2. pokušaj - žučo
+19
prka126
žućo
maky
Luka 850
Special
Hrki
Juraj83
oldschool
miro
puyol
Lav
feder-klompa
Filip
Marko ZG
dr.Damba
Floyd ZG
Camshaft
Miljenko
miniV8
23 posters
Stranica 6 / 6.
Stranica 6 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: 2. pokušaj - žučo
da ništa bar je pod na suvozačevoj strani prošao svaki atest hahahhaha
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
onda gledaj ovo i placi od srece da si se ovoga rijesilafeder-klompa je napisao/la:moram reć kad sam ovo vidla malo su mi oči
miniV8 je napisao/la:evo kao što već svi znate kupio sam "žuto čudo od žuče... autić je stvarno ok, jučer sam ga dopeljal i odmah malo pregledao kaj treba itd... kupio sammu nove svječice i promenil i radi ko singerica, malo sporo ide al kaj buš, ipak je 750 nutra (za sad ). trebam mu kupiti nove rukavce naprijed i promjeniti a od iza je čini se sve ok, na autu su dve nove 12" i naprijed sam stavio 13 one sa puno žbica, danas mi dolazi piramida sa felgama i onda vulkanizeru idem po nove šlape, (rabljene nove). i sutra bi trebal dobiti regu, sve dela sva signalizacija, kočnice, motor, getriba se fino šalta, neznam kaj da vam velim osim gledajte ga sad dok je standardan jer nebu dugo...... i da unutrašnjost je za k to bum isto promenil: evo prka da nisam raspilio kojeg ficu kitu bi sad ima djelova za ovo..... vidiš da je dobro ponekad i raspiliti
imam samo tri slike iz praone, ali kod marka u temi ih je više....
nemam komentara
Miljenko je napisao/la:Ja mogu iz prve ruke potvrdit da je zuco zbilja super fino radi fino ide. Radove neke zahtjeva al polako pa bu se sve rjesilo.
ti si mozes odrzati ruke
Zadnja promjena: dr.damba; 7/4/2011, 23:41; ukupno mijenjano 1 put.
tema ide pod lock jer fico ide pod moj noz i slike ce biti dalje u mojoj temi evo toliko a ovo sam morao quotati jer nisam mogao izdrzati da se ne nasmijem jos jace toliko o dobrim ficekima zapamtite si samo ovo vizualno je drugacije nego je u stvarnosti
pa tko je tebi Damire kriv što si se prihvatio mašklina i počeo kopati zdrave pragove hahahaah
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
dr.damba je napisao/la:Miljenko je napisao/la:Ja mogu iz prve ruke potvrdit da je zuco zbilja super fino radi fino ide. Radove neke zahtjeva al polako pa bu se sve rjesilo.
ti si mozes odrzati ruke
na forumu sve neki stručnjaci hahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhaa
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Neki su isli u skolu pa zato i znaju. No sad je doso doktoru u ruke pa bu to ispal pravi fico sport malo prosiren malo spusten. Sad zakljucaj to vise.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
Ovu temu mogu samo ja zakljućati! Neka neka samo seri damba ionak to niš nevredi i tak!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
nisam ja rekao da ne vrijedi meni vrijedi previse jer je to poklon a meni svaki poklon nesto vrijedi tako i ovaj i zato bude najbolji i najbrzi fico na forumu SUBARTH
miniV8- Administrator
Ma to je zuco kod minija strunul ove zime,bio ko nov i bolji! Mini sam ti reko da ga drzis u garazi,a maknes ono bijelo smece,vis kaj se dogodilo! Unistio si Dambin poklon!
žućo- Član
- Broj komentara : 69
Registration date : 02.09.2010
ja samo molim da se moji federi ne diraju ( ovi na klompi naravno) il će bit
feder-klompa- Član
- Broj komentara : 26
Registration date : 15.09.2010
Dobro kad smo kod federa trba lo bi ih promjenit,al nebumo uzimali vise nikakve od Minija,ziher su truljavi...
žućo- Član
hahahahahahaha dobri ste di ste vi ljudi dosad prodali ste zucu i nestali netragom
evo išćemo fićeke po hrvatskoj da možemo da fićo forumu prodavat za dobru lovu...
feder-klompa- Član
Al niposto Miniju prodavat!!! Taj ih valda soli i mece i pac po zimi!!feder-klompa je napisao/la:evo išćemo fićeke po hrvatskoj da možemo da fićo forumu prodavat za dobru lovu...
žućo- Član
hahahahhah tako treba biznis biznis a kad cete opet sebi jednoga kupiti pa da si ga slozite a ne ovako na suho ko ja godinama laprdam po forumu
Zato su ga i prodali zato kaj je truli bio...... lol
miniV8- Administrator
treba znat biznis !
feder-klompa- Član
decki otisli ste u debeli off