam kako bi išlo preko granice ako kupiš u RH
A ako uzmeš od Glavaševića iz Srbije neće biti jeftino.
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
Ma dobro nije problem preko grane....ionako sam 2 sata od zg....ali to sto ti kazes niti mogu niti hocu da preplacujem dijelove...mehanika sve 5 kod mene ali limarija je uzas....naprijed sve mijenjati do vrata u principu , imam lijevu obrvu ,fali desna, pragovi isto losi kao i greda uz prag sa unutrasnje strane.....e sad koliko se to isplati praviti ,krpati ili sta vec.....mnogi ovdje to znaju bolje od mene
figuar- Član
A da probaš negdje nabaviti bolju školjku, na kojoj ima manje posla?
A ovo prodaš u staro željezo ili tako nešto...
A ovo prodaš u staro željezo ili tako nešto...
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/822/s5006184.jpg/
Iako možda slika ne pokazuje sve je na ovoj slici trulo , osim rezervoara i infuzije
Iako možda slika ne pokazuje sve je na ovoj slici trulo , osim rezervoara i infuzije
figuar- Član
puno kukas na vakvu skoljku znaci samo to treba dobro ocistit od hrdje i lijepo sredit ti i nemas nekih rupa i sl
malik- Aktivni Član
- Broj komentara : 154
Registration date : 16.09.2011
Ima Malik....pokazacu ti slike kad sam sve rasturio al kasno je sad za photo session .....udaran je on naprijed a to ga je git držao na okupu...vjeruj mi strava i užas
figuar- Član
ako ti zatreba prednji vezni lim imam ja
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Zloćko javim ti se na PP, a daj mi još samo recite da li ima razlike u limariji između 750 i 850 (osim žmigavca na blatobranu)
Zloćko ne mogu ti poslati poruku jer nemam dovoljan broj postova...daj mi ovdje reci gdje se nalaziš , u kakvom je stanju i koliko para
Zloćko ne mogu ti poslati poruku jer nemam dovoljan broj postova...daj mi ovdje reci gdje se nalaziš , u kakvom je stanju i koliko para
figuar- Član
Nema nikakve razlike, sve ti je isto...
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
miro je napisao/la:Nema nikakve razlike, sve ti je isto...
Hvala Miro
figuar- Član
Da li ima ko iskustva sa limarijom od firme Golaš, dosta su povoljni pa me zanima pošto su zamjenski dijelovi a ne zastava original , da li je to teško upasati
figuar- Član
Nalazim se u Makarskoj i evo ti link oglasa http://www.ficoforum.net/t5418-prednji-vezni-lim?highlight=prednji+vezni+limfiguar je napisao/la:Zloćko javim ti se na PP, a daj mi još samo recite da li ima razlike u limariji između 750 i 850 (osim žmigavca na blatobranu)
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
figuar je napisao/la:Da li ima ko iskustva sa limarijom od firme Golaš, dosta su povoljni pa me zanima pošto su zamjenski dijelovi a ne zastava original , da li je to teško upasati
Za to će ti svako reći svoje, nekima je dobro nekima nije, neki ih uspiju staviti, a neki psuju sve živo i neživo. Meni je limar stavio njihov prag bez da je išta rekao, žalio se i slično. Jesu tanji od originala i slabiji al služe svrsi.
Dali će ti ih limar uspjet staviti ovisi koliko je dobar.
pragovi od golaša ako je dobar i srpljiv limar idu bez problema, tri ruke dobrog epoxi temelja iznutra i izvana + završna + vosak unutra+ trebaš im napravit rupe za odvod vode kao što su imali originalni, mislim da nebi trebali istrunuti 30 godina!!! pošto su originalni bili samo u temelju i trajali su isto toliko godina.....
ŠOLE- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1050
Registration date : 21.07.2012
Meni meto limar koji nije imao pojma koji su, jesu oriđiđi ili ovi golaševi poluproizvodi pa ih je nategnuo i ispalo je OK, možda po nekome to ne valja ali mene boli k.... za primjedbe. Idu i oni ali sve ovisim o limaru...
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Jarane jel to onaj fico 850 sa Pika (Pik.ba) sa žutim maglenkama naprijed Ja se mislio cuti sa tobom da ga prodas ali smo daleko .
A za golaš pragove ja sam uzimao u Prijedoru , i uz malo truda se upašu
A za golaš pragove ja sam uzimao u Prijedoru , i uz malo truda se upašu
FicoValter- Aktivni Član
- Broj komentara : 108
Registration date : 31.10.2011
Similar topics
» limarija
» ficin motor i limarija
» LIMARIJA ZA FIĆU
» Popnitne i limarija
» info limarija nova za fiću?!
» ficin motor i limarija